kuşlar..
ben de pazartesi interneti açmayı düşünmüyorum
malum ofisten bağlandığım için , önemli dosyalarımı riske atmak istemem turuncumun söylediği gibisenağlama
çok özliycem sizi anacımmsenağlama
eveeeetttt ben geldim kızlar nasılsınız bakalım?ulan böcük ne laf sokuşturuyosun bize miras kalmıyo anam diye.döverim valla.bu arada listenin 2. sırasına yerleşivermişim ha ha ha.sona kalan arkadaşlar ne kadar terbiyesizsiniz siz yaaaa.niye bırakalım sizi.tabiki sonuna kadar arkanızdayız.biz siz evlelenene kadar bi takım tecrübelerimizi paylaşacağız sizlerle.siz daha şanslısınız aslında.
napamm bacım işteyim cumartesi cumartesi hatta yarın bile çalışcam a... satiim.herkesler gezerken nişanlısı sevgilisiyle bende otelin camından onları seyretcem yarın.
aboww:1shok: hıc cekılmez bende evdeyım cnm bıtkı cayı ıcıyom cam acık fırtına var onu ızlıyorum sanada yazık ama:teselli:
senağlama bu turizm böyle lanet bişey işte.ne tatilin var ne gecen ne de gündüzün. :çok üzgünüm: tam 12 senedir böyle yaşıyorum ben alıştım artık.sadece pazar günü herkes izinliyken izinli olmak nasıl bi duygu onu tatmak istedim yıllardır.kısmet artık ne diyelim.başa gelen çekilir.zamanında yaptığımız tercihlerin ceremsini çekiyoz.
kuşlar..
ben de pazartesi interneti açmayı düşünmüyorum
malum ofisten bağlandığım için , önemli dosyalarımı riske atmak istemem turuncumun söylediği gibisenağlama
çok özliycem sizi anacımmsenağlama
eveeeetttt ben geldim kızlar nasılsınız bakalım?ulan böcük ne laf sokuşturuyosun bize miras kalmıyo anam diye.döverim valla.bu arada listenin 2. sırasına yerleşivermişim ha ha ha.sona kalan arkadaşlar ne kadar terbiyesizsiniz siz yaaaa.niye bırakalım sizi.tabiki sonuna kadar arkanızdayız.biz siz evlelenene kadar bi takım tecrübelerimizi paylaşacağız sizlerle.siz daha şanslısınız aslında.
sende hoşgeldünn bacummmm :içelim:
şimcik sen tam olarak ne iş yapıyorsun orda kuşum :CüvCüv:
baksana ne haft sonu var ne tatili üzüldüm kız...
:teselli:
rezervasyon şefiyim canımcım.otele gelenler benim elimden geçiyo yani :roflol: varmı gelmek isteyen laelaelaelaelae
nerde caniko tam olarak sizin otel... sositososito vallahi geliriz belkim kızz... naniknanik
bu arada biri bana kumlucadaki oteli sormuş.iğrenç bi yerdir orası ne yemeği yenir ne yatağında yatılır.sakın haaa.ayrıca kumluca köydür bee nereyi gezceksiniz orda.tekirovadan sonrası gelişmedi daha.orada yolda kocanla elele yürümeye kalksan bir sürü laf atarlar arkanızdançkaldırmaz oralar turizmi daha.benden tavsiye.gideceğiniz otelin özelliklerini özelden bana yazarsanız ya da burdan ben size otel adı veririm iyisinden.balayınız zehir olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?