2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay canım varya 4 temmuz günü hangi biri için heycanlanacağımızı şaşırıcazz :roflol:
ama bişiy diyim mi turuncum bz sona kaldık ya hepsi gider bizi umursayan olmaz senağlamasenağlama

ayyyyyyyyyyyyy allah korusun 70 ay yazmışımmmm klava:

7 ay 10 gün demek istemiştimm :tomato:

aboww amma cok varmışş masallahkaydirigubbakcemile3
nan ben hıc uyamam kapım acık olsun ayak sesı bılem uyanmama sebp oluyoo
burcucello hadı ıyısın masallah kac kılo oldun suan

kızlar merhaba..
1 kilo gitmiiişşşşşş! :)))

ayyy canım çok seivndim adınaa :1hug:
bizim tartılma günümüz yarın...
ama yarın büyük bir virüs dolaşacak internet sitelerinde açmayın pc yi en güvenlisi bu diyorlar da nasıl yapcaz bilmem yarın herkes yazacaktı kilosunu... :uhm:
hadi darısı başımıza kuzummm Şeniz

Kızlar burcumunda dediği gibi pazartesi büyük bi virüs olacakmış internette.Bende iş yerinden bağlandığım için bilgisayarımızda önemli dosyalarımız oluyor.Her ihtimale karşı pazartesi interneti kullanmayı düşünmüyorum.
O nedenle diyet grubundaki arkadaşlarım pazartesi sabah tartılsınlar.Verdikleri kiloyu bana salı günü bildirsinler,bende salı günü listemizi ona göre düzenliyeyim.

ay canım varya 4 temmuz günü hangi biri için heycanlanacağımızı şaşırıcazz :roflol:
ama bişiy diyim mi turuncum bz sona kaldık ya hepsi gider bizi umursayan olmaz senağlamasenağlama

Sorma burcum yaaaa.Şimdilik sonu ben çekiyorum senağlama.Ben gidene kadar kimsecikler kalmaz burda.:sm_confused:

Neyse kızlar benim mesaim bitti.
Allah'a emanet olun.
Salı günü görüşmek dileği ile...

burcuozge virus mu dedin? anaaaam iyiki soyledin kız..

canikom evet virüs. bak turuncuda yazmış zate nnuda haberi var belliki yerimseniben kusura bakma cevapda geç verdim kocişim nette onla laflıyoruz :sm_cool:

kızlar ben sizi bırakmam hiç merak etmeyina.s.

ayy yerim ben seni yaaaa Şeniz bırakma bizi adaşımmmm :teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…