yahu kızlar nasıl uyuyorsunuz ben delirecem yaaa.... :mymeka:
herh sabah kalktığım saatte gözlerim aha böyle :1shok: hemen uyanıyorum... :a015:[/QUOTkaydirigubbakcemile5 ben uykuyu çok seviyorum uyansam bile yine gözmü kapattığımda uykuya geçebiliyorumm günün herhangi bi saatinde hemde farketmiyo aslında hiç iyi değil bu kadar uykuya düşkün olmakta fisfisfis
olsun be güzelim uyumak güzel... keşke bende azcık uyuyabilsem sinir oluyorum kendime :çok üzgünüm:
kıss sen yazdıkça bana ter basıyo valla :dance: sanki düğün yarınmış gibi bi heyecana kapılıyorumm :1hug:
ayyyyyyyyyyyyy allah korusun 70 ay yazmışımmmmklava:
7 ay 10 gün demek istemiştimm :tomato:
Kızlaaar işte yenilenmiş düğün listemiiz kaydirigubbakcemile2
Perle 7 mart
Elifsever 17 mayıs
Sszzkk 31 mayıs
Alevesen 31 mayıs
Yasmine 8383 4 temmuz
Rasiba 4 temmuz
Khena 4 temmuz
Seda 83 4 temmuz
Doubledump 5 temmuz
Burcuözge 16 temmuz
TuRuNCu 26 temmuz
allah iyiliğini versin kızzz ne 70 ayı :roflol: allah korusun başımıza mı kalcann :roflol:
ayyyyyyyyyyyyy allah korusun 70 ay yazmışımmmmklava:
7 ay 10 gün demek istemiştimm :tomato:
kızlar merhaba..
1 kilo gitmiiişşşşşş! :)))
ayyyy allahmı söyletti acabaa yoksa evlenemicem mi ben :çok üzgünüm:
ayyyyy ne güzel ama ben senden biraz öndeyimmmm 70 ay 10 gün sonra kınam varr:teytey:
kızlar merhaba..
1 kilo gitmiiişşşşşş! :)))
ay canım varya 4 temmuz günü hangi biri için heycanlanacağımızı şaşırıcazz :roflol:
ama bişiy diyim mi turuncum bz sona kaldık ya hepsi gider bizi umursayan olmaz senağlamasenağlama
Sorma burcum yaaaa.Şimdilik sonu ben çekiyorum senağlama.Ben gidene kadar kimsecikler kalmaz burda.:sm_confused:
Sorma burcum yaaaa.Şimdilik sonu ben çekiyorum senağlama.Ben gidene kadar kimsecikler kalmaz burda.:sm_confused:
burcuozge virus mu dedin? anaaaam iyiki soyledin kız..
kızlar ben sizi bırakmam hiç merak etmeyina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?