kızz hava çok güzel şimdi yarında güzel olacakmış öyle dedi tv... pazartesi itibariyle kar gelecekmiş ben öyle duydum
bende 1e kadar çalışıyorum ama çıkmam 2yi geçer aynı durumdayız yanii
evlenınce calıscak mısn sen :uhm:
slm kızlar günaydıııııın
evet canım çalışcam alıştım bide işimi seviyorum evdede duramam herhalde hem zaten çok zengin değiliz bi maaşla geçinmek zor olur herhalde diye düşünüyorum
napalım bize kimseden miras kalmıyoki anammm :dilcikar:
evet kızlar balayını antalyada bi otelde geçirecekler varsa en güzel otelleri uygun fiyata ayarlayabilirim size.sadece tarih ve yerini söyleyin gerisini merak etmeyin.
slm kızlar günaydıııııın
Ben geldim kızlaaaaaarrrrr.Bugün cumartesiii.
Yarın bi güzel uyku çekecem sositososito
bende akşama kadar uyumayı planlıyorummmm bi aksilik çıkmazsaa
yahu kızlar nasıl uyuyorsunuz ben delirecem yaaa.... :mymeka:
herh sabah kalktığım saatte gözlerim aha böyle :1shok: hemen uyanıyorum... :a015:[/QUOTkaydirigubbakcemile5 ben uykuyu çok seviyorum uyansam bile yine gözmü kapattığımda uykuya geçebiliyorumm günün herhangi bi saatinde hemde farketmiyo aslında hiç iyi değil bu kadar uykuya düşkün olmakta fisfisfis
herh sabah kalktığım saatte gözlerim aha böyle :1shok: hemen uyanıyorum... :a015:
Kızlaaar işte yenilenmiş düğün listemiiz kaydirigubbakcemile2
Perle 7 mart
Elifsever 17 mayıs
Sszzkk 31 mayıs
Alevesen 31 mayıs
Yasmine 8383 4 temmuz
Rasiba 4 temmuz
Khena 4 temmuz
Seda 83 4 temmuz
Doubledump 5 temmuz
Burcuözge 16 temmuz
TuRuNCu 26 temmuz
herh sabah kalktığım saatte gözlerim aha böyle :1shok: hemen uyanıyorum... :a015:[/QUOTkaydirigubbakcemile5 ben uykuyu çok seviyorum uyansam bile yine gözmü kapattığımda uykuya geçebiliyorumm günün herhangi bi saatinde hemde farketmiyo aslında hiç iyi değil bu kadar uykuya düşkün olmakta fisfisfis
yasminee özeniyorum inan böyle gözünü kapatıp hemen uykuya dalabilenlere.
Ben öğlen vakti ne kadar uykum olursa olsun hiç uyuyamam.Çok üzgünüm çoook
kıss sen yazdıkça bana ter basıyo valla :dance: sanki düğün yarınmış gibi bi heyecana kapılıyorumm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?