2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızz hava çok güzel şimdi yarında güzel olacakmış öyle dedi tv... pazartesi itibariyle kar gelecekmiş ben öyle duydum

kızz hava çok güzel şimdi yarında güzel olacakmış öyle dedi tv... pazartesi itibariyle kar gelecekmiş ben öyle duydum

en yuksek 8 derece en dusuk 4 derece dıo nan buna yuksek mı dıon sen ahh ahh olsun ama ben genede gtcem hatta burdan bı ark ve sözlusu ılede gıdebılırız haber beklıyom:1closedeyes: ayy ya ctesı bızde yasak olduğu halde beleşe calsııyokkk sen gerısını dusun pekı sen kaca kadar calıscaksın ben1 ama cıkmam 2 olur

sekerleblebı nen var cnm senınŞeniz

Ben geldim kızlaaaaaarrrrr.Bugün cumartesiii.
Yarın bi güzel uyku çekecem sositososito

evt cnm helede ıst da off ıoff calısmak ıyıdr calışan kısı ılerde oturmaktan sıkılır hem kendı paranı kazanmış olursun hemde daha rahat bı yaşam olur sızn ve bebelerınız ıcın allah sağlık versın yeter kı

evet kızlar balayını antalyada bi otelde geçirecekler varsa en güzel otelleri uygun fiyata ayarlayabilirim size.sadece tarih ve yerini söyleyin gerisini merak etmeyin.

eliiiif sana zahmet antalya kumlucada şah inn paradise oteli var.Balayı için orayı düşünüyorduk ama sadece 4 taksit yapıyorlar. Sen arasanda bize daha çok taksit imkanı sunsalar kaydirigubbakcemile3

Bu arada miras durumlarını okudum.Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.Rabbim ağız tadıyla yedirsin kaydirigubbakcemile5

Kızlaaar işte yenilenmiş düğün listemiiz kaydirigubbakcemile2

Perle 7 mart
Elifsever 17 mayıs
Sszzkk 31 mayıs
Alevesen 31 mayıs
Yasmine 8383 4 temmuz
Rasiba 4 temmuz
Khena 4 temmuz
Seda 83 4 temmuz
Doubledump 5 temmuz
Burcuözge 16 temmuz
TuRuNCu 26 temmuz

yahu kızlar nasıl uyuyorsunuz ben delirecem yaaa.... :mymeka:
herh sabah kalktığım saatte gözlerim aha böyle :1shok: hemen uyanıyorum... :a015:

Sen bakma tatlım benim uyuyacağım dediğime kaydirigubbakcemile3
Sabah kalktığım saatte mutlaka gözlerim açılır benim
Bende tekrar uykuya dalabilmek için sağa sola dönüp duruyorum işte :sm_confused:

kıss sen yazdıkça bana ter basıyo valla :dance: sanki düğün yarınmış gibi bi heyecana kapılıyorumm :1hug:

Kızlaar tam 8 ay sonra bugün kınam var :lepi:
Düğünden 4 gün önce olacak kınam.Malum erkek tarafı uzak buraya.Birer gün arayla yapmamız imkansız a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…