• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aaaa bak bak coşmuşuz bensiiiz.:dilcikar:
Kızlar ben bugün sabahtan izinliydim ve annemle kendimizi yollara attık. Ankara kazan biz kepçe. Vallahi pestilim çıktı. Gelelim neler aldığımıza. Annem hediyelik pikeler için pike baktı, onlara konacak dantelleri falan aldık. Tahta kaşıklar aldık. 2 boy tepsi aldık fırın için. Sonundaa Arzum Ehlikeyf i aldık. Sonracıma Luminarc'ın beğendiğim tabak takımı yoktu belki ama aynı modelin bardak takımını gorunce hemen atladım sırnaşık şey Aaa luminaarc :1shok: Hemen bu sürahi ve bardakları alıyorum dedim hehe :) Tabak setleri de bitmis ama gelebilirmiş heyecanla bekliyorum şimdi :teytey:

Bu Luminarc'ın sitesinde beğendiğim takım
0EG_BD1.jpg

Bu da bugün aldığım bu setin bardağı (sürahisinin resmini bulamadım netten ama aynı desen)
C5569_Z_BD.jpg

:dance: :teytey: :sm_cool:

canım bende senin gibi yapıp ugrasmadım hazır aldım. hemde netten bulup siparis verdim aldım. bursada ceyiz magazasıydı. hala netten satıs yapıyorlar. ben havaleyi gönderdim ertesi gün kargo ile ürünüm geldi. cokta memnun kaldım. saydıgın gibi perdesine kadar bütün parcaları mevcut. bende ugrasmayın hazır alın kızlar derim.

saol bebem bıdaha burayı ıhmal edersen saa bısey yok :dilcikar:
mutfak dantelı tam bılmıyom ama sımdı sayam sana bacı 1adet masa orusu 2adet perde 1 adet vallahı adını bılmıyom perdenın ust kısmı varya kısa olan ondan 2adet perde bağı 12 edet peçede 1adet buzdolabı ortusu 1adet frıın için yada baska bıseyede seren dıkdortgen örtü 1adet tutacak 1adet mutfak önluğu aklımda bunlar ben gecen yıl 300ytl adım bu yılda aynı
neden hazr aldığımıda dıyem mutfak takımı ormek cok zahmetlı kucuk parcalar bırlesıyo faln bıde sardrması zaten 250 falan oyuzden daha ekonomk olduğunda aldım

ben celdumm gecerken uğrayım dedım yarın ıste sıksık gırerım ama ptesı cok yoğun oluyom sımdı arkadasımdayım cnm cok sıkıldı geldım canlarım benım

günaydın kızlaaar a.s.
Dün nişanlım geldii :sm_cool:.Bütün gün beraberdik.Hasret giderdik coksekeriremsu
Birazdan yine gelecek beni almaya.Yani bugün topicimize pek uğrayamam anlıyacağınız.:icecream:

günaydın kızlaaar a.s.
Dün nişanlım geldii :sm_cool:.Bütün gün beraberdik.Hasret giderdik coksekeriremsu
Birazdan yine gelecek beni almaya.Yani bugün topicimize pek uğrayamam anlıyacağınız.:icecream:

napalım bıze nee :dilcikar: benım yokya hava atıyonn demı

günaydın kızlaaar a.s.

Gözün aydın TuRuNCu yerimseniben Ben de gün saymaya başladım, hafta sonu da benim ki geliyor :teytey:

nasılsın bacııı neler yaptın dun ben arkadasımda kaldım nete grdım evde net yok ama kısa surede olsun ıstıyom

Vallahi canım dönemsel bir gerginlik içerisindeyim :kızgın: (anladın sen onu :P) ama onun haricinde iyiyim, cumartesi günü annemle alışverişe çıktık falan. Dün de yemek yapma çalışmaları içerisindeydim sırnaşık şey Dün sağolsun TüBiLiK Bernardo'da benim beğendiğim Luminarc'ın yemek takımını görünce haber verdi, şimdi Ankara Bernardoları arayacağım tek tek, ay inşallah vardır burda da.
Evet dün bi ara geldin kayboldun sonra, sen nasılsın? Neler yaptın bakiim hafta sonu?

Vallahi canım dönemsel bir gerginlik içerisindeyim :kızgın: (anladın sen onu :P) ama onun haricinde iyiyim, cumartesi günü annemle alışverişe çıktık falan. Dün de yemek yapma çalışmaları içerisindeydim sırnaşık şey Dün sağolsun TüBiLiK Bernardo'da benim beğendiğim Luminarc'ın yemek takımını görünce haber verdi, şimdi Ankara Bernardoları arayacağım tek tek, ay inşallah vardır burda da.
Evet dün bi ara geldin kayboldun sonra, sen nasılsın? Neler yaptın bakiim hafta sonu?

o gergınlık bu hafta bendede olcak cnm sımdıden belırtıler basladı ben yemek konusunda yeterı kadr tecrubelıyım zaten yengeme sınır oluyomm sun banyo ıle wc yıkayam dedım ayy napıyon ben yıkadım bırak demez mı ölduresım geldı yaww allahım sankı ev onun ben tıtızım kardesım beğenmıyom baskasının yaptığı işi bende yıkıycam sakıncası mı var dedım saatlerce syrat yaptı yemek yapmaya bayılıom mutfağa sokmuyo herseyın yerını değiştırıyo sınırımı bozuyo bee:kızgın:
ctesı bende ufak defek seylerı kolı yaptım pazrda sıkıntıdan ağladım :çok üzgünüm:askımı ozledım cunku sonra ark cıktımm

Back
X