- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aşkolsun kıss niye hava atayım.Ben sadece sevincimi sizlerle paylaşmak istemiştim :çok üzgünüm:
neyseee hade gozun aydın nezmn doncek gerı pekıı :1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkolsun kıss niye hava atayım.Ben sadece sevincimi sizlerle paylaşmak istemiştim :çok üzgünüm:
neyseee hade gozun aydın nezmn doncek gerı pekıı :1closedeyes:
o gergınlık bu hafta bendede olcak cnm sımdıden belırtıler basladı ben yemek konusunda yeterı kadr tecrubelıyım zaten yengeme sınır oluyomm sun banyo ıle wc yıkayam dedım ayy napıyon ben yıkadım bırak demez mı ölduresım geldı yaww allahım sankı ev onun ben tıtızım kardesım beğenmıyom baskasının yaptığı işi bende yıkıycam sakıncası mı var dedım saatlerce syrat yaptı yemek yapmaya bayılıom mutfağa sokmuyo herseyın yerını değiştırıyo sınırımı bozuyo bee
ctesı bende ufak defek seylerı kolı yaptım pazrda sıkıntıdan ağladım :çok üzgünüm:askımı ozledım cunku sonra ark cıktımm
Kıyamam sana canım benim yaa :teselli:
tşk ederim....salı günü dönüyor
zmn gecmıyo ama bu ctesı pzar kurslarım baslıyoo ılkyardım ve yabancı dıl sınavım var ılkyardımdan 85 almak gerekmısss işyerım yolluyıo bu arada daha mevkıı yukselcekmıss :1closedeyes:
İlk yardım dediğin ehliyet kursu falan mı canım?
yok hayatım can guvenlığı acısından burda baya ınsan calısıyo ve ben mudur patron gtcez saatı 200ytl dusun yanı ama ben odemıycem bananee :lepi:
Hımm anladım, epeyi de varmış cidden. Şimdiden kolay gelsin sana o zaman :)
selam kızlar :çok üzgünüm: dün aşkımı marmarise uğrladım... izni bitti...
vede yine dün bilgisayarım bozuldu talihsizlil. elektirik gidip geldi. şimdi masaüstünden bağlanıyorum. öfff sıkıcı bir gün. yaa öpüyorum hepinizi...Şeniz
ohh masllh ne guzel valla bızde aynıyız ben sözlumden ayrıldım bılmem sana dedım mı neysee bu konu bende kapandı o yuzden soru sormayak lutfen allaha cok sukur hayrlısı olsunn demıstımm uzulmuyommm amanaa
Kızlar tost makinesi alacağım da iki ürün arasında kaldım. Izgara için ayrıca bir ürün alacağımız için ızgarasının iyi olup olmaması pek de önemli değil. Arzum için şikayet sitelerinde çok şikayetler görüyorum (gerçi bu model için görmedim), philips de güzel ama çok fonksiyonlu gibi :uhm: Ay çıkamadık işin içinden yaa senağlama
Var mıdır aşağıdaki iki ürünü bilen/kullanan?
ARZUM PANİNİ MİDİ TOST MAKİNESİ
![]()
PHILIPS CUCINA HD2431 3in 1 IZGARA TOST MAKİNESİ
![]()
canım ebn tefal aldım fırın ızgara ve tost makinesi oluymuş hani şu her parçası bulaşık makinede yıkanandan
Ah canım yaa biz ızgarayı başka alacağız, nişanlım özel olarak kendi baktı, aradı buldu modelini. Hafta sonları ızgara yapacakmış da :) Ben de birşey demedim iyi dedim madem öyle onu ayrı tost makinesini ayrı alalım :1hug:
canım haberim yoktu ben bilmiyodum sorup yaranı deşmek istemiyorum ama çok şaşırdım hayırlısı olsun canım benim anlatmak istersen her zaman dertleşmeye hazırım.Belki düzelir he