2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kolay sen beğenmedınse alma baskalrınıın ne dedığını takma gunluk yemek takımı alırkende cıvıl cıvıl bıseyler al sade olmak herzmn cok ı

kızlar bende seneye yaza evlenicem çünkü nişanlım okuyo iyiki bizim içinde böyle bi yer açmışınız

sırnaşık şey kızlar bende seneye yaza evlenicem çünkü nişanlım okuyo iyiki bizim içinde böyle bi yer açmışınız

kıslar yaa bizde seneye evlenmeyi düşünüyoruz inş. ayırlmayız da.benim okulun bitmesini bekliyoruzz

Kızlar süpürge deyip duruyordum ya ne marka ve nasıl alsam diye.Sonunda karar verdim phılıps hepa filtreli ve kodları FC 9202-FC 9210 VE F 9222.9222 çok pahalı ama FC9210 özellikleri de çok ama çok güzel.9202 kullanan tanıdığım var çok memnun.

9210 fiyatı 549 ytl (bu indirimli fiyat )ama nette güvenilir bir site var orada 400 ytl ye buldum

alev kullanan varmı yoksa ozellıklerını okuyup mu karar verdın kesın bırılerı kullansın öle karar ver olur mu kız sen buna pahalı mı dıyon ben 1800 ytl aldım bee

canımpahalı dediğim 700 ytl ama bana göre pahalı canım kullanan var phılıps hem mağazada da bakıcam çekimine falan.1800 Ytl senin aldığın ihlasın robotlarındandır canım ben o kadar para vermek istemiyorum.İyi günlerde kullan canım onlar çok güzel oluyormuş

evt 32 fonksıyonu var klıma gorevı bıle goruyo benım 3aylığım gttı ona ama ıste anamı kandrmıslar oda hemen almıs bende odemek zorunda kaldım ama gercekten cok super
snınkıde ıns cok ı cıkarr ben bıde sarjlı alcam

kızlar bende mayısta nişanlandım...ve 2009 gelini olucam inşallah:)

evet canım bende şarjlı alıcam fakirin çok güzelmiş tavsiye edebilirim halam kullanıyor hani kırmızı renkte olan var ya onu kullanıyor tavsiye etti bana

canlarım ben 7 de çıkıyorum biliyosunuz gelemem belkiş hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz.Öpüldünüz...

Günaydın kızlarr
Bakıyorumda seneye yaza evlenecek olanlar bir bir dökülmeye başlamış.
Kızlar şöyle bişey yapalım.Düğün tarihi belli olanlar söylesinler bizde bi sıra listesi hazırlıyalım.Gerçi çoğumuzun tarihi daha belli değil ama zamanla belli oldukça söyleyelim.Ona göre listeye yazarız.Ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…