2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Gözün aydın uğur böcüğü.Hem yiğenin olmuş hemde annen gelmiş..yerimseniben

slm kızlar bugun erdemın annesı gelecek konusmaya gecen aılecek geldıler konusamamıslardı sımdı derın mevzular konusulacak bakalım ne olacak

saol cnm ayy gece boyu susmadı kız uyku nedr bılemeım eve gıdem hemen yatcam
mız mız hade hayrlısı olsun bakalım ayrıntıları beklıyokk

annen de gelmiş sevindim uğurböcüğü ama haklısın canım benim olaydan sonra anneni ilk görüşün canım benim.Benim de canım sıkılıyor hala düğün salonu tutmadık nişanlıma söylüyorum söyle varsa fikrin gidip bakalım diyor sanırım bu gidişile zeytinburnu özmutlu düğün salonunda olacak...Ama ben daha kolay bulunabilir bir yer istiyorum ama nerde öyle yer

slm kızlar bugun erdemın annesı gelecek konusmaya gecen aılecek geldıler konusamamıslardı sımdı derın mevzular konusulacak bakalım ne olacak

hadi hayırlısı güzelim.Yanlış hatırlamıyorsam konu ekim -kasım dı.Bence erkek tarafının anneni kırmaması gerekiyor.Ekim sonu kasım başı olsun düğününüz.İki tarafında gönlü olur işte a.s

evt onu cok ozleıdm ama korkuyom onla ılgılı bısey der dıye neysee anamda yanımda hıç bısey olmaz ıkı haftaya kadrda gıderız tatıle ohh :icecream:

Selam kızlaar a.s.
Ben de aylar sonra ilk defa güzel mi güzel bir hafta sonu geçirdim. Nişanlım yanımdaydııı Şeniz Bir de bir günlük izni varmış, onu söylememişti bana, bugun de gün ortasına kadar burdaydı o nedenle. Yani ben 2 gün beklerken 2,5 gün beraber olduk sırnaşık şey Cidden çok özlemişim, gelmesi süper oldu. Darısı tüm asker yolu gözleyenlerin başına inşallah.

Uğur Böceğim, minik yeğen de hayırlı olsun Aramıza hoş geldi gamyoncuiremsu Allah analı babalı büyütsün.

canım güzel yegenin bütün uykusuzluga deger ama
allah analı babalı büyütsün saglıklı güzel hayatlar insallah

gunaydın kızlar anam dun gece kacta yattım sabah ezanı okunuyodu sabahta 7de kalktım sarhosum resmn bıde rahatsızdım mıdem bulanıyo basım donuyoo halsızım vee farkettımkı ben cok zayıfım yaa bunların hepsı ust uste geldı valla dıkkat etmeye calsıyıom gunde 2500 cl alcam sımdı bı muz yedım bıraz sonra 3acma yıycem bı muzda 100 cl varmıs ama acmayı bılmıyomm

günaydın herkese..uğurböcüğüm dikkat et kendine canım..güzel bir bakım çek canın ne istiyorsa ye tamam mıyerimseniben

günaydın herkese..uğurböcüğüm dikkat et kendine canım..güzel bir bakım çek canın ne istiyorsa ye tamam mıyerimseniben

cnm zaten cok zayftı her ne kadr dr bana sen normalsın desede kemıklerımı hıssetmek kotu yaa bıde bazı sorunlardan dolayı yemek yemeye yemeye mıdem kucultu sanırsamm dıkkat etcem :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…