slm kızlar bugun erdemın annesı gelecek konusmaya gecen aılecek geldıler konusamamıslardı sımdı derın mevzular konusulacak bakalım ne olacak
slm kızlar bugun erdemın annesı gelecek konusmaya gecen aılecek geldıler konusamamıslardı sımdı derın mevzular konusulacak bakalım ne olacak
annen de gelmiş sevindim uğurböcüğü ama haklısın canım benim olaydan sonra anneni ilk görüşün canım benim.Benim de canım sıkılıyor hala düğün salonu tutmadık nişanlıma söylüyorum söyle varsa fikrin gidip bakalım diyor sanırım bu gidişile zeytinburnu özmutlu düğün salonunda olacak...Ama ben daha kolay bulunabilir bir yer istiyorum ama nerde öyle yer
evt onu cok ozleıdm ama korkuyom onla ılgılı bısey der dıye neysee anamda yanımda hıç bısey olmaz ıkı haftaya kadrda gıderız tatıle ohh :icecream:
cbell gözün aydın ve tekrar Allah kavuştursun canım
günaydın herkese..
kızlar 89 parça çatal kaşık bıçak seti aldım..
hem de mobilya sandıklı:dance:
sıze rapor vermeye geldım.sengözlerimebaksanab ctesı gece 4te yığenım oldu sabah 5te eve geldım 7de topkapı eresın otel yanındakı klınısyen kursum vardı uykusuz uykusuz oraya gttımm akşam 6da cıktım pazar gunu gene uykusuz cunku bızımbebe sureklı ağladı dunyayı sevmedı sanırsam sonra gene kurs sabah 9 akşam 6da cıktım yanı cok yorgunum bu ctesı kursum var ve pzar sınav sağlık bakanlığı tarafından duzenlenıyo ıns anadolu yakası cıkmaz
lıbra senınde hayrlı olsun guzel gunlerde kullan ne kadara aldın her ıkısınıde markası ne gamyoncuiremsu
gunaydın kızlar anam dun gece kacta yattım sabah ezanı okunuyodu sabahta 7de kalktım sarhosum resmn bıde rahatsızdım mıdem bulanıyo basım donuyoo halsızım vee farkettımkı ben cok zayıfım yaa bunların hepsı ust uste geldı valla dıkkat etmeye calsıyıom gunde 2500 cl alcam sımdı bı muz yedım bıraz sonra 3acma yıycem bı muzda 100 cl varmıs ama acmayı bılmıyomm
günaydın herkese..uğurböcüğüm dikkat et kendine canım..güzel bir bakım çek canın ne istiyorsa ye tamam mıyerimseniben
günaydın kızlar.Hava çok sıcak artık yaz bitsin istiyorum.Baharları çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?