2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu arda günaydın demeyi unuttum yaa.günaydın bu senenin en güzel gelinleri.....
son 76 günüm

eee yeter ama uyanın artık miskinler.valla böyle öğlene kadar uyursanız kocişler 2 günde kapı önüne koyar sizi kaydirigubbakcemile3

naber daisy?hayırdır bizim buralara pazarları benden başka kimse gelmez pek.bak burcuözge hnm onlıne ama bi merhaba demiyo Çok üzgünüm çoook

naber daisy?hayırdır bizim buralara pazarları benden başka kimse gelmez pek.bak burcuözge hnm onlıne ama bi merhaba demiyo Çok üzgünüm çoook

ne olsun elifcimm sabah sabah günaydın diyim diye girdim şaşırdımm kimse olmayınca.. bağımlılık yaptınız bendee.. hani şehir dışındayken senin memleketten birini görünce için kaynaryaa bnde nette benimle aynı kaderi paylaşan gelincikler görünce içim kaynıyo.. bırakamıyorum sizlerii :1hug: :teselli:

aynen hepimiz aynı kaderi paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.çevremizde hepimizin arkadaşları dostları var ama kimse burdaki kadar heyecanımızı paylaşamıyor bizimle.ortak noktamızın bir olması bizi birbirimize daha çok bağlıyor :))

kızlar dün çok ama çok güzel bir gündü yasmin83 ile harika bir gün geçirdik ama okadar yorulmuşuzki hala bacaklarım ağrıyo yasmin8383 seninşle tanışmak çok güzeldi inan çok mutlu oldum sayende büyük bir yüğkün altından kalktım seni karşıma allah çıkardı

canlarım gelinlikleri yasminle aynı yerde diktiriyoruz 1 milyara anlaştık satın alcam ben

holleeyyy çok güzel ya hepimizin gelinlikleri yavaş yavaş tamamlanıyor hihoyyyt
rasibe ve yasmine gelinlikleriniz hayırlı olsun güle güle giyin canlarım a.s.

Elif cim daimi nöbetciyiz valla biz,her ne kadar bugün ben giremesemde .Kahvaltı dan sonra yeğenimin doğumgününe gittim,şimdi kocişin yanına geldim,birazdan koçtaş a gideceğiz.Akşama görüşürüz....

Pinkgun cum ve Rasibacım gelinlikleriniz hayırlı olsun canlarım.

selam arkadaşlar, tüm mesajları okuyamadım,belki evvelden yazılan bir konudur. ben baltalimanı polisevi hakkında bilgisi olan var mı diye soracaktım. Düğün için nasıldır? Ya da düğün mekanları ile ilgili bi topik varsa yönlendirebilirsiniz,ben bulamadım. öpüyorum hepinizi:)

vaayy süpper bi gelinlik:) bakalım benim 1.60 boyuma ve 52 kiloma uygun bi zıbınlık çıkıcak mı:) gerçi zayoflarım temmuza kadar umarım. bakırköyde bi gelinlikçiye gittim geçenlerde kadın çok uyuzdu. nişantaşında güzel yerler varmış. allhım ya şu boğazım dursa bi:bbo:

rasibacım gelinliğin hayırlı uğurlu olsun canım çookkk güzelmiş :asigim: kaydirigubbakcemile5

bu arada ben de 2 aylara düşmüşümmmmm kaydirigubbakcemile2 eyvaaaaahhhh heyecan bastı şimdi

bu arada gelinliğinde alt kısmını çok beğendim kabarıklığını falan kendinden kabarık yaa... hemen kaydettim sağol canım....

nedemek canım umarım işine yarar kaydirigubbakcemile5

aysunum bende merak ettim şimdi ne takıcan kafana sen öyle?

biraz daha sabret kuşum düğün fotolarımda görürsün naniknanik

mısracım çok sagol canım,bu arada takviminden görüyorum ki sen de bugün itibariyle tam bir aylık gelinsin a.s allah daha nice aylar yıllar nasip etsin eşinle inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…