bu arda günaydın demeyi unuttum yaa.günaydın bu senenin en güzel gelinleri.....
son 76 günüm
naber daisy?hayırdır bizim buralara pazarları benden başka kimse gelmez pek.bak burcuözge hnm onlıne ama bi merhaba demiyo Çok üzgünüm çoook
Ben geldimmm hihoyyyt
tatlişim evetttttttttkaydirigubbakcemile5 önden resmine bakınca ay dedim tam benlikmiş :roflol:sonra sen arkasını ekleyip bana yazmışsın. evet doğru hatırlıyorsun bende bu tarz kabarık olmayan bir şeyler istyırum. ve böyle sade model gösterdim 1500 ile 2000 arası tutar dedi.. bana pahalı geldi doğrusu.. ama burda dah güvenebileceğim hiç kimse yok... mecbur diktiricem orda....:çok üzgünüm:
kızlar dün çok ama çok güzel bir gündü yasmin83 ile harika bir gün geçirdik ama okadar yorulmuşuzki hala bacaklarım ağrıyo yasmin8383 seninşle tanışmak çok güzeldi inan çok mutlu oldum sayende büyük bir yüğkün altından kalktım seni karşıma allah çıkardı
canlarım gelinlikleri yasminle aynı yerde diktiriyoruz 1 milyara anlaştık satın alcam ben
bu arada gelinliğinde alt kısmını çok beğendim kabarıklığını falan kendinden kabarık yaa... hemen kaydettim sağol canım....
aysunum bende merak ettim şimdi ne takıcan kafana sen öyle?
Elif cim daimi nöbetciyiz valla biz,her ne kadar bugün ben giremesemde .Kahvaltı dan sonra yeğenimin doğumgününe gittim,şimdi kocişin yanına geldim,birazdan koçtaş a gideceğiz.Akşama görüşürüz....
Pinkgun cum ve Rasibacım gelinlikleriniz hayırlı olsun canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?