2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlarrr
aylar sonra harika güneşli,bahardan kalma bi hava vardı Bursa'da...ve biz de hemen fırsatı değerlendirip bütün bir günü deniz kıyısında mayışarak geçirdik...
huzura erdim vallahiiii...:)

Bu arada pinkgun ve rasiba gelinlikleriniz hayırlı olsun şekerlerrr...

aydiicim sagol canım,izmirde bugün çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi,bizde tüm günü nişanlımla geçirdik, içim açıldı valla özlemişiz güzel havaları hihoyyyt

Pinkguncum ve Rasibacım hayırlı uğurlu olsun gelinliklerinizz.. sizin adınıza çok sevindim.. bende bu cuma gidicem inşş

kızlarr nihayet artık evden de yazabileceğimm pc mi tamir ettirdim şakkıdı

elifcimm biraz geç olsada ( yeni öğrendiğim için ) çok mutlu oldum canım senin adına ...

pinkgun hellenistic gelinliken vazgeçmiş olman bence güzell seçtiğin gelinlik daha bir harika çünkü....hayırlı olsun birtanem

rasiba seninkide çok güzel ... hayırlı olsun canım

ben de bu hafta sonu annem ve arakadaşımla birlikte baktım gelinlik .. içime sinen birşey görmedim maalesef ama en azından kafamda fikirler oluşuyo yavaş yavaş.... en azından anlaştık annemin bir tandığı ile diktireceğiz.. umarım gönlüme göe birşey olur.. gelişmelerden haberdar ederimmm

hepinizi öpüyorumm kızlarrr

croisellecim hadi bakalım geçmiş olsun valla çok zor şu bilgisayarsızlık nasıl alışmışsak artık
saol canım bu arada gelinliğime söylediğin güzel sözler için
sen daha güzellerini bulursun umarım
artık yatıyorum ben ölüyorum uykusuzluktan öptümmm iyi geceler herkese

kızlar kime niyet kime kısmet :))) bugun benimkinin damatlıgı ve ayakkabısı alındı! :))))

gercek smokin istiyordu, bulduk allahtan... büyük onder,gelmiş geçmiş en büyük lider ATATÜRK' ümüzün davetlerde giydiği model bir smokin,ata yaka gömlek,smokin ayakkabısı :))) sadece siyah papyon ve kuşağı bulamadık.yarın da ona bakıcaz..

bir işi daha hallettik.
ya damatlık ne kolay iş ya,ilk gidişte alıyosun.bi de bizim çileye bak.

kızlar günaydınnnn

topiciğimizde neler olmuş bilmiyorum bayadır yoktum:)
hepinizin aldıı hayırlı olsunnn

biz balayına gidicektik iptal oldu odaa moralim bozuk
bisüre buralarda olamayabilirim.

öptüm hepinizi

canım yaa bende çok mutlu oldum seninle tanıştığım için gerçekten çok güzel bi gündü inşallah sonuda çok güzel olur pişman olmayız dikilen gelinliklerimizdenn lülülülülülü

kızlar herkese günaydınn ...

burcucello hakkaten haklısın valla damatlık ne kolay iş .. hayırlı olsun canım

double için üzüldüm bende yaa ..
aslında moraliniz hiç bozmasa yaaa
ya da başka biryerden kısıp balayınnı ayarlasalar bari hem iki - üç günlüğünede mi gidemezler acaba yaa

günaydın kızlar uzun süre giremedim kusura bakmayın işler yüzünden ihmal ettim sizi...
bakıyorum hepinizin düğünlere artık sayılı günler kaldı,önemli bi ayrıntıyı hatırlatmadan edemeyeceğim şu sıralar bir jinekoloğa gitmeyi ihmal etmeyin ve bence sizinde fikrinizle size önereceği korunma yöntemini belirleyin:1ninca:

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar gelinlik için yorum yapan tüm arkadaşlarımıza tek tek teiekkür ederim sağolun iyiki varsınız

mandilincim çok sevindimm.. inş güzel bir balayı geçirirsinizz... bizde vogage belek düşünüyoruz. hiç oraya bakanınız varmı kızlar veya gidicek olan

Selam daisy, biz de dün voyage belek'i ayarladık. ETS turizmdeki kız da tavsiye etti... Umarım güzeldir.

canım yaa bende çok mutlu oldum seninle tanıştığım için gerçekten çok güzel bi gündü inşallah sonuda çok güzel olur pişman olmayız dikilen gelinliklerimizdenn lülülülülülü

canım benim içim okadar rahat ki eminim fotolarından daha güzel olacak içimde öyle bir his var bence olumlu şeyler düşünki bi olumsuzluk olmasın gör bak çok beğencez

canım benim içim okadar rahat ki eminim fotolarından daha güzel olacak içimde öyle bir his var bence olumlu şeyler düşünki bi olumsuzluk olmasın gör bak çok beğencez

ayy inşallah canım yaaa bende öyle hissediyorum ama yinede kendiminkinden çok seninkini merak ediyorum eğer olumsuz bişey olursa kendimi suçlu hissedicem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…