ayy inşallah canım yaaa bende öyle hissediyorum ama yinede kendiminkinden çok seninkini merak ediyorum eğer olumsuz bişey olursa kendimi suçlu hissedicem sanki
Kızlar selam,
Cumartesi günü yemek odamı ve koltuk takimimi aldim. Sitelerden dilegno diye bir yerden. Becerebilirsem koyarım resmini. Çamasir makinesini de aldım. O da samsung. Balayı da tamam... Bu hafta sonu da çok verimli (ve masraflı) geçti :)
canım asla öyle düşünme sonuçta sen bana dedin yaptırma hazırnı al diye selçukda söyledi biliyorsun ama ben böyle olmasını istedim ve çokda rahatım zaten provalarda kendini belli edecek.sen rahat ol suçluluk duyacakda bişey olmıyacak ayrıca sayende 700 milyon daha ucuza aldık.kaydirigubbakcemile5
Kızlar selam,
Cumartesi günü yemek odamı ve koltuk takimimi aldim. Sitelerden dilegno diye bir yerden. Becerebilirsem koyarım resmini. Çamasir makinesini de aldım. O da samsung. Balayı da tamam... Bu hafta sonu da çok verimli (ve masraflı) geçti :)
Sağol canım, çok teşekkürler. Bizim eksiğimiz de o kadar çok ki... Ama bugün ETSnin erken rezervasyon indirimi bitiyordu, ondan acele ettik.canım hayırlı olsun güle güle kullan ne güzel bişeyleri daha halletin şu balayını bide biz halletsek ama diğer eksiklerden fırsat kalmıyoki
kızlar yatak örtümü aldım 450 lira saten nevresim takımı hediyeli
kızlar yatak örtümü aldım 450 lira saten nevresim takımı hediyeli
[/IMG]
bende dün bunu aldım kızlarr umarım resim yüklemeyi becermişimdirr
[/IMG]
bende dün bunu aldım kızlarr umarım resim yüklemeyi becermişimdirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?