2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcu damatlık aradan çıkmış bari ne güzel,gerçek smokin bence çok yakışır nişanlına,hadi bakalım sıra sende en kısa zamanda gelinliğini bulursun umarım

Perlemiz nerelerde acaba yaaaa

Eskiden hep aramızda olurdu..

Düğün günü bu kadar yaklaşmışken görmek isterdim doğrusu

canım listeyi merakla takip ediyorum... :1hug:
perleyi ben bir kaç kere çeyiz opiğini okurken yakaladım özelden mesaj attım. düğünün az kaldı heyecanını neden bizlerle paylaşmıyorsun arkadaşım dedim ama gelmedi ne yazık ki :çok üzgünüm:böyle hiç tadı çıkmıyor....:sm_confused: keke burda olsaydıda heycanınıa ortak olsaydık

bende bizlerle son durumları paylaşmasını isterdim ama maalesef ulaşamıyoruz...Neyse şimdiden mutluluklar dileyelim o halde..

kızlar yatak örtüsünü ve nevresim takımına bayıldım güle güle kullanın ( gerçi bana biraz fiyatı pahalı geldi ama ossun :) )

Kızlar hepinize selaam, geçmişi okuyup ancak gelebildim .
Elifcim mısracım güzel haberlerinize çok sewindim.
Pinkgun ve Rasiba gelinlikleriniz hayırlı olsun . İnşallh resimlerinizide görmek nasip olur.
Burcucello, canım damatlığı halletmişssiniz ne güzel. Bizim beyde smokin giycem diye tuturdu, siz nerden ve kaça aldınız acaba?

Burcucello canım smokin resmini koyabilirmisin bizde atatürkün giydiği smokin tarzı düşünüoruz..kaça aldınız ve hangi mağazadan aldınız?

laciwertte olur aslında ama siyah daha da bi asil sanki beyazın yanına en çook siyah yakşii ..

kızlar hepinize günaydınn :))) mutlu bir hafta diliyorum hepimize..

canım sitelerden alın demek.. güle güle kullan.foto eklersen çok seviniriz. güzel indirim yaptırsaydınız sitelerde.

kızlar yatak örtümü aldım 450 lira saten nevresim takımı hediyeli
güle güle kullan rasiboş :)
[/IMG]

bende dün bunu aldım kızlarr umarım resim yüklemeyi becermişimdirr
ay çok şık kız :)
burcu damatlık aradan çıkmış bari ne güzel,gerçek smokin bence çok yakışır nişanlına,hadi bakalım sıra sende en kısa zamanda gelinliğini bulursun umarım
sağol canım.. bence sizde bu aralar damatlıgı aradan cıkarın.fiyatlar artmadan..
evet canım hallettik. valla yarı fiyatına aldık.. sarar da sadece benimkinin bedeninden 1 tane kalmıstı smokin.tek beden kalınca outlet e gonderiyorlar. ustundeki fiyat etiketinin üçte bir fiyatına aldık.yani 240 tl.ata yaka gomlek 65(kiğılı dan aldık ) papyon ve kuşağın siyah rengi kalmamıştı,başka yerden bakıcaz.. smokin ayakkabısı(rugan olmalı) indirim den aldık kiğılı 140 tl.

yani diyorum once bi city outlet e gidin orda sarar, damat twin ve kiğılı ya bakın ok?çok daha uygun a alabilirsiniz.
canım üzülme biz de gitmiyoruz.
Canlarım günaydın.

Burcucellocum damatlığınız hayırlı olsun.
günaydın tatlişko :)) sağol yorumun için.

sağol canım.

tamam canım çok sağol . Gayet makul fiyatlara almışşsınız. Hayırlı olsun inşallh.
Bizde önce bi optimum ve acity outletteki sararla kiğılıya bakarız inşallh oralarda bedeni tutturursak uyguna alabiliriz. kaydirigubbakcemile2

rasiba ve yasmine8383 gelinlikleriniz hayırlı ugurtlu olsun :))) inşallah düşündüğünüzden daha guzel olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…