kızlar kime niyet kime kısmet :))) bugun benimkinin damatlıgı ve ayakkabısı alındı! :))))
gercek smokin istiyordu, bulduk allahtan... büyük onder,gelmiş geçmiş en büyük lider ATATÜRK' ümüzün davetlerde giydiği model bir smokin,ata yaka gömlek,smokin ayakkabısı :))) sadece siyah papyon ve kuşağı bulamadık.yarın da ona bakıcaz..
bir işi daha hallettik.
ya damatlık ne kolay iş ya,ilk gidişte alıyosun.bi de bizim çileye bak.
Perlemiz nerelerde acaba yaaaa
Eskiden hep aramızda olurdu..
Düğün günü bu kadar yaklaşmışken görmek isterdim doğrusu
buda nevresim takımı yatak örtüsüde beyaz burda kremin resmini bulabildim
canım listeyi merakla takip ediyorum... :1hug:
perleyi ben bir kaç kere çeyiz opiğini okurken yakaladım özelden mesaj attım. düğünün az kaldı heyecanını neden bizlerle paylaşmıyorsun arkadaşım dedim ama gelmedi ne yazık ki :çok üzgünüm:böyle hiç tadı çıkmıyor....:sm_confused: keke burda olsaydıda heycanınıa ortak olsaydık
Güle güle kullan cnm,gelinlik gibiymiş valla örtün:))))
mandilincim çok sevindimm.. inş güzel bir balayı geçirirsinizz... bizde vogage belek düşünüyoruz. hiç oraya bakanınız varmı kızlar veya gidicek olan
canım sitelerden alın demek.. güle güle kullan.foto eklersen çok seviniriz. güzel indirim yaptırsaydınız sitelerde.Kızlar selam,
Cumartesi günü yemek odamı ve koltuk takimimi aldim. Sitelerden dilegno diye bir yerden. Becerebilirsem koyarım resmini. Çamasir makinesini de aldım. O da samsung. Balayı da tamam... Bu hafta sonu da çok verimli (ve masraflı) geçti :)
güle güle kullan rasiboş :)
kızlar yatak örtümü aldım 450 lira saten nevresim takımı hediyeli
ay çok şık kız :)[/IMG]
bende dün bunu aldım kızlarr umarım resim yüklemeyi becermişimdirr
sağol canım.. bence sizde bu aralar damatlıgı aradan cıkarın.fiyatlar artmadan..burcu damatlık aradan çıkmış bari ne güzel,gerçek smokin bence çok yakışır nişanlına,hadi bakalım sıra sende en kısa zamanda gelinliğini bulursun umarım
evet canım hallettik. valla yarı fiyatına aldık.. sarar da sadece benimkinin bedeninden 1 tane kalmıstı smokin.tek beden kalınca outlet e gonderiyorlar. ustundeki fiyat etiketinin üçte bir fiyatına aldık.yani 240 tl.ata yaka gomlek 65(kiğılı dan aldık ) papyon ve kuşağın siyah rengi kalmamıştı,başka yerden bakıcaz.. smokin ayakkabısı(rugan olmalı) indirim den aldık kiğılı 140 tl.Kızlar hepinize selaam, geçmişi okuyup ancak gelebildim .
Elifcim mısracım güzel haberlerinize çok sewindim.
Pinkgun ve Rasiba gelinlikleriniz hayırlı olsun . İnşallh resimlerinizide görmek nasip olur.
Burcucello, canım damatlığı halletmişssiniz ne güzel. Bizim beyde smokin giycem diye tuturdu, siz nerden ve kaça aldınız acaba?
canım üzülme biz de gitmiyoruz.kızlar günaydınnnn
topiciğimizde neler olmuş bilmiyorum bayadır yoktum:)
hepinizin aldıı hayırlı olsunnn
biz balayına gidicektik iptal oldu odaa moralim bozuk
bisüre buralarda olamayabilirim.
öptüm hepinizi
günaydın tatlişko :)) sağol yorumun için.Canlarım günaydın.
Burcucellocum damatlığınız hayırlı olsun.
kızlar herkese günaydınn ...
burcucello hakkaten haklısın valla damatlık ne kolay iş .. hayırlı olsun canım
double için üzüldüm bende yaa ..
aslında moraliniz hiç bozmasa yaaa
ya da başka biryerden kısıp balayınnı ayarlasalar bari hem iki - üç günlüğünede mi gidemezler acaba yaa
sağol canım.. bence sizde bu aralar damatlıgı aradan cıkarın.fiyatlar artmadan..
evet canım hallettik. valla yarı fiyatına aldık.. sarar da sadece benimkinin bedeninden 1 tane kalmıstı smokin.tek beden kalınca outlet e gonderiyorlar. ustundeki fiyat etiketinin üçte bir fiyatına aldık.yani 240 tl.ata yaka gomlek 65(kiğılı dan aldık ) papyon ve kuşağın siyah rengi kalmamıştı,başka yerden bakıcaz.. smokin ayakkabısı(rugan olmalı) indirim den aldık kiğılı 140 tl.
yani diyorum once bi city outlet e gidin orda sarar, damat twin ve kiğılı ya bakın ok?çok daha uygun a alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?