2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

khena cımm merak ettim tabii etmez olurmuyumm ..özlettin kendini bizede vakit ayır azcık bi zahmet yanii

kilo işine çok sevindim bak çak bi beş kaydirigubbakcemile5

ayrıyetten bende mısranın soğan suyunu deneyeceğim geçmişte okuyabilirsin canım sende bilmiyorsan allahım noluurr zayıflıyım birazcıkk lütfen :Saruboceq:

kızlar bu arada teknolojik özürlü ben bir aydır anca nişan resimlerimi yüklemeyi başarabildim sonunda isteyenler beni merak edenler albümümden bakabilir :lepi:

siz sormadan söyliyeyim resimdeki halimden 4 kg daha zayıfım ve azimliyim sırnaşık şey

Elif cim çok geçmiş olsun cnm,nedenini bilmiyorsan hemen bir dr a git lütfen.

Arkadaşlar sayfaları okuyamıyorum imdaattttttttt!!!!!!
Sizdede var mı sorun?

aaa ne güzel bende internet kasıto diye üzülüyodum meğer sorun sitedeymiş.ettiğim kötü laflar için özür dilerim sevgili bilgisayarım :)))
nabersiniz bakiim cadılar?

selam arkadaşlar ben gldim son 75 gün :))))
bu arada internet kasıto bugün kaç saatir giremiyorum ve sancım var çok.idrarımdan kan geliyor hatta tam olarak kanımdan idrar geliyor diyebiliriz çünkü kan daha fazla :((

geçmiş olsun elifciğim, hemen dr git çok ciddi bir problem o... büyük ihtimal sistit olmuşsundur ama onun ilerlemesi böbrekleri etkiliyor. böbrek iltihaplanmasına kadar gidiyor... ihmal etme canım.. ayaklarını sıcak tut... maydonoz suyu içebilirsen iç...idrar tahlili ver... büyük ihtimal antibiotik falan verirler. idrara çıkarken yanma var mı?

kızlar bu arada teknolojik özürlü ben bir aydır anca nişan resimlerimi yüklemeyi başarabildim sonunda isteyenler beni merak edenler albümümden bakabilir :lepi:

siz sormadan söyliyeyim resimdeki halimden 4 kg daha zayıfım ve azimliyim sırnaşık şey

Canımcım resimlerine baktım şimdi,elbisenin rengide pek ciciymiş,çokta yakışmış.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Burcuözgecim ve nastasiacım sizler nasılsınız?Gün nasıl geçti?Gerçi halen bitmiş değil ama :))))))
Ben işten çıkıp eve gelince bitmiş sayıyorum sanırım :)

Canlarım merak eden arkadaşlarım için yazıyorum soğan suyunu;
Öncelikle şunu belirteyim bu su yumurtalıklarımızdaki kistlerimizi,iltihabı yok etmeye çok yardımcı.Yumurtlama sorunu olanlara birebir.Bu sorundan muzdarip bana çok iii geldi.
İkincil olarak zayıflamamızı sağlıyor.

Yapılışına gelince;
Bildiğimiz yemeklik soğanın kabuklarını soyup,4 e bölüyoruz 2-2,5 su bardağı su ile ağzı kapalı bir tencerede 15 dk kaynatıyoruz.Koy sarı renkli bir bardak su çıkıyor sonucunda,içine biraz limon sıkıp sabah-akşam yemeklerden yarım saat önce sıcak içiyoruz.
Tabi bunu içip sabah simit akşam kızartma,cips,çerez ..vs yemiyoruz,cola içmiyoruz.
Gün içindede 3-4 fincan yeşil çayımızı içiyoruz.
Ekmek olarak Uno light alıyoruz,günde 6 dilim hakkımız var.
Gün içinde diyete en büyük yardımcılardan biri olan calsiyum içeren yoğurt veya süt tüketiyoruz.
Bol su içiyoruz,benim gibi masa başında çalışanlarada önerim küçük pet şişede olan sulardan alsınlar.Benim masamın altında 5 lt lik su var,küçük pet şişeye döküp içiyorum.
Bu kadar kolay gelsin dostlar.15 günde 5 kg verdiğimide ekliyeyim :)))
O gördüğünüz resimlerimden 5 kg aşağıdayım:)

ay ne sohpetler kaçırmışımmmdelikafadulden
15 günde 5 kilo muuuuu:1shok:
hemnnn başılıyorum hemennnnnnnnnn:sm_cool: birde spor yapsam 1 ayda gömerim ben bu işi :dance:

hemde nasıl yanıyo nastasia varya cayır cayır. :((( croiselle bende baktım canım.gerçi yorum yaptım ama yine söyleyeyim çok yakışmışsınız

ya bi saat uzak kaldım sayfaları oku oku bitiremedim tubişcim çoğu gitmiş azı kalmış darısı başımıza canım benim sen gel seninlede buluşalım.bu arada senin düğün stresinden gergin olman çok normal insanlar belki iyiliğinide düşünse sana şuan herkes çok karışıyo gibi gelebilir.
en iyisi bizim yaptığımız biz eşyalarımızı alırken kimseye göstermedik nişanlım diyoki eve yerleştikten sonra milleti eve çağırıp gösterecez vallahi saten borçtan alışveriş yapmaktan gına gelmiş vaziyette kimsenin nasihatını çekemicez

mısracım sormak istediğim şeyler var kesin yapıcam bu soğan suyunu
1. soğan kokusu geliyor mu?
2. kullanmada sınırlama var mı? ne kadar istersek o kadar mı yapıcaz?
3. spor falan yaptın mı bu 15 günde
4. yaptığın dieti yzmışsın 6 dilim ekmek ıvır zıvır kola yok peki bunların haricinde evde ne pişirdiysen onu mu yedin?yoksa epey sıkı bir diet miydi? tam anlamıyla senini gibi yaparsam belki bende veririm....

ay ne sohpetler kaçırmışımmmdelikafadulden
15 günde 5 kilo muuuuu:1shok:
hemnnn başılıyorum hemennnnnnnnnn:sm_cool: birde spor yapsam 1 ayda gömerim ben bu işi :dance:

Canım benim başlayın,hemencik veremezsenizde moralinizi bozmayın.Sanıyorum benim hızlı vermemin sebebi aldığım kiloların oturmamış olmasıydı,ömrümde ilk kez 63.60 gibi bir kiloya çıkmışım.Yeterince zamanınızda var,sporda yaparsan oooooooooooo.Benim zamanım olmadığı için yiyeceklerden kısabiliyorum ancak.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Not:Yukarda belirtmeyi unutmuşum,bu soğan suyunu taze olarak yapıp içeceksiniz.Yani akşam içeceğinizi suyu sabahtan hazırlamayacaksınız .

hafif bi sızı var bucucum.belim ağrıyo daha çok :(

canısı neyin var çok merak ettim bizi bi yandan sevindiriyon bi yandan üzüyon umarım ciddi bişey değildir.anlattığın aynı sorun yiğenimde olmuştu doktor önemli değil demişti arada olur falan

tubişimm yok mısrayla aramızda başka bir söz vardı onu yerine getirdim kuzucuğum:)

elifçim canım regl olmadığına eminmisin peki?

Canım benim başlayın,hemencik veremezsenizde moralinizi bozmayın.Sanıyorum benim hızlı vermemin sebebi aldığım kiloların oturmamış olmasıydı,ömrümde ilk kez 63.60 gibi bir kiloya çıkmışım.Yeterince zamanınızda var,sporda yaparsan oooooooooooo.Benim zamanım olmadığı için yiyeceklerden kısabiliyorum ancak.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Not:Yukarda belirtmeyi unutmuşum,bu soğan suyunu taze olarak yapıp içeceksiniz.Yani akşam içeceğinizi suyu sabahtan hazırlamayacaksınız .
canım benim de tam 5 kilo vermeye ihtiyacım var ama bu soğan suyu nasıl içilir benim miğdem o kadar hassaki herşeyden bulanır okurken bile bulandı sabahları kahvaltı yaparken bişey sofrada koktuğunda hemen çıkartıyorum varya hamileliğimi düşünemiyorum.heleki soğan tereyağ kokuları ıyyyyyyyyyyyyy ben o kokuları duyunca zaten iştahım kesilir 5 kiloyu veririrm
kuşum nasıl içtin burcunun sorduğu soruların aynısını sordum farzet

mısracım ve elifcim teşekkürler güzel sözleriniz için... öptüm kocaman Şeniz

ama elifcim yaa umarım çok canın yanmaz bir an önce tedavisine başla canım bizede sonucu bildir

Back
X