2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim de tam 5 kilo vermeye ihtiyacım var ama bu soğan suyu nasıl içilir benim miğdem o kadar hassaki herşeyden bulanır okurken bile bulandı sabahları kahvaltı yaparken bişey sofrada koktuğunda hemen çıkartıyorum varya hamileliğimi düşünemiyorum.heleki soğan tereyağ kokuları ıyyyyyyyyyyyyy ben o kokuları duyunca zaten iştahım kesilir 5 kiloyu veririrm
kuşum nasıl içtin burcunun sorduğu soruların aynısını sordum farzet

ayyy hassas bebiş seniii:1hug:
ben vallahi var ya ot mot bitki içmediğim şey yok...
çok tecrübeliyim ve kafama koyarsam kesin içerim. yeter ki istiyim a.s
ayy heycanlandım şimdiiii :sm_cool:

mısracım sormak istediğim şeyler var kesin yapıcam bu soğan suyunu
1. soğan kokusu geliyor mu?
2. kullanmada sınırlama var mı? ne kadar istersek o kadar mı yapıcaz?
3. spor falan yaptın mı bu 15 günde
4. yaptığın dieti yzmışsın 6 dilim ekmek ıvır zıvır kola yok peki bunların haricinde evde ne pişirdiysen onu mu yedin?yoksa epey sıkı bir diet miydi? tam anlamıyla senini gibi yaparsam belki bende veririm....

Cevaplar
1-Çiğ soğan kokusu gibi değil,pişmiş soğan kokusunu tahmin edersiniz.Birde eşime sordum koku geliyor mu diye(gerçi bir süre ayrıydık ama)kesinlikle hissetmiyorum devam et bırakma dedi.Ama son günlerde biraz kokuyu hissetmeye başlamıştım.Ben karanfili çok severim,çayımı bile öyle içerim,gün içindede çiğnerseniz koku azalır.
2-Kullanmada sınır derken günlük miktarsa sınır var,sabah ve akşam ama ben öğle yemeğinden öncede içenlerle çok karşılaştım.Süreyi soruyorsanda cnm,15 günlük kürler halinde yapıyorsun sonra ara veriyorsun-bu aranın kaç gün olacağı konusunda net bir bilgi edinemedim-benim ilk aram bugün 3.günüm.Yarın veya yarından sonra başlayayım diyorum.
3-Hiç ama hiç spor yapmadım en fazla yaptığım spor sabah otobüsü kaçırdığımda 10 dk başka bir semte yürümek oldu.
4-Canm ,sabah sınırsız yeşillik peynir,bal yedim bazen 1 dilim bazen 2 dilim ekmekle.Öğle yemeğinde kurumda olduğum için,gelen yemekleri seçtim.Çok yağlı olanları yemedim tek çorba içtim.Hatta birkaç kezhiç yiyebileceğim birşey yoktu bir kaseye yoğurdu doldurdum içinede baharatları,birazını ekmeğe sürdüm birazınıda öylece yedim.

SONUÇ;anladığınız üzere aç kalmadım birçok şeyi yedim,en çok dikkat ettiğim şey pasta-börekler oldu,ucundan aldım .Biliyorsun ki mutfak işleri birinci ilgi alanım,kocişede sürekli birşeyler yaparım.Şu anda evde patates böreği,çikolatalı pasta,fırında mücver var yemedim.Eşime şinitsel-pilav yapıyorum şu anda ben yemeyeceğim,naptım onun yerine yumurta kırdım yedim :)))))

Sizler daha şanslısınız evde olanlar yani.Kafanıza göre az yağlı birşeyler yapar yersiniz,yürüyüşede çıkarsınız.

Birde şunu belirtmeliyim ki ben diyet yapmadan öncede yaşam prensibi olarak kızartma-cips-kola gibi şeyler yemez içmezdim.Sizler içiyorsanız bıraktığınız an otomatikman zayıflarsınız.
Ayrıca yeşil çay-rezene ..vs lerde yine normal hayatımda içtiklerim.Sizler ilk kez içecekseniz metobolizmanız hızlanacak,diyete daha kolay yanıt verecektir.
Yine maydanoz-dereotu-roka vs leride zaten çok tüketen biriyim.
Biraz karışık oldu sanırım,umarım ne demek istediğim anlaşılabilir.

Son düzenleme:
elifciğim ayaklarını sıcak tut canım ve acilen doktora git ya kum falan döküyorsun ya da sistit oldun... ben sistit olmuştum nasıl fena bişey olduunu biliyorum... birde ayakta çok kalmaman gerek cnm... ihmale gelmez...

Cevaplar
1-Çiğ soğan kokusu gibi değil,pişmiş soğan kokusunu tahmin edersiniz.Birde eşime sordum koku geliyor mu diye(gerçi bir süre ayrıydık ama)kesinlikle hissetmiyorum devam et bırakma dedi.Ama son günlerde biraz kokuyu hissetmeye başlamıştım.Ben karanfili çok severim,çayımı bile öyle içerim,gün içindede çiğnerseniz koku azalır.
2-Kullanmada sınır derken günlük miktarsa sınır var,sabah ve akşam ama ben öğle yemeğinden öncede içenlerle çok karşılaştım.Süreyi soruyorsanda cnm,15 günlük kürler halinde yapıyorsun sonra ara veriyorsun-bu aranın kaç gün olacağı konusunda net bir bilgi edinemedim-benim ilk aram bugün 3.günüm.Yarın veya yarından sonra başlayayım diyorum.
3-Hiç ama hiç spor yapmadım en fazla yaptığım spor sabah otobüsü kaçırdığımda 10 dk başka bir semte yürümek oldu.
4-Canm ,sabah sınırsız yeşillik peynir,bal yedim bazen 1 dilim bazen 2 dilim ekmekle.Öğle yemeğinde kurumda olduğum için,gelen yemekleri seçtim.Çok yağlı olanları yemedim tek çorba içtim.Hatta birkaç kezhiç yiyebileceğim birşey yoktu bir kaseye yoğurdu doldurdum içinede baharatları,birazını ekmeğe sürdüm birazınıda öylece yedim.

Sizler daha şanslısınız evde olanlar yani.Kafanıza göre az yağlı birşeyler yapar yersiniz,yürüyüşede çıkarsınız.

Birde şunu belirtmeliyim ki ben diyet yapmadan öncede yaşam prensibi olarak kızartma-cips-kola gibi şeyler yemez içmezdim.Sizler içiyorsanız bıraktığınız an otomatikman zayıflarsınız.
Ayrıca yeşil çay-rezene ..vs lerde yine normal hayatımda içtiklerim.Sizler ilk kez içecekseniz metobolizmanız hızlanacak,diyete daha kolay yanıt verecektir.
Yine maydanoz-dereotu-roka vs leride zaten çok tüketen biriyim.
Biraz karışık oldu sanırım,umarım ne demek istediğim anlaşılabilir.

vallahi ben herşeyi çokkk net anladım canım kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim. yne kafama takılan bir şey olursa burdan sorarım Şeniz
evet ben normalde cips kola kızarma severim.tüketirimdeyerimseniben esince muhahkkak fark edecektir. ayrıca dediğin gibi içmek için yeşil çay aldım ama sahicisini yaprak şekilinde br kere tek içtim. çünkü tadı yosun gibi geldi içmedim. madem öyle onada devam ederim. yerimseniben az birazda çok kasmadan spor yapsam sanırsam olur bu iş. çünkü bende son bir kaç ayda aldım bu kiloları çok oturduklarını sanmam. ayrıca ara vermek gerekir mi derken de yani sen ara vermişsin ya onu sormak istemiştim cevabımı aldım... en yakın zamanda başlıyorum canikom :sm_cool:

tubişimm yok mısrayla aramızda başka bir söz vardı onu yerine getirdim kuzucuğum:)

elifçim canım regl olmadığına eminmisin peki?

burcucum yuhh!!bahsettiğin yerle kanın geldiği yer arasında 1 km mesafe varken bunu ayırtedemiyecek kadar saf biri olduğumu düşünmene şaşırdım haa :1shok:

burcucum yuhh!!bahsettiğin yerle kanın geldiği yer arasında 1 km mesafe varken bunu ayırtedemiyecek kadar saf biri olduğumu düşünmene şaşırdım haa :1shok:

neden tızıyorsun kiii :mymeka: belki çamaşırında görmüşsündür onun için ayırt edememişsindir allah allah :dilcikar:

vallahi ben herşeyi çokkk net anladım canım kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim. yne kafama takılan bir şey olursa burdan sorarım Şeniz
evet ben normalde cips kola kızarma severim.tüketirimdeyerimseniben esince muhahkkak fark edecektir. ayrıca dediğin gibi içmek için yeşil çay aldım ama sahicisini yaprak şekilinde br kere tek içtim. çünkü tadı yosun gibi geldi içmedim. madem öyle onada devam ederim. yerimseniben az birazda çok kasmadan spor yapsam sanırsam olur bu iş. çünkü bende son bir kaç ayda aldım bu kiloları çok oturduklarını sanmam. ayrıca ara vermek gerekir mi derken de yani sen ara vermişsin ya onu sormak istemiştim cevabımı aldım... en yakın zamanda başlıyorum canikom :sm_cool:

Canımcım colayı bırak nolursun,mutlaka duymuşsundur bir bardağında 13 adet kesmeşeker var :(
Yeşil çayın naneli-limonlu-yaseminli gibi çeşitleri var.Ben naneliyi içiyorum bugünlerde,uzmanların dediğine görede nanenin iştah kapatma özelliği var.
Starttttttttttttttttt:))))))))))

Canımcım colayı bırak nolursun,mutlaka duymuşsundur bir bardağında 13 adet kesmeşeker var :(
Yeşil çayın naneli-limonlu-yaseminli gibi çeşitleri var.Ben naneliyi içiyorum bugünlerde,uzmanların dediğine görede nanenin iştah kapatma özelliği var.
Starttttttttttttttttt:))))))))))

seninkisi sallama çay mı kuzum???
ben aktardan aldım bildiğin yaprak şeklinde işte. içine nane atıp demliyim bakm yarın CADIARZU

Evet cnm lipton sallama çay :)Birde şunu belirteyim ister demleme-ister sallama olsun çayın suda bekleme süresi max.5 dk olacak fazla kalırsa yarardan çok zararı var

Evet cnm lipton sallama çay :)Birde şunu belirteyim ister demleme-ister sallama olsun çayın suda bekleme süresi max.5 dk olacak fazla kalırsa yarardan çok zararı var

yok canımcım 3 dakika demliyorum ben acımasın diye bir yerde daha okumuşum bu dedğini bu konuda ben bilinçliyim diğer arkadaşlarımın dikkatinekaydirigubbakcemile5

Canlarım ben 5 dk ya kadar gideceğim sormak istediğiniz birşey varsa bekliyorum.
Duş alıp uzanacağım,birazda uyusam iyi olur bakalım

Gidiyorum canlar şu oscar ı alan Milyoner filmini izlemeye karar verdim,izlerken uyumazsam tabi.
Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz bye

aysun nerde yine yaaa?off herkes ditmiş senağlama ben hastayım benimle ilgilenin yaaa benneyaptımki

elif yaaa senin imzandaki gelinle damat yüzklerin üstüne çıkmış ne güzel az kaldıı ya ben ya ben senağlama

saol daisycim umarım sende gönlüne ve kesene göre bir gelinlik bulursun yerimseniben

inş canım benim...

Selam daisy, biz de dün voyage belek'i ayarladık. ETS turizmdeki kız da tavsiye etti... Umarım güzeldir.

netten okuduğum yorumlar ve gördüğüm resimler kadarıyla harika bir yer.. umarım hayatının en güzel tatilini geçirirsin orda canımm :1hug:

2009219141681531.jpg

kızlar yatak örtümü aldım 450 lira saten nevresim takımı hediyeli

bu modelin kırmızısını da ben aldım canım üstü biraz farklı sadece. 350 tlye aldım evresim takımı da hediye kaydirigubbakcemile4

selam arkadaşlar ben gldim son 75 gün :))))
bu arada internet kasıto bugün kaç saatir giremiyorum ve sancım var çok.idrarımdan kan geliyor hatta tam olarak kanımdan idrar geliyor diyebiliriz çünkü kan daha fazla :((

elifcim çok geçmişolsunn inş mühim bişey değildirr hemen iyileşir a.s.

:çok üzgünüm:

netsem bugün kimsecikler yok burda bende çıkıcam birazdan hastaneye gidicem.yarın hiç uğramazsam bilin ki hastaneye yatırdılar beni :p hepinizi öptümmmm

Back
X