zaten roselin böyle aylardır yazışırız bizi hep merakta bırakır tam açılmaz ahh bizler gibi oda içinde ne var ne yok dökse belki uzaktanda olsa yardımcı oluruz ben ne yapsam anlatıyom burda.ama o nasılsa istanbula gelin gelecek roselincim seni buraya gelince bulup bütün gün sohbet edecem benimle gelecek olanlarda vardır.yasmin gelir seni bütün gün dinlicez gerçekten merak ediyorum
Annişim karışmıyor alışverişi beraber yapıyoruz genelde ikimizde aynı şeyleri beğeniyoruz. O da bir tek eşyalar için söylendi o kadar. Kayınvalidem zaten var yok arası karışmasınada asla izin vermem bana hiç bir şey yapmayacak bir de karışacak
rasibacım, millete anlatamıyorum işte biz sığarız ve mutluyuz rahatsız olmuyoruz. evime gelecek en yakın arkadaşlarım zaten beraber karar verdik eşyalara ama yok büyükler takılmış durum da ay suscaktım ben ya takıldım bu konuya.
gelinlim çıktı bir sorunda, beğendim ve denediğim modelle provada foto çekmiştik onları karşılaştırdım. aynısını yapmamışlar şimdee ona takıldım. akşama gelinlikçiye gidip konuşucam umarım düzelir yoksa sil baştan olur az bir zaman kalmışken.
burcu, ipli perdemi istiyordu. koçtaştan bahsetmiş pinkgun sanırım oradan alıcaklar ne renk sitiyor acep bana yakında var hatta geçen hafta gittimde bakmıştım fuşya rengini düzeltmeye çalışıyorlardı.
roselin, anlatmamış noldunu ki dün bişiler olmuş onu yazmış bi topike daha takılıyordu o bakınayım bi belkim yazmıştır. orada daha çok gördüm onu. bende gelirm yaa aa ama kıskanıyom çok he avrupa yakasında kisme yokmu yaw. ben anadoluya gelebilirim ama hiç bilmiyom o tarafı.
ah o gelinlikçilerklava: klava:
canım gelinlikle ilgili yazdığını YASMİN okumasın biliyorsun bizde diktiriyoruz ve kafada soru işaretleri tabi gerçi biz eminiz aynısı olacağına işte böyle olumsuzluklar bizide üzüyo tabi seninkinin istediğin gibi olmayışına çok üzüldüm sizde olumsuz bişey oldumu aynı şekilde bizlerde aynı duyguyu yaşıyıp üzülüyoruz
amannn ne çok devrik cümle kurdum
rasiba devrik olsun gülüm ya ilgilenmeniz yeterli ben patlamk üzereyim yani sürekli anlatsam uzunn bir süre alırım herhalde bitmesi. gelinlik çok fen aoldu aslın görüntü olarka güzel çirkin olmamış ancak benim istediğim değil. bir sorun olur diye önce almak sitemiştim zaten en geç mart 15 teslimat istemiştim. aynı model başka bir yerde de var çünkü en kötüsünü düşündüm gider oradan alırım vaktim olsun diye.
Biran önce bitsin bunlar ya çok sıkıldım.
yasmin gelinliğini gösterttimi hatırlamıyorum. seninkini görmüştüm o da çok hoşuma gitmişti. ay yazarken aklıma düştü bak olmazsa benimki seninkinden de olabilir. artık herşeyi o olmazsa bu olur diye bakıyorum. uzattıkça uzuyorum demi :mymeka:
tubiş gelinliğinde niye sorun çıktı canım yaa umarım düzeltirler
ya bu arada birşey soracağım mısra ve made e :
kızlar ailelerinizden ayrılırken yani düğün günü çok üzüldünüz mü ? hani kına da falan da olabilir
birde evlendikten sonra ailenizin evine gittiğinizde yabancılık falan çektiniz mi
bu aralar bu konuya takıldım
rasiba devrik olsun gülüm ya ilgilenmeniz yeterli ben patlamk üzereyim yani sürekli anlatsam uzunn bir süre alırım herhalde bitmesi. gelinlik çok fen aoldu aslın görüntü olarka güzel çirkin olmamış ancak benim istediğim değil. bir sorun olur diye önce almak sitemiştim zaten en geç mart 15 teslimat istemiştim. aynı model başka bir yerde de var çünkü en kötüsünü düşündüm gider oradan alırım vaktim olsun diye.
Biran önce bitsin bunlar ya çok sıkıldım.
gel cnım yaa biz seni gezdiririrz en kötüsü beşiktaşa biz geçeriz çok uzak değil bize kaydirigubbakcemile5
bugün ne oldu bize ya cümle kuramıyoruz benim cümlelerde felaket
gel cnım yaa biz seni gezdiririrz en kötüsü beşiktaşa biz geçeriz çok uzak değil bize kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?