2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

zaten roselin böyle aylardır yazışırız bizi hep merakta bırakır tam açılmaz ahh bizler gibi oda içinde ne var ne yok dökse belki uzaktanda olsa yardımcı oluruz ben ne yapsam anlatıyom burda.ama o nasılsa istanbula gelin gelecek roselincim seni buraya gelince bulup bütün gün sohbet edecem benimle gelecek olanlarda vardır.yasmin gelir seni bütün gün dinlicez gerçekten merak ediyorum

gelirim valla maltepe kadıköy arası gider gider geliriz alıştık nasılsa :p :dilcikar:

roselin, anlatmamış noldunu ki dün bişiler olmuş onu yazmış bi topike daha takılıyordu o bakınayım bi belkim yazmıştır. orada daha çok gördüm onu. bende gelirm yaa aa ama kıskanıyom çok he avrupa yakasında kisme yokmu yaw. ben anadoluya gelebilirim ama hiç bilmiyom o tarafı.

Annişim karışmıyor alışverişi beraber yapıyoruz genelde ikimizde aynı şeyleri beğeniyoruz. O da bir tek eşyalar için söylendi o kadar. Kayınvalidem zaten var yok arası karışmasınada asla izin vermem bana hiç bir şey yapmayacak bir de karışacak :kızgın:

rasibacım, millete anlatamıyorum işte biz sığarız ve mutluyuz rahatsız olmuyoruz. evime gelecek en yakın arkadaşlarım zaten beraber karar verdik eşyalara ama yok büyükler takılmış durum da ay suscaktım ben ya takıldım bu konuya.

gelinlim çıktı bir sorunda, beğendim ve denediğim modelle provada foto çekmiştik onları karşılaştırdım. aynısını yapmamışlar şimdee ona takıldım. akşama gelinlikçiye gidip konuşucam umarım düzelir yoksa sil baştan olur az bir zaman kalmışken.

burcu, ipli perdemi istiyordu. koçtaştan bahsetmiş pinkgun sanırım oradan alıcaklar ne renk sitiyor acep bana yakında var hatta geçen hafta gittimde bakmıştım fuşya rengini düzeltmeye çalışıyorlardı.

canım gelinlikle ilgili yazdığını YASMİN okumasın biliyorsun bizde diktiriyoruz ve kafada soru işaretleri tabi gerçi biz eminiz aynısı olacağına işte böyle olumsuzluklar bizide üzüyo tabi seninkinin istediğin gibi olmayışına çok üzüldüm sizde olumsuz bişey oldumu aynı şekilde bizlerde aynı duyguyu yaşıyıp üzülüyoruz
amannn ne çok devrik cümle kurdum

bazen hissettiklerimi yazıya dökmeye zorlanıyorum sonra devrik cümleler kurup ben bile anlamıyorum yazdıklarımı

rasiba devrik olsun gülüm ya ilgilenmeniz yeterli ben patlamk üzereyim yani sürekli anlatsam uzunn bir süre alırım herhalde bitmesi. gelinlik çok fen aoldu aslın görüntü olarka güzel çirkin olmamış ancak benim istediğim değil. bir sorun olur diye önce almak sitemiştim zaten en geç mart 15 teslimat istemiştim. aynı model başka bir yerde de var çünkü en kötüsünü düşündüm gider oradan alırım vaktim olsun diye.

Biran önce bitsin bunlar ya çok sıkıldım.

yasmin gelinliğini gösterttimi hatırlamıyorum. seninkini görmüştüm o da çok hoşuma gitmişti. ay yazarken aklıma düştü bak olmazsa benimki seninkinden de olabilir. artık herşeyi o olmazsa bu olur diye bakıyorum. uzattıkça uzuyorum demi :mymeka:

tubiş gelinliğinde niye sorun çıktı canım yaa umarım düzeltirler

ya bu arada birşey soracağım mısra ve made e :

kızlar ailelerinizden ayrılırken yani düğün günü çok üzüldünüz mü ? hani kına da falan da olabilir

birde evlendikten sonra ailenizin evine gittiğinizde yabancılık falan çektiniz mi
bu aralar bu konuya takıldım

roselin, anlatmamış noldunu ki dün bişiler olmuş onu yazmış bi topike daha takılıyordu o bakınayım bi belkim yazmıştır. orada daha çok gördüm onu. bende gelirm yaa aa ama kıskanıyom çok he avrupa yakasında kisme yokmu yaw. ben anadoluya gelebilirim ama hiç bilmiyom o tarafı.

gel cnım yaa biz seni gezdiririrz en kötüsü beşiktaşa biz geçeriz çok uzak değil bize kaydirigubbakcemile5

croiselle, msıra bildiğim ayrıydı zati ailesinden made belkim biliyordur. yaşamamış olsamda düşününçe bile üzülüyorum. aksilik oluncada neden evleniyom diye kendime kızıyorum. otur evinde dert yok eve gitmişsin her şey hazır. aşkım çook sevmesem zati zor gideridim.

ah o gelinlikçiler:oklava::oklava:

canım gelinlikle ilgili yazdığını YASMİN okumasın biliyorsun bizde diktiriyoruz ve kafada soru işaretleri tabi gerçi biz eminiz aynısı olacağına işte böyle olumsuzluklar bizide üzüyo tabi seninkinin istediğin gibi olmayışına çok üzüldüm sizde olumsuz bişey oldumu aynı şekilde bizlerde aynı duyguyu yaşıyıp üzülüyoruz
amannn ne çok devrik cümle kurdum

rasiba devrik olsun gülüm ya ilgilenmeniz yeterli ben patlamk üzereyim yani sürekli anlatsam uzunn bir süre alırım herhalde bitmesi. gelinlik çok fen aoldu aslın görüntü olarka güzel çirkin olmamış ancak benim istediğim değil. bir sorun olur diye önce almak sitemiştim zaten en geç mart 15 teslimat istemiştim. aynı model başka bir yerde de var çünkü en kötüsünü düşündüm gider oradan alırım vaktim olsun diye.

yasmin gelinliğini gösterttimi hatırlamıyorum. seninkini görmüştüm o da çok hoşuma gitmişti. ay yazarken aklıma düştü bak olmazsa benimki seninkinden de olabilir. artık herşeyi o olmazsa bu olur diye bakıyorum. uzattıkça uzuyorum demi :mymeka:

ayyyyyyyyy korktuğum başıma geldi allah kahretsin yaa ben biliyorum ne kadar gelinlikçiye güvensemde sanki sorun çıkacak gibi geliyo bana benneyaptımki oyy oyyy tubiş çok üzüldüm inlallah çözülür sorun . ben gelinliğimi buraya koymadım resim olarak ama şimdi koyayım sende bak canım

croiselle gelinlimi istediğim modelden biraz değişiklik yaparak dikmişler olcak falan dedi tlfon ettim. akşam net konuşcam yapamazsa bırakıcam.

yasmin beşitaş olur gerçi eminönünden vapura binip kadıköye gittim. şimdi metrobüste oldu.

ya bende okurken ayrıydım sonra aynı evde kaldım evlenene kadar üzülmem diye düşünüyodum ama evden çıkarken kendimi tutamadım,hele babamın ağladığını görünce...
sonra kayınvalidemlerin evinde yabancı gibi geldim kendi kendime ama eşim saolsun bunu hissetmememi sağladı..
kendi evinize gidincede bi tuhaf geliyo önce sanki annenizin evine gitmeniz gerekiyo gibi hissediyosunuz,sanki babanız gece sizi arayacakta nerde kaldınız diyecek gibi...

tubiş gelinliğinde niye sorun çıktı canım yaa umarım düzeltirler

ya bu arada birşey soracağım mısra ve made e :

kızlar ailelerinizden ayrılırken yani düğün günü çok üzüldünüz mü ? hani kına da falan da olabilir

birde evlendikten sonra ailenizin evine gittiğinizde yabancılık falan çektiniz mi
bu aralar bu konuya takıldım

canım ya ben bu konuya aylardır takmış vaziyetteyim çok üzülüyorum daha çok onlar üzüldüğü için çok üzülüyorum..annem ne yapacak ben yokken kimle akşamları oturup dertleşecek kimle her pzar markete gidecek offf offf ya bi annem için zaten evlenemk zor geliyo

pronoviasdreams7.th.jpg
[/IMG]

benim diktirdiğim gelinliğim ....:S

Ya gecmis olsun canim. Ama emin ki yinede güzel olursun, cünkü her gelin güzeldir. Bende bu yüzden hazir gelinlik almaya düsünüyorum, bu konuda cok korktugum icin

gel cnım yaa biz seni gezdiririrz en kötüsü beşiktaşa biz geçeriz çok uzak değil bize kaydirigubbakcemile5

Kiz Besiktastadami gelinlikciler varfisfisfis Ben hic görmedimde...

yasmincim geçeriz derken benimi götürüyonhihoyyythihoyyyt yoksa başkasınımı kasdettinbenneyaptımki bak beni götürürsen domdurmalar benden:icecream::icecream:

bide ben düğünden sonra annemlere gittiğimde eşim kalkalım hadi dediğinde çok utanmıştım,(neden utanıyosam)çok tuhaf gelmişti...

yasminnn, bu gelinliğe bakmıştık hep arkadaşım yakında evlendi o da bundan sitiyordu ama buna benzer başka diktirdi. hayırlı olsun.

çok kaynatmayın kızlar gelicem birazdan.

Back
X