Ya gecmis olsun canim. Ama emin ki yinede güzel olursun, cünkü her gelin güzeldir. Bende bu yüzden hazir gelinlik almaya düsünüyorum, bu konuda cok korktugum icin
Kiz Besiktastadami gelinlikciler varfisfisfis Ben hic görmedimde...
yasmincim geçeriz derken benimi götürüyonhihoyyythihoyyyt yoksa başkasınımı kasdettinbenneyaptımki bak beni götürürsen domdurmalar benden:icecream::icecream:
ya bende okurken ayrıydım sonra aynı evde kaldım evlenene kadar üzülmem diye düşünüyodum ama evden çıkarken kendimi tutamadım,hele babamın ağladığını görünce...
sonra kayınvalidemlerin evinde yabancı gibi geldim kendi kendime ama eşim saolsun bunu hissetmememi sağladı..
kendi evinize gidincede bi tuhaf geliyo önce sanki annenizin evine gitmeniz gerekiyo gibi hissediyosunuz,sanki babanız gece sizi arayacakta nerde kaldınız diyecek gibi...
canım ya ben bu konuya aylardır takmış vaziyetteyim çok üzülüyorum daha çok onlar üzüldüğü için çok üzülüyorum..annem ne yapacak ben yokken kimle akşamları oturup dertleşecek kimle her pzar markete gidecek offf offf ya bi annem için zaten evlenemk zor geliyo
Kuşak bağlanıyor bide kızlar babanız yada erkek kardeşiniz tarafından,işte o an film kopuyor,''Allah utandırmasın kızım'' dedi babam sarıldı,''Mutlu olun inşallah''dedi makyaj falan kalmadı...
amaaaaaaa sonraaaaa düğünde eller havaya:)bu bölümü düşün yasmine:)
Kuşak bağlanıyor bide kızlar babanız yada erkek kardeşiniz tarafından,işte o an film kopuyor,''Allah utandırmasın kızım'' dedi babam sarıldı,''Mutlu olun inşallah''dedi makyaj falan kalmadı...
O nasil oluyor canim?benim gelinliğimi görmüştünüz değilmi kızlar,inanamazsınız ama onu bi terzi evinde dikti
Ister inan ister inanma ama su an bile gözümde yas var var. Kendimi tutuyorum yani senağlamasenağla
al bi sulu gözlü daha benim gibi :roflol:
yani önce böyle senağlama senağlama sonra :roflol:kaydirigubbakcemile3:lepi::teytey: böyle öylemi :))))))))))))))))))))
benim gelinliğimi görmüştünüz değilmi kızlar,inanamazsınız ama onu bi terzi evinde dikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?