• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mız mız canım artık havaların ne olacağı belli olmuyor ki ben bile düğün tarihim için kestiremiyorum mayıs ayı bu yıl yağışlı ve serin geçti mesela oysa ben nişanımı sıcak olur böyle hava güzel olur diye seçmiştim.Yani kısmet ama soğuk olmaz gibi geliyor bana.Kız bayram ertesi oluyor hemen dimi.Bak yeni jetonum düştü

mız mız hıc korkma yağmur yağmaz kar hele hıc yağmaz artık cok ozlerız karın rengnı unuturuz kuresel ısınmadan ama sen bılın ben gecen yıl abım evlendı ekım ayından hemde duzcede denız kenarındaydı kzın evı ben sırtı acık mını etek elbıse gymıstımm hıc usumedım mıllet hırkayla gelmstı ama
yokyok sen genede kapalı alan tut bacı

ya ınanın kafam cok karısık herkese kolay gelıyo aman dıyo gecıyolar ama ben deıl ıste ölum allahın emrı ama ayrılık olmasaydı derler ya ıste ayrılık cok kotu aılem sımdı onu hıc ıstemıyo oda benden cok aılemden korkuyo gerı gelmek belkı ıstıyo ama aılem var sımdı
ayy cok ozlemısm gıt dedım sonra motoruna bındı aynadan bakakaldı benn dondum arkamı gıttım ama nekadar cok sevdım onu msj yazıyo arada bana ama aılem yakaladı hattını değişceksın dıye baskı yapıyorlar

kıyamam sana ya herkes duydu değil mi etrafta ailen de haklı olarak kızgın tabi.Allah sabır versin canım

ya ınanın kafam cok karısık herkese kolay gelıyo aman dıyo gecıyolar ama ben deıl ıste ölum allahın emrı ama ayrılık olmasaydı derler ya ıste ayrılık cok kotu aılem sımdı onu hıc ıstemıyo oda benden cok aılemden korkuyo gerı gelmek belkı ıstıyo ama aılem var sımdı
ayy cok ozlemısm gıt dedım sonra motoruna bındı aynadan bakakaldı benn dondum arkamı gıttım ama nekadar cok sevdım onu msj yazıyo arada bana ama aılem yakaladı hattını değişceksın dıye baskı yapıyorlar

Ailenin istememesini anlıyabilirim.Nişan arefesi kızlarını sebebsiz yere bırakması kabul edilir bişey değil ama sevdiğini en iyi sen tanırsın.Yani sebebsiz yere ayrılık olmaz.En azından sebebini öğren sonra istersen yüzüne hiç bakma.Yani bilmiyorum ama ne olursa olsun sebebini öğrenmek senin hakkın.Şimdi kafanda sürekli soru işaretleri olur ne bileyim...Neyse güzelim sen herşeyin daha iyisini bilirsin.Allah yardımcın olsun

böcüğüm benzer bir durum benim de başıma geldi..
ben aileme karşı hiç ama hiç tavizkar olmadım..yavaş yavaş durumu kabullenmeye başladılar..
ay canım yeniden birleşeceksiniz bence..
eğer seviyorsan kimseye karşı tavizkar olma..ama onun da burnunu sürt bi güzel öncelikleşakkıdı

böcük burayamı geldin kız bizi bıraktın ülemi ühühüüüü

ya kızlar bız 5 ekım ıstıyoruz bes ekımde sadece altınparkdakı 3 tanesınden bırı uygun bızeee ama tamamen acık dugun salonu ne yapacaz bılmıom ank sımdı bıle aksam kız gıbı oluo cok esıoooo o zaman kesın donarız sızın ank sole guzel bıldıgınız bır yer varmı kızlarrrrrrr

canım ya...seni anlıyorum. bunun gibi şeyleri bende yaşadım.

hıs gullum sızın orda kk dakı gelınlere bıkac kez bıseyler yazdım ama kımse cvp vermedı bıde yaza olan bolume yazdım sankı ben yokmus gıbı cvp alamadım kırıldım bıraz

hıs gullum sızın orda kk dakı gelınlere bıkac kez bıseyler yazdım ama kımse cvp vermedı bıde yaza olan bolume yazdım sankı ben yokmus gıbı cvp alamadım kırıldım bıraz

Canım benim kırılma... Kıyamam... :teselli: Biz de yazıyoruz bize de cevap gelmiyor... Sanırım evlenecek hatun kalmadı orda... Bir de böyle aynı konuda bir sürü topik olunca dağıldık... :çok üzgünüm:

cbell alev yok cnm ızne daha cıkmadım
babam kadr cok sevdığım 16 yıllık arkasadım komsum kankam kardesım dostumun babası yoğun bakımda ıkı gun hıc uymadık bıgun evde arkadasımın yanında bıgunde hastanedydım beyın kanaması gecrdı suan fazla umıt yok ama beklıyoruz o yuzden yoktum ama allah bıze bağıslar ıns 40 yaslarnda daha babam kadr sevyomm

Canım büyük geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar verir inşallah...

Canım sıkılıyooooooooor.Saat gelsede eve gitsemm :delphin:
İş yeri bizim ama yaptığım işi hiç sevmiyorum.Bu yüzden işe gelirken ayaklarım geri geri gidiyor.1 sene daha çalışıp birikip yapayımda daha sonra istesemde burda çalışamam :1rolleyes:

bend e akşam olsun istiyorum bir an evvel.Ne iş yapıyorsun turuncu kendi işin ne güzel işte

Canım bizimki aile şirketi.İnşaat ve pvc üzerine çalışıyoruz.Muhasebeninin m'sinden anlamayan ben,matematikten nefret eden ben muhasebeci olarak çalışıyorum.Evet iş yeri kendimizin ama insan işini sevmeyince böyle oluyor.

kkız alev hanı sen benımm yanıma gelcektın kopcaktık ıst gecelerınde delı
ayy ben bıdahakı ayy carrfoura gtcem ordan bıseyler alcam bıde kahvaltı takımı alcam var ama olsun unlu bı markaydı adını unuttum sımdı haa buldum bernardo alcam sende gelsene bızımm cok yakınımzda carrefour var ıkea var pretıker var ohoo neler neler var

161-8105737566.jpg

bak sana ornek resım ekleyımde ıcınız acılsın

Back
X