- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kkız alev hanı sen benımm yanıma gelcektın kopcaktık ıst gecelerınde delı
ayy ben bıdahakı ayy carrfoura gtcem ordan bıseyler alcam bıde kahvaltı takımı alcam var ama olsun unlu bı markaydı adını unuttum sımdı haa buldum bernardo alcam sende gelsene bızımm cok yakınımzda carrefour var ıkea var pretıker var ohoo neler neler var
hoşgeldin canım hayırlısı olsun
kızlar sizin adetlerinizde erkek tarafı geline bayramda giymek için kıyafet falan alır mı ?
annemde doğal olarak bı hafta erteledı caresızlık cok kotu 2 gun oldu bı yasam belırtısı yok sadece kalbı atıyo nefes alıyo hareket yokk
neyse ben kaybetmeye alıstım once nışanlım sımdıde ... neyse cok şukur allahıma
ya ınanın kafam cok karısık herkese kolay gelıyo aman dıyo gecıyolar ama ben deıl ıste ölum allahın emrı ama ayrılık olmasaydı derler ya ıste ayrılık cok kotu aılem sımdı onu hıc ıstemıyo oda benden cok aılemden korkuyo gerı gelmek belkı ıstıyo ama aılem var sımdı
ayy cok ozlemısm gıt dedım sonra motoruna bındı aynadan bakakaldı benn dondum arkamı gıttım ama nekadar cok sevdım onu msj yazıyo arada bana ama aılem yakaladı hattını değişceksın dıye baskı yapıyorlar
kızlar 5 ekım salon tutulduuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar 5 ekım salon tutulduuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey:
selam kızlar ne zamandır yazamadım herkes iyidir umarım
bu arada yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz