kızlar ikinizde kopardınız beni burda :roflol:
:roflol: :roflol: sende az değilsin yanii ne var bugün yazılarımızda bi anormallik oldu ayrıca deli ettiklerini anladın masus beni kızdırcan ya neyse :dilcikar:
Neden ki mirmirmirmirmirmirmirmir siz utanmaz misiniz. Sanki dünden razi gibi, ben aci cekiyor gibi yapicam ki annemler öyle zannetmesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aa hiç ilgisi yok valla naniknanik yani bir insanda illa güzel ve sarışın diye bu kadar mı kaprisli olur yasmincim zaten nişan fotolarınızdaki o hoş halinizden dolayı gıcığım var sana naniknanik Çok üzgünüm çoook ay valla çok güzeldi kız o gösterdiğin fotolar hele o bankta çekildiğiniz bir tane vardı ya ben onu çok beğendim gerçekten
Neden ki mirmirmirmirmirmirmirmir siz utanmaz misiniz. Sanki dünden razi gibi, ben aci cekiyor gibi yapicam ki annemler öyle zannetmesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
croisellecim bencede nişanlınla çok benziyorsunuz canım bende profilinden baktığımda öyle düşünmüştüm ayrıca çok da yakışmışsınız birbirinize,mutluluklar dilerim
mısracım sistit olmuşum önemli bişey yok yani
Allah seni iyi etsin emi acı çekiyor gibi dio ya kız gelin mutsuz dicekler o zamanda.
koy da bakalım bizde yasmine hanım.ben kaçırmışım resmi görmedim koy hemen yoksaklava:
şakkıdışakkıdı Maksat da zaten bu. Annemler üzülmesin sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab Vallah ben simdiden acayip utaniyorum annemlerin önünde. Kaynanam filan demiyorum mesela. Ayhanin annesi aradi filan diyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?