2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar şu an karar verdim birazdan koçtaşa gidip mutfak masa,sandalyesini alcam! benim arabaya depiştirsek sığar mı acep? bi de nakliye ücreti vermeyelim.. o da çıksın aradan.

bi de benim ip perdeye son kez bakıyım gelmiş mi,boşuna yormayım aysunu,elifi..

tubiş canım inşallah gelinlik işini çözebilirsin bugün.
burcucello canım perşembe izin günüm o zamana kadar haber yoksa haftaya perşembeye kadar gidemem koçtaşa.

burcucum ne yorması estagfrullah inşallah gelmiştir de alırsın perdeyi gerçi tubis de bakarım demişti, yine yarana bascam ama keşke ankarada ikea olsaydı mutfak masa ve sandalyelerini ordan alırdın üstelik nakliyede çok kolay oluyor biliyorsundur herşey yassı kutularda ..

kızlar bu arada tubis gelinliğinin orjinal halini ve yapılan halinin fotosunu koydu da benmi kaçırdım yoksa ?? bende yarın provaya gitcem ama ister istemez canım sıkıldı şimdi

herkese slmm düğün günümüzü ayarladık kızlar 19-06-2009

umarım herşey çok güzel olurrr inşallahhhhhhh

kızlar bu arada tubis gelinliğinin orjinal halini ve yapılan halinin fotosunu koydu da benmi kaçırdım yoksa ?? bende yarın provaya gitcem ama ister istemez canım sıkıldı şimdi

Evet canim. Istedigi gelinligi koydu vede su anki gelinligini giyip bir resim cekmis onu koymus. Malesef istedigi gibi olmamis. Baska bir morel yani nerdeyse... Ben bu tür seylerden korktugum icin ben hazir almaya düsünüyorum.

Hayirli ugurlu olsun canim. Bizde su an gün almak icin ugrasiyoruz...benneyaptımki COk fazla ugrastiriyorlar...

yaa hangı beledıye bız daha nıkah günü almadık nıkah ta salonda olcak o gune ınsallah buluruz

en önemlısı sağlık raporunu nerden halledıyorsunuz

tubiş canım inşallah gelinlik işini çözebilirsin bugün.
burcucello canım perşembe izin günüm o zamana kadar haber yoksa haftaya perşembeye kadar gidemem koçtaşa.

tatlım burda da yassı kutularda geliyo zaten aNNEM :)) hatta koca yatak odası ve salon mobilyaları da yassı kutularda geliyo :)))) ama burda tabii bi de ikea olsa çok çok çok iyi olur.. hatta mutfak masalarını görmüştüm çok güzeldi... masanın da monte edilmiş halini alıcam,normalde mobilyaları monte edebiliyoruz hatta çok zevkli ama bu masa ve sandalyeyi mümkün değil edemeyiz. yani bütün halde arabaya bakalım sığacak mı?gece buralardaysanız anlatırım artık :)))

elifim perde gelmemişse içimizde en erken sen gidiyosun sanırım :)))) oley oley hepiniz iyiki varsınız... çok seviom sizi..

optum

Sanada iyi aksmlar yasemin, tatli rüyalar

Jülicimm ders çalışsana kız sen bak bize laf yetiştiryo halen :roflol: :roflol: :roflol:

evet canım tubiş orjinal halini ve dikilmiş halini koymuştu .. umarım yarın güzel haberle gelecek

canım benimde aynı gün :lepi:

gerçi biz daha gün almadık kayseride olacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum

kızlar gelınlığe başlamalıyım hazıranda olcak düğün ne zaman bakmalıyım ve nerde yaptırıyorsunuz gelınlıklerınızı

mini eteğim canım ben ilk ön görüşmemi yaptım modeli kararlaştırdım.
tahmini fiyat aldım...
sonra cum mayısda dikime başlayacak randevumuda aldım oldu bittiiii.....
şimdi mayısda gidicem... hhani sonra araya sıkıştırma falan olmasın dye. düğünümde temmuz 16 biliyorsun

süpersin burcu hee kız bu ne plan bu ne organizasyon valla helal olsun senin gib olmak lazım tabii

bide bize bak hazirandaki düğüne daha model bile karar vermedim

yaa tamam bende kolay gülerim ama senin anlatışın 10 numaraa:roflol:

keşke kayınvalidem yaşasaydı da bende bu tatlı telaşları yaşayabilseydimm:çok üzgünüm:

Sagol canim. Sende simdi yani az mi telas var :1shok: Benden biraz verebilirim yerimseniben

Jülicimm ders çalışsana kız sen bak bize laf yetiştiryo halen :roflol: :roflol: :roflol:
Evet yaaaaa, bende istiyomda artik biktim. SU an yazmak zorundayim. Yani tezi. Yazmayida hic sevmiyorum... Ben MÜHENDIS olacagim, yazar deeil klava:

kızlar gelınlığe başlamalıyım hazıranda olcak düğün ne zaman bakmalıyım ve nerde yaptırıyorsunuz gelınlıklerınızı

Valla ben Nisanda (Su an Üniversite geregi yurtdisindayim) Istanbulda iki hafta icinda almayi düsünüyorum. Nasil nerde henüz bilmiyorum :1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…