2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ama elifcim senin en azından nişanlın kalıyordu orda dimi bizimkisi bomboş durcak ay bir de annem hissettimidir nedir az önce gelip yine evin erken tutulmasıyla ilgili bikaç şey söyledi :CüvCüv:

hım,sağol canım. biz de yarın baltalimanı polis evine bakıcaz,hiç bir fikrim yok,nedense böyle şimdilik itici geliyor. ist.üni. yerini bilmiyorum. ama ya bu baltalimanı sarıyere yakın değil mi,ben bahar countryi demiştim,sarıyer uzak diye kaldı orası. haftasonu hep dolu olduğu için haftaiçi olcak mecbur,annem de nispeten bakırköye yakın bi yer diyokafamçokkarıştı şu yer işi hallolsa kalan hr şey tıkır tıkır gider valla

ama elifcim senin en azından nişanlın kalıyordu orda dimi bizimkisi bomboş durcak ay bir de annem hissettimidir nedir az önce gelip yine evin erken tutulmasıyla ilgili bikaç şey söyledi :CüvCüv:

amann canımm sizde tutun ama söylemeyin tuttuk diye.son bi ay kala söylersiniz.hatırlarsan rasiba da düğün salonun tuttuklarını söyleyememişti uzun zaman.yalan söylemeyeceksin sonuçta.

biz 6 ay önceden tuttuk evi kaydirigubbakcemile3

6 ay da biraz fazla mı nee..???...
aman valla dertt derrttt....olsa da bitse her şey artıkk...

mümkünse 6 haziran sabahına uyanmak istiyorummm...:lepi:

bu arada kızlar 7 haziranda da kuzenimin nikahı ve yakın arkadaşlarımdan birinin düğünü var...yani düğünden sonra 1 gün dinlenip yine düğüncü olucazzz... komediii....hihoyyyt

evi çok beğendik aydiicim.e pinkdun ın dediği gibi nişanlım zaten kiradaydı erkenden taşındı oturacağımız eve.heba olmadı yani parası.gerçi eski evinden 200 tl daha fazla kira ödüyo 4 aydır ama alışsın canımm.

heeee, tamam o zaman şekerimmm...en azından boş boş durmamış sizin evvv....

walla tutsak evi ben de gidip oturabilirim yani, annem dayanılmaz olmaya başladı kızlarr...delikafadulden

walla tutsak evi ben de gidip oturabilirim yani, annem dayanılmaz olmaya başladı kızlarr...delikafadulden

hayrola sorun ne canım?annede strese girdi herhalde

alışsın tabi yakında ev geçindircek kolay değil o kadar kaydirigubbakcemile2

:roflol: niye aydiicim çok mu karışmaya başladı

ay sormayın vallahi yaaa....

en son 2 gün önce bornoz almaya çıktık ve kısa mı olsun uzun mu diye birbirimize girdik...

hala surat yapıyo bana kızlar yaaa...sanki o giyecekkkk.... komediyiz....

ve dolayısıyla alamadan döndük bornozları....benneyaptımki

aynı annem ve ben :)))) yaşasın yalnız değilmişim.
takmaaa salla gitsin git istediğini kendin al.ben öyle yapıyorum şimdi.annemle çıkmıyorum.kendim neyse alıp nişanlımın evine bırakıyorum.annemde görmemiş oluyo ve unutuyo ne alınacağını.bende herşey olur merak etme anne diye geçiştiriyorum.çok adiyim yaa kaydirigubbakcemile3

canım nerden bildinn:1shok: evettttt başak burcuyum kaydirigubbakcemile3
biz lojman beklediğimiz için canım mayıs gibi falan oalcak inşallah ama büyük tayinleri beklersek korkarım düğünden hatta balayından sonra kurucaz evi.. inşallah mayısta çıkarda ağustosa kalmayız:1rolleyes:

kızım sen de az uyanık değilsin haa korkulur senden kafamçokkarıştı

aysun hanım bugün paso bizlerle olmanızı,izinli oluşunuza bağlayabilir miyiz efendim?

aynen öyle efendim izinliydim ve de nişanlım işte dolayısıyla bugün burdan hiiiiç ayrılmadım

Canlarım bir türlü gelemedim,aklım hep buradaydıb İş çıkışı eşimle evde bişeyler yedik,temizlik yapayım bari dedim,niye dediysem zaten dünden çokkk uykusuzdum.Tam 3 saattir mahvoldum
Yorgunluktan yazarken bile zorlanıyorum,geçmişide okuyamadım

e benim akıllı arkidişim ne işin var o zaman buralarda?gidip yatsana.ayrıca ne demeye temizlik yapıyosun ki yorgunken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…