2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarrrr önemli bi ayrıntı daha EPİLASYON
en fazla 4-5 gün önce bu sorundan kurtulmuş olun yoksa sıcakta kabarıyo kızarıyo falan

üff neyseki ben o sorunu kökten çözmek üzereyim iğneli epilasyonla

gerçi düğüne kadar yetişmz ama olsun en azından eskisi gibi çıkmıyorlar artık kaydirigubbakcemile2

uyy ben potmu devirdim şimcik,ama kız kızayız kimse yok.

evet burcucello jilet olmaz o gün sert sert dipleri batar

manikür ve pedikür 2 kez kuaförde yaptırdım. kendim yapıyom hiçç yapılması tarafı değilim. otobüslerde bile yazıyor hepatit b yi bulaştırmayın diye.

ya bu erkek milleti ne rahat yaaaa bak gene feminist damarım depreşti..
bu nedir kardeşim kılıyla uğraş tüyüyle uğraş,tırnak yaptır,saç boyat, kaş aldırkafamçokkarıştıdelikafadulden

Ya kızlar manikür pedikür sağlık olayı önemli tabi de konuyu dağıtmak gibi olmazsa gelinliğin içine korse ya da büstiyer gibi birşey giyecek misiniz? giyilmesi gerekiyor mu? daha giymeden beni çok kasıyor da..Bir de jartiyerden falan bahsediyorsunuz, ayakkabıyı çorapsız giysek vurur mu? çorap giyince de terden o ayakkabı ayaktan çıkmaz mı?

Ben geldimmmmmmmm,geçmişide okuyamadım ama.
Konu var mı?

ben geldiimmm kızlarrrr.son 73 gün

hoş geldiniz kızlar..
bugünkü konumuz güzellik :asigim:
düğün günü için bronzlaştırıcılar, ışıltılı losyonlar, makyaj sabişleştiriciler, makyaj için renkli astar krem, epilasyon, iç çamaşırı özeti böyleyasakkelime

Hımssss,ben gideyim o zaman çok ayrıntılı konular bunlar.Rahat gelini bozar ayrıntılar :)))))

Şaka bir yanada tam yaz gelini olacak arkadaşlar çok ağır makyaj yaptırmasınlar derim.
Epilasyon 2-3 gün önce yapılabilir.
Jartiyer çok rahatsız birşey,saatler öncesindede giymek zorundasınız iyi düşünün karar verin.
Teninize ışıltılı bir krem sürebilirsiniz ancak bunuda abartmamak lazım,çok sürerseniz sırıtır.

hoşbulduk canlarımmmm.özledim sizi.bugün düşündüm de benim düğün 16 mayısta ama 11 mayısta tekirdağ da da olacak.ve 9 mayısta ben aranızdan ayrılıp 23 mayıstan önce bidaha giremicem düğün telaşından.tam 16 gün sizinle olamıcam ve çok özlicem yaaa.vazgeçtim evlenmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…