Hımssss,ben gideyim o zaman çok ayrıntılı konular bunlar.Rahat gelini bozar ayrıntılar :)))))
Şaka bir yanada tam yaz gelini olacak arkadaşlar çok ağır makyaj yaptırmasınlar derim.
Epilasyon 2-3 gün önce yapılabilir.
Jartiyer çok rahatsız birşey,saatler öncesindede giymek zorundasınız iyi düşünün karar verin.
Teninize ışıltılı bir krem sürebilirsiniz ancak bunuda abartmamak lazım,çok sürerseniz sırıtır.
hoşbulduk canlarımmmm.özledim sizi.bugün düşündüm de benim düğün 16 mayısta ama 11 mayısta tekirdağ da da olacak.ve 9 mayısta ben aranızdan ayrılıp 23 mayıstan önce bidaha giremicem düğün telaşından.tam 16 gün sizinle olamıcam ve çok özlicem yaaa.vazgeçtim evlenmiyorum ben
Hımssss,ben gideyim o zaman çok ayrıntılı konular bunlar.Rahat gelini bozar ayrıntılar :)))))
Şaka bir yanada tam yaz gelini olacak arkadaşlar çok ağır makyaj yaptırmasınlar derim.
Epilasyon 2-3 gün önce yapılabilir.
Jartiyer çok rahatsız birşey,saatler öncesindede giymek zorundasınız iyi düşünün karar verin.
Teninize ışıltılı bir krem sürebilirsiniz ancak bunuda abartmamak lazım,çok sürerseniz sırıtır.
tubiş geçmişi okuyamadım gelinlik işini naptın canımcım?
ya aklıma ne takıldı biliyomusunuz
ben çok sık tuvalete giderim normalde
acaba diyorum düğün günü sabahtan giydiğim o koca gelinlikle ben gün boyu nasıl tuvalete gideceğim hele birde telaştan stresten daha çok gelir benim
puff benim gibi düşünen varmı
düzelticek öyle konuştu ama bana şüphe girdi bu hafta belli olucak durumu bakalım yapamazsa diğer tarafa gidicem.
ışılcım yengemde aynıydı yoğurt kovasına yaptırdılar. klozet olursa iki kişi tarlatanı ve gelinliği kaldırıpta yapabilirsin arkadaşımda öyle yaptı. sıkışınca çözüm bulunuyor :dance:
düzelticek öyle konuştu ama bana şüphe girdi bu hafta belli olucak durumu bakalım yapamazsa diğer tarafa gidicem.
ışılcım yengemde aynıydı yoğurt kovasına yaptırdılar. klozet olursa iki kişi tarlatanı ve gelinliği kaldırıpta yapabilirsin arkadaşımda öyle yaptı. sıkışınca çözüm bulunuyor :dance:
canım benim yaa
kız saçmalama ne evlenmemesi
bizi özlemen yeter canım benim
şu düğün telaşını atlatalım hepimizi inşallah yeni topiclerde farklı konularla yine buluşuruz:enbuyukkk:
ya aklıma ne takıldı biliyomusunuz
ben çok sık tuvalete giderim normalde
acaba diyorum düğün günü sabahtan giydiğim o koca gelinlikle ben gün boyu nasıl tuvalete gideceğim hele birde telaştan stresten daha çok gelir benim
puff benim gibi düşünen varmı
erkek olsan al bi şişe içine ...şe :)))
off off ne güldüm yaa.neyse kızlar bişey sorucam.ben gelinliğin üzerine ışığı yansıtan taşlardan işlicem biraz.çok sade geldi gözüme.bide kendi emeğim olsun istiyorum gelinliğimde.ne taşı alıcam ben adı var mı bu taşın.
kırık beyaza sawarovski olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?