2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok gitme sen bize lazımsın tecribeli gelinimmm Şeniz
anlat bakım tecrübelerini. sanada makyajdan sonra sabitleştirici sıktılarmı ?

canım benim yaa
kız saçmalama ne evlenmemesi
bizi özlemen yeter canım benim
şu düğün telaşını atlatalım hepimizi inşallah yeni topiclerde farklı konularla yine buluşuruz:enbuyukkk:

ya aklıma ne takıldı biliyomusunuz
ben çok sık tuvalete giderim normalde
acaba diyorum düğün günü sabahtan giydiğim o koca gelinlikle ben gün boyu nasıl tuvalete gideceğim hele birde telaştan stresten daha çok gelir benim
puff benim gibi düşünen varmı

ya aklıma ne takıldı biliyomusunuz
ben çok sık tuvalete giderim normalde
acaba diyorum düğün günü sabahtan giydiğim o koca gelinlikle ben gün boyu nasıl tuvalete gideceğim hele birde telaştan stresten daha çok gelir benim
puff benim gibi düşünen varmı [/QUOTE]

evet şekercim bende aynı sorunu yaşayacağıma eminim çünkü nişanda elbisem tarlatansız olmasına rağmen sıkıntı yaşadım ve naptım???kendime tuvalet yardımcısı bi arkadaşımı ayarladım.her tuvalete benle gelicek tarlatanımı çıkartıcak ve yeniden giydirecek.başka türlü olmaz sırnaşık şey

tubiş geçmişi okuyamadım gelinlik işini naptın canımcım?

düzelticek öyle konuştu ama bana şüphe girdi bu hafta belli olucak durumu bakalım yapamazsa diğer tarafa gidicem.

ışılcım yengemde aynıydı yoğurt kovasına yaptırdılar. klozet olursa iki kişi tarlatanı ve gelinliği kaldırıpta yapabilirsin arkadaşımda öyle yaptı. sıkışınca çözüm bulunuyor :dance:

evet şekercim bende aynı sorunu yaşayacağıma eminim çünkü nişanda elbisem tarlatansız olmasına rağmen sıkıntı yaşadım ve naptım???kendime tuvalet yardımcısı bi arkadaşımı ayarladım.her tuvalete benle gelicek tarlatanımı çıkartıcak ve yeniden giydirecek.başka türlü olmaz sırnaşık şey[/QUOTE]

öff yaa ee her yere sürülecek o zaman kirlenecek gelinliğim yaa ay şimdiden sıkıntı bastı hee

yoğurt kovası mı puhaaaaaaa.ben en iyisi sonda taktırayım.daha garanti :roflol:

yoğurt kovası mı :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok komilk yaaa ... süpermiş madem bende öyle yapayım

akıllarına o gelmiş napsınlar.
bu konuda ben şanslıyım sayıyla tuvalete giderim ve çok fazla tutarım.

ayy hiç güleceğim yoktu canım sıkkındı sayenizde güldüm hepiniz çok şekersiniz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden
düğünden bir gün önce sulu hiç bişi yiyip içme düğün günüde içme içmeyincede wc ye gitme gereği duyulmaz bilmemki.. yada birilerinin yardımıyla wc ye gideceksin biri etekleri tutacak biri iç çamaşırını çıkaracak

en ii iki kişi yardımıyla gitmek kızlar. ama salonda tutmak gerekir orada yerler ıslak olur. pis olur ööö evden çıkmadan yapmak iyi olur kanımca.

öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın, iyi akşamlar.

off off ne güldüm yaa.neyse kızlar bişey sorucam.ben gelinliğin üzerine ışığı yansıtan taşlardan işlicem biraz.çok sade geldi gözüme.bide kendi emeğim olsun istiyorum gelinliğimde.ne taşı alıcam ben adı var mı bu taşın.

elifcim aslında düşüncen çok hoş ama '' gelinin kendi gelinliğini dikmesi uğursuzluk getirir '' derler belki cahilce düşünce ama ben böyle şeylere çok inanırım
gerçi sen dikmeyeceksin sadece boncuk işleyeceksin hem böyle şeylere inanmıyorsan da boşver dediklerimi

bu arada ben birde yüüzk çıkarma olayına karşıyım
yani herne sebeple olursa olsun ( el yıkamak , bulaşık vs ) taktıktan sonra asla çıkatmam
nişnalıma da söyledim zaten ne olursa olsun kesinlikle çıkmayacak bu yüzük dedim
ok dedi korkudan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…