Günaydın kızlar,,
Elif ,burcu ne işş :jeyyar: bilmediğimiz şeylermi var hatunlarrrr
neyse kızlar keyifler nasıl ben bir az önce nişanlımla üfürükten bişi yüzünden tartıştım şimdilik küstük kaydirigubbakcemile3
bide dün gece rüya gördüm onu anlatıcam;
tam düğün günündeyiz. ben düğün salonundayım. herkes gelmiş nerdeyse kuzenler falan onlarla konuşuyorum. üstümü henüz giyinmemişim. kırmızı bir tişort var üstümde. altında lacivert kot. onun altında hiç görmediğim sandalet gibi beyaz terlikler var. sonra bakıyorum saat 9a 20 var ay beni bir panik alıyo ben ne zaman giyinicem. nikah memuru erken gelecekti gitmiştir diyorum. ayakkabılarımı almamışım daha ayakkabı arıyorum. kuaförlw randevulaşmadım diyorum. ay ben bir panik bir panikkk deli olucam durmadan ağlyorum düğün bitti ben daha gelinliğimi giyemedim diyorum. sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:
kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:
yaa bugün konuyuu ben bulayımmı lütfenn:jeyyar:
Rüyan hayr olsun tatlişim.
Ben de bi ara böyle bi rüya görmüştüm.Düğün saati yaklaşıyordu fakat ben daha hiç hazırlanamamıştım.Üstüne üstlük düğünün olacağı şehirde bile değildim.Nasıl panik yapıyordum rüyamda kaydirigubbakcemile3
eeeveeeeetttt....
kızlar 3 aylara düşmüşüm yaaasenağlama ben nasıl yetiştircem bukadar eksiği offf daha çnce benim 6-7 aylar varken burda 3 ay kalmış olanlara ooo derdim sizin düğün günü gelmiş ama şimdi benim başımda ve daha ytak ortası halılar tüller ortada yokkk
kızlar 3 aylara düşmüşüm yaaasenağlama ben nasıl yetiştircem bukadar eksiği offf daha çnce benim 6-7 aylar varken burda 3 ay kalmış olanlara ooo derdim sizin düğün günü gelmiş ama şimdi benim başımda ve daha ytak ortası halılar tüller ortada yokkk
Asil konuyu bekliyoruz rasibacım :))))))
khena, rüyan hayır olsun cnaım, ama gündüz olan konular bilinçaltı olarak gece karşımız açıkıyor sanırım çünkü sürekli stres ve nasıl olacak düşüncesi içindeyiz. hiççç bişicik olmaz tatlım takılma.
QUOTE]
evet öyle valla zaten gelinliklere bakmaktan bir aralar geceleri rüyamda bile gelinlik beğenmeye çalışıyordum.. off evlenince rüyamda ne görücem acaba. artık temmuza kadar kabus görücem düğüne geç kalıcam falan. o zamanda yemekmi yapıyo olurum acaba :uhm:
canım buldum benim için büyük bir sorun olan düğün müzüği ilk dansı hangi parçada yapacaksınız.ben böyle güncel olan müzüklerde dans etmeyi sevmiyorum çok özel olmalı müzik herkes dinlerken mest olmalı
GÜNAYDINNNNNNNNN CANLARIMMM.Bugün epeyce vaktim var sizlerle olmak için :))))))
Günaydın kızlar,,
Elif ,burcu ne işş :jeyyar: bilmediğimiz şeylermi var hatunlarrrr
neyse kızlar keyifler nasıl ben bir az önce nişanlımla üfürükten bişi yüzünden tartıştım şimdilik küstük kaydirigubbakcemile3
bide dün gece rüya gördüm onu anlatıcam;
tam düğün günündeyiz. ben düğün salonundayım. herkes gelmiş nerdeyse kuzenler falan onlarla konuşuyorum. üstümü henüz giyinmemişim. kırmızı bir tişort var üstümde. altında lacivert kot. onun altında hiç görmediğim sandalet gibi beyaz terlikler var. sonra bakıyorum saat 9a 20 var ay beni bir panik alıyo ben ne zaman giyinicem. nikah memuru erken gelecekti gitmiştir diyorum. ayakkabılarımı almamışım daha ayakkabı arıyorum. kuaförlw randevulaşmadım diyorum. ay ben bir panik bir panikkk deli olucam durmadan ağlyorum düğün bitti ben daha gelinliğimi giyemedim diyorum. sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:
kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:
khenacım çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?