bu eşya falan sorunu değil onu biz ailelerimizi hiç götürmeden hallettik zaten... ama bu nikah mevzusu annem düğün salonu olacak dedi bi gün nişanlımda ne gerek var dedi. annem inatçı o zaman ben gelmem naparsanız yapın dedi. nişanlımda o nikah salonda olmıcak dedi. ikisi de o gün bugündür konuşmuyolar senağlama
ben arada kaldım çok anlattım bunu ben istiyorum o değil.. biz beraber evleniyoruz beni bunun için kıracakmısın bu benim hayalim dedim. o zaman ben tükürdüğümü yalamış olucam o kadar gurursuz değilim ben düğün salaonunda nikah yapmıyorm inceldiği yerden kopar dedi senağlama dünde hiç bişi yokmuş gibi beni aldı damatlık almaya gittik. ama benim aklım hep o durumun nasıl çözüleceğinde.. annem çok inatçı nişanlımda öyle bunaldımm senağlama
canım bizdede oldu öyle münakaşa daha doğrusu nişanlım ve benim aramda ben düğün salonunda nikahım olmasını istiyordum oda maddi açıdan zaten sıkıntıdayız zor olur diyordu.hatta burda konu actım nikah memuru salona getirmek nekadara mal olur diye ben 500 600 falan biliyordum bir gün topiği bir actım nişanlım benim adıma girip ordan cok güzel seyler yazmış yani uzun lafın kısası cok üzerine gitme o zaten senin öyle istediğini biliyordur ve ona göre davranacaktır güven bana sengözlerimebaksanab
bu eşya falan sorunu değil onu biz ailelerimizi hiç götürmeden hallettik zaten... ama bu nikah mevzusu annem düğün salonu olacak dedi bi gün nişanlımda ne gerek var dedi. annem inatçı o zaman ben gelmem naparsanız yapın dedi. nişanlımda o nikah salonda olmıcak dedi. ikisi de o gün bugündür konuşmuyolar senağlama
ben arada kaldım çok anlattım bunu ben istiyorum o değil.. biz beraber evleniyoruz beni bunun için kıracakmısın bu benim hayalim dedim. o zaman ben tükürdüğümü yalamış olucam o kadar gurursuz değilim ben düğün salaonunda nikah yapmıyorm inceldiği yerden kopar dedi senağlama dünde hiç bişi yokmuş gibi beni aldı damatlık almaya gittik. ama benim aklım hep o durumun nasıl çözüleceğinde.. annem çok inatçı nişanlımda öyle bunaldımm senağlama
canım bizdede oldu öyle münakaşa daha doğrusu nişanlım ve benim aramda ben düğün salonunda nikahım olmasını istiyordum oda maddi açıdan zaten sıkıntıdayız zor olur diyordu.hatta burda konu actım nikah memuru salona getirmek nekadara mal olur diye ben 500 600 falan biliyordum bir gün topiği bir actım nişanlım benim adıma girip ordan cok güzel seyler yazmış yani uzun lafın kısası cok üzerine gitme o zaten senin öyle istediğini biliyordur ve ona göre davranacaktır güven bana sengözlerimebaksanab
ilk başta maddiyat tan dolayı olmaz demişti zaten. sonra dedim kıyafet almam lazım saç yapılması lazım oraya aileler gelecek hafta içi olacak izin almak zorunda kalacaklar diyip ikna etmiştim. ama şimdide bu çıktı bana diyoki istersen o gün gelinlik giy tüm masrafa razıyım ama salonda olmaz diyo senağlama
sonuç olarak benim istediğim oldu nikahı düğün salonunda yapıyıoruz..herşeyi oluruna bırak üzerine gidersen ters tepiyor..
valla üzerine gidicem gitmeyince kabullenmiş olarak kabul ediyor. bu akşam olay çıkacak. iyice konuşcam. olmadı düğünü ertelemeyi önericem çünkü ben bu şekilde evlenemem ilerdede inat uğruna kim bilir neler yapar senağlama
anlaşılan aşırı inatçı nişanlın kayınvalidenle konuş durumu anlat ona neyapmalıyım diye fikir al belki o kırabilir oğlunun inadını..gelinliği giy çıkar olmaz de hem kirlenir hemde uygun düşmez de.hem amanın aman masrafı yok nikah memurunu düğün salonuna getirmenin bizden 160 aldılar.biraz duygu sömürüsü yap işte,seni kıracak kadar inatçı değildir yahu..
kayunvalidem para harcamaya karşı zaten ona kelsa düğün bile yaptırmıcak Çok üzgünüm çoook
khenacım böyle anlaşmazlıklar çıkabiliyor malesef yaa...
nişanlına nikahın düğün salonunda olmasının çook daha iyi olacağını iyi yanlarını sıkılmadan tekrar tekrar anlat, inandır canım. İnşallh güzel haberler duyarız senden.
saçmalama olurmu öyle şey ya şurda ne kalmış düğüne.sen inat o inat olmaz bir yol bulamazsınız.olay çıkararak konuşma sakin sakin anlat işte hep hayalimde öyle olması vardı falan filan de.baktın yine kırmıyor inadını ondan sonra düşünürsün çaresini..öfkeyle kalkan zararla oturur tatlım SAKİN OLLLLLLLL
khena canım çok dolmuşsun. takma kafana
artık ben umursamıyorum sıkıntıları
bi enayi ben miyim herşeyi kafaya takacak.
birazda karşı taraf sıkıntıya girsin
olduuuu canımm başka deseydin Allah Allah ya hamama giren terler yapılması imkansız olan yada yüksek meblada seyler istememişsinki..ona anlat inatla olmaz bu işler de hem bana hem kendine zarar verirsin de.düğün nezamandı senin?
oldu bee kuzumm imam nikahıyla alıp gitsinler seni oldu olacakk ... bizden kız alamazlar öyle kolay kolayy :dilcikar:klava:
kıslarr kınam yakıldı resimler albümlerde:))
valla ben bilem burda kudurdum zaten malum günümdeyim acayip asabiyim ağzımdan ateş çıkartarak dolaşıyorum ortalıkta kötükedihüso
sen bir nişanlını kk kızlarına bıraksana ona iyi bir kızalımklava: seni nasıl üzüyormuş klava:
valla ben bilem burda kudurdum zaten malum günümdeyim acayip asabiyim ağzımdan ateş çıkartarak dolaşıyorum ortalıkta kötükedihüso
sen bir nişanlını kk kızlarına bıraksana ona iyi bir kızalımklava: seni nasıl üzüyormuş klava:
kızmak az gelir bence bu çocuğa her gün ayrı bi olay çıkarıyo çocuk yaaaklava: klava:
tamam ilk zamanlar streslidir hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler dedim ama yeter yani bu kıza da yazık hergün ağlatıyo strese sokuyooo yeterrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso
nerde bizim avukatımızz yaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?