2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sonuç olarak benim istediğim oldu nikahı düğün salonunda yapıyıoruz..herşeyi oluruna bırak üzerine gidersen ters tepiyor..

sonuç olarak benim istediğim oldu nikahı düğün salonunda yapıyıoruz..herşeyi oluruna bırak üzerine gidersen ters tepiyor..

valla üzerine gidicem gitmeyince kabullenmiş olarak kabul ediyor. bu akşam olay çıkacak. iyice konuşcam. olmadı düğünü ertelemeyi önericem çünkü ben bu şekilde evlenemem ilerdede inat uğruna kim bilir neler yapar senağlama

anlaşılan aşırı inatçı nişanlın kayınvalidenle konuş durumu anlat ona neyapmalıyım diye fikir al belki o kırabilir oğlunun inadını..gelinliği giy çıkar olmaz de hem kirlenir hemde uygun düşmez de.hem amanın aman masrafı yok nikah memurunu düğün salonuna getirmenin bizden 160 aldılar.biraz duygu sömürüsü yap işte,seni kıracak kadar inatçı değildir yahu..

khenacım böyle anlaşmazlıklar çıkabiliyor malesef yaa...
nişanlına nikahın düğün salonunda olmasının çook daha iyi olacağını iyi yanlarını sıkılmadan tekrar tekrar anlat, inandır canım. ınşallh güzel haberler duyarız senden.

saçmalama olurmu öyle şey ya şurda ne kalmış düğüne.sen inat o inat olmaz bir yol bulamazsınız.olay çıkararak konuşma sakin sakin anlat işte hep hayalimde öyle olması vardı falan filan de.baktın yine kırmıyor inadını ondan sonra düşünürsün çaresini..öfkeyle kalkan zararla oturur tatlım SAKİN OLLLLLLLL

khena canım çok dolmuşsun. takma kafana
artık ben umursamıyorum sıkıntıları
bi enayi ben miyim herşeyi kafaya takacak.
birazda karşı taraf sıkıntıya girsin

kayunvalidem para harcamaya karşı zaten ona kelsa düğün bile yaptırmıcak Çok üzgünüm çoook

olduuuu canımm başka deseydin Allah Allah ya hamama giren terler yapılması imkansız olan yada yüksek meblada seyler istememişsinki..ona anlat inatla olmaz bu işler de hem bana hem kendine zarar verirsin de.düğün nezamandı senin?

bu akşam anlatıcam artık bakalım ne olacak

olamıyorum zaten sorun da ordaa başım ağrıyo valla deli olmama az kaldı

khena canım çok dolmuşsun. takma kafana
artık ben umursamıyorum sıkıntıları
bi enayi ben miyim herşeyi kafaya takacak.
birazda karşı taraf sıkıntıya girsin

takmayıncada olmuyo güzelim yaa senağlama

4 temmuz.. ya inan çok şey istemiyorum yaa. tv yi evlendikten sonra alalım dedi ses çıkartmadım. bulaşık makinasına gerek yok dedi olay çıkarttım şimdi bana nikahı kabul ettirmk için bulaşık makinası almaya çalışıo. yemek odası isteedim... varmı benim kadar masrafsız gelinn senağlama

oldu bee kuzumm imam nikahıyla alıp gitsinler seni oldu olacakk ... bizden kız alamazlar öyle kolay kolayy :dilcikar: klava:

vermeyin beni ben evlenmiyommm

valla ben bilem burda kudurdum zaten malum günümdeyim acayip asabiyim ağzımdan ateş çıkartarak dolaşıyorum ortalıkta kötükedihüso
sen bir nişanlını kk kızlarına bıraksana ona iyi bir kızalım klava: seni nasıl üzüyormuş klava:

kızmak az gelir bence bu çocuğa her gün ayrı bi olay çıkarıyo çocuk yaaa klava: klava:

tamam ilk zamanlar streslidir hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler dedim ama yeter yani bu kıza da yazık hergün ağlatıyo strese sokuyooo yeterrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

nerde bizim avukatımızz yaaa delikafadulden

neyse kızlar sizde sıkmayın canınızı bugün herkesin canını sıktım. Hepinize çok teşekkür ederim valla konuştukça hafifledim. ama bir çözüm bulayım diyorum onuda bulamıyorum. inşallah akşama halledebilirim. yarında iyi haberler getiririm sizeee kutlama yaparızzz

hakketen yaa şuna bak bulaşık makinası için nikahtan vazgeçirmeler nedir bu yaa hani para yoktur yapılmaz alınmaz ona amenna anlarım.ama bulaşık makinası için nikahtan vazgeçirme olmazki..üzülme ağlama sende artık canım ya yazık değilme şu canına

umarım düzelecektir hersey oda anlıyacaktır hatasını muhakkak hadi bizim için bir gülümsea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…