ohhh yaa
kızlar harbi den bravo yanii
öldüm yaa uokuycam diye bütün sayfaları neyseki bitirdim bu saat oldu daha yeni yazmaya başlayabileceğim
kızlar bugün o kadar mutluyum ki ... az önce nişanlım aradı ve süper bir haber verdi
bilmeyenler için tekrar edeyim ben almanyaya öpğrenci vizesi ile gidecektim bunun için nişanlımın okuluna master başvurusu yapmıştık sonucunu bekliyorduk
kızlar kabul edildiğimi söylemişler nişanlıma o kadar mutluyum ki inanamazsınız
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bu sebepten dolayı evliliğimize pek fazla vakit ayıramıyorduk ikimizde
artık herşey yavaş yavaş ortaya çıkacak ve bende sizlerle paylaşacağım canlarım benim Şeniz Şeniz Şeniz
julide
dimples in fotolarına buradan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/260487-dimplesin-kinasi.html
dimples çok güzelmişsin sen kız bayıldım valla inşallah bizde görürüz kendi kınamızı
KHENA cım sakın ama sakın üzme kendini dert etme lütfen
eminim nişanlında annen de senin üzüldüğünü görünce vaz geçeceklerdir inatlarından
ama sakın birribirnizi kırmayın lütfen canım
bak göreceksin yarın güzel haber getirirken IŞIL söylemişti diyeceksin Şeniz
kızlar içim içime sığmıyor öleceğim şimdi delikafadulden :teytey: :teytey:
ohhh yaa
öldüm yaa uokuycam diye bütün sayfaları neyseki bitirdim bu saat oldu daha yeni yazmaya başlayabileceğim
kızlar bugün o kadar mutluyum ki ... az önce nişanlım aradı ve süper bir haber verdi
bilmeyenler için tekrar edeyim ben almanyaya öpğrenci vizesi ile gidecektim bunun için nişanlımın okuluna master başvurusu yapmıştık sonucunu bekliyorduk
artık herşey yavaş yavaş ortaya çıkacak ve bende sizlerle paylaşacağım canlarım benim Şeniz Şeniz Şeniz
julide
dimples çok güzelmişsin sen kız bayıldım valla inşallah bizde görürüz kendi kınamızı
eminim nişanlında annen de senin üzüldüğünü görünce vaz geçeceklerdir inatlarından
hakketen yaa şuna bak bulaşık makinası için nikahtan vazgeçirmeler nedir bu yaa hani para yoktur yapılmaz alınmaz ona amenna anlarım.ama bulaşık makinası için nikahtan vazgeçirme olmazki..üzülme ağlama sende artık canım ya yazık değilme şu canına
sizde olmasanız zaten düzeleceğim yok ama sayenizde kafam dağıldıumarım düzelecektir hersey oda anlıyacaktır hatasını muhakkak hadi bizim için bir gülümsea.s.
ohhh yaa
julide
kızlar size bir tavsiye bu hayat sizin ve bir daha gelmeyeceksiniz,ne istediğinize,neyin içinize sindiğine karar verin ve verdiğiniz kararların arkasında olun,aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın
croiselle canım sabhatan bitirdim allahtan:)öğleden sonramı sizle geçireyim diye
KHENA çıktımı kızlar?
KHENA cım yazdıklarını okuyunca inan üzüldüm.Basit bi nikah meselesinden dolayı bu kadar inatlaşmak niye....
Nişanlının salonda nikah kıyılmamasını istememesinin sebebini sor bakalım.Sonuçta salonda ilk nikahı kıyılacak kişi sizler değilsiniz.Umarım akşam bir çözüm yolu bulursunuz canım yerimseniben
ya varya bu erkek milleti insanı zorla feministin kralı yapar yakötükedihüsoklava:
ya varya bu erkek milleti insanı zorla feministin kralı yapar yakötükedihüsoklava:
teşekkür ederim turuncu ve Khena canlarımm Şeniz
Khena bu akşam sakin sakin konuşunca göreceksin bak istediğin gibi olacak hiç sıkma canını
ayy bencede vallaklava: klava: klava:
1... erkek milleti
2... kaynana milleti :roflol: :roflol:
kızlar benimde moralim çook bozuldu kına yapacağımız yer vardı fiyat artmış biraz önce biryerle konustum inanırmısınız kına gecesi için 2500 ytl istiyor yuhh dedim yaa yuhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?