Günaydın kızlarr;
Düzelme var demeyi çok isterdim ama dün akşam konuşamadım. Yanıma geldiğinde o kadar mutluyduki damatlığını almıştık. bugün hazır olacaktı onu almaya gittik. Sonra senin neyin vardı dedi :sm_confused: hiç bişi söyleyemedim. yok bişiyim dedim şimdi iyiyim dedim. Sonra düşündüm acaba ortalık biraz yatışsada yeniden konuşsak daha mı iyi olur diye :bbo: anlayacağınız dün hiç bir şey konuşamadım. Daha güçlü ve söyledikleyeceklerimi tam olarak topladığım bir gün bu iş hallolucak. en geç nikah için başvurmamıza kadar :sm_confused: şimdilik beklemedeyim yanii :enbuyukkk:
bende seni çok merak etmiştim ama enazından kötü bir durum olmamış dün çünkü cok sinirliydin.ben inanıyorum herşey düzelecek
Günaydın kızlarr;
Düzelme var demeyi çok isterdim ama dün akşam konuşamadım. Yanıma geldiğinde o kadar mutluyduki damatlığını almıştık. bugün hazır olacaktı onu almaya gittik. Sonra senin neyin vardı dedi :sm_confused: hiç bişi söyleyemedim. yok bişiyim dedim şimdi iyiyim dedim. Sonra düşündüm acaba ortalık biraz yatışsada yeniden konuşsak daha mı iyi olur diye :bbo: anlayacağınız dün hiç bir şey konuşamadım. Daha güçlü ve söyledikleyeceklerimi tam olarak topladığım bir gün bu iş hallolucak. en geç nikah için başvurmamıza kadar :sm_confused: şimdilik beklemedeyim yanii :enbuyukkk:
canım bence en doğrusunu yapmışsın büyüklük sende kalsın ve iyi bir gününüzde konuşursun
bence super :))))) gule gule oturun..
Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...
Khena sabırlı ol canım
sakin sakin konuşunca göreceksin herşey yoluna girecek
khena nbr kuzu iyimisin
beni almaktan vazgeçmedin dimi :jeyyar:
:icecream:
çok güzel güle güle kullan
Gece yatak odan çok güzel bence güle güle kullan canım
Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?