2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende seni çok merak etmiştim ama enazından kötü bir durum olmamış dün çünkü cok sinirliydin.ben inanıyorum herşey düzelecek

bende seni çok merak etmiştim ama enazından kötü bir durum olmamış dün çünkü cok sinirliydin.ben inanıyorum herşey düzelecek

evet dün çok sinirliydim gerçekten. sizinle akşama kadar konuşunca kafam rahatladı yoksa ben akşama kadar sinirlenip sinirlenip akşam yaygara kopartırdım.
artık hikayenin 2. bölümü ne olacak onu merak ediyorum benneyaptımki
inşallah herşey yoluna girer

hepinizi seviyorummmmm Şeniz

canım bence en doğrusunu yapmışsın büyüklük sende kalsın ve iyi bir gününüzde konuşursun

çok güzel güle güle kullan

Teşekkür ederim canım...

Ben nişanlı/eş kavgalarında hep hayırlısı olsun dedim sustum. Hariçten gazel okumak gibi geldi. Ama senin durumunda iş sadece inat be Khena. Sen benimkinin inatlarını görsen... Ben öğrendim artık, şimdi bakıyorum iş inatlaşmaya gidiyor, susuyorum... Ertesi gün, başka bir cümle ile yine aynı isteğimi söylüyorum, daha ılımlı oluyor. Hem annen, hem nişanlının inatçı olması çok kötü tabi... Ama kısmet olursa o adam senin ömür boyu kocan, annen de allah uzun ömür versin hep annen olacak. Hepimizin annesinin bizimle ilgili hayalleri var, ki ben bir kısmının kendilerinde yapamadıkları hayaller olduğunu düşünüyorum. Ama senin hayallerin en önemlisi... nişanlın da eminim herşeyin en güzeli olsun istiyordur. İmkan olsa tüm hayallerini yapmaz mi?

İş sana düşüyor ne yazık ki... Bu dönemde, bu yoğunluk ve stres ile insan aman be ne çekiyorum diyor insan çok iyi biliyorum... Ama Nişanlınla sen anlaşamıyor değilsin ki, annen anlaşamıyor. Sen anlaşamazsan derim ki, bir hayat geçireceksin, iyi düşün... Ama her ailede bazen cok bazen az oluyor böyle şeyler. Eminim nikahtan sonra annenle nişanlının arası da düzelecek.

Siz bir aile olacaksınız yakında... Valla ben kendi ablam, kendi babam bile anlaşamıyorum bazen. Hele ki bu yaşa kadar ayrı ortamlarda ayrı kültürlerde yetişmiş insanlar anlaşsın. Sıkma canını lütfen... Pire için de yorgan yakma...

kızlar çok az bir sürem kaldı ama nedense içimdeki heyecan söndü:sm_confused: ufak tefek sorunlar haricinde çözemiyecegimiz sorunlarımızda yok nişanlımıda cok seviyorum oda beni çok seviyor bundanda şüphem yok sorun ne bilmiyorum? acaba evliliktenmi korkmaya başladım çevremde kötü giden evlilikler mevcut hatta 3 ay önce ablam eşinden boşandı büyük problemler atlattık.babam olsun annem olsun bu sebepten dolayı hep çekimser davranıyolar sanki bende mutsuz olcakmısım gibi bunu gözlerinden anlıyorum :çok üzgünüm: neyapmalıyım bilmiyorum songünlerde içimden bişey yapmak gelmiyor sanki evlenen ben degilim bir başkası.yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…