Rasibacım, Ankara sitelerden Dilegno diye bir yerden.yatak odasını hala alamamış biri olark bayıldım çok güzel tatlı talı uyuyun inşallah
nerden aldın kaça aldın:CüvCüv:
kızlar çok az bir sürem kaldı ama nedense içimdeki heyecan söndü:sm_confused: ufak tefek sorunlar haricinde çözemiyecegimiz sorunlarımızda yok nişanlımıda cok seviyorum oda beni çok seviyor bundanda şüphem yok sorun ne bilmiyorum? acaba evliliktenmi korkmaya başladım çevremde kötü giden evlilikler mevcut hatta 3 ay önce ablam eşinden boşandı büyük problemler atlattık.babam olsun annem olsun bu sebepten dolayı hep çekimser davranıyolar sanki bende mutsuz olcakmısım gibi bunu gözlerinden anlıyorum :çok üzgünüm: neyapmalıyım bilmiyorum songünlerde içimden bişey yapmak gelmiyor sanki evlenen ben degilim bir başkası.yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar
Rasibacım, Ankara sitelerden Dilegno diye bir yerden.
Resimdeki dolap 2.40'lık bir dolap, onu 2,60'lık yaptırıyoruz, içinin tasarımını değiştiriyoruz. Dolabın içinden bir de boy aynası çıkacak şekilde bir mekanizma yapacaklar. Onun dışında şifonyerin üstüne bir parça daha aldık. Belki lazzonide falan gormussunuzdur, ne deniliyor bilmiyorum onlara, hani üstündeki kapak açılıyor, içinde ayna ve gizli bölmeli bir şey oluyor ya, ondan... Bir de yatağı bazalı yaptırdım, beyaz karyola yere kadar olacak, içi de baza... Bu hali ile 4000 lira. (1000 lira peşin verdik, teslimatta bir 1000 lira daha vereceğiz ve kalan 2000 lirayı 4 taksitle kredi kartından çektireceğiz.
yaff hep böyle saçımı çekeceksen olmaski ama
Teşekkür ederim canım...
Ben nişanlı/eş kavgalarında hep hayırlısı olsun dedim sustum. Hariçten gazel okumak gibi geldi. Ama senin durumunda iş sadece inat be Khena. Sen benimkinin inatlarını görsen... Ben öğrendim artık, şimdi bakıyorum iş inatlaşmaya gidiyor, susuyorum... Ertesi gün, başka bir cümle ile yine aynı isteğimi söylüyorum, daha ılımlı oluyor. Hem annen, hem nişanlının inatçı olması çok kötü tabi... Ama kısmet olursa o adam senin ömür boyu kocan, annen de allah uzun ömür versin hep annen olacak. Hepimizin annesinin bizimle ilgili hayalleri var, ki ben bir kısmının kendilerinde yapamadıkları hayaller olduğunu düşünüyorum. Ama senin hayallerin en önemlisi... nişanlın da eminim herşeyin en güzeli olsun istiyordur. İmkan olsa tüm hayallerini yapmaz mi?
İş sana düşüyor ne yazık ki... Bu dönemde, bu yoğunluk ve stres ile insan aman be ne çekiyorum diyor insan çok iyi biliyorum... Ama Nişanlınla sen anlaşamıyor değilsin ki, annen anlaşamıyor. Sen anlaşamazsan derim ki, bir hayat geçireceksin, iyi düşün... Ama her ailede bazen cok bazen az oluyor böyle şeyler. Eminim nikahtan sonra annenle nişanlının arası da düzelecek.
Siz bir aile olacaksınız yakında... Valla ben kendi ablam, kendi babam bile anlaşamıyorum bazen. Hele ki bu yaşa kadar ayrı ortamlarda ayrı kültürlerde yetişmiş insanlar anlaşsın. Sıkma canını lütfen... Pire için de yorgan yakma...
KHENA çok sevindim canımcım:))
hadiiiiiiiiiii kızlar ne oluyo size?bu dönemde sıkıntı yaşamanız normalde evlenmemelimiyim acaba diye düşünmek önemli bi ayrıntı...karşınızdaki adamdan eminmisiniz?onunla beraberken mutlumusunuz?ikiniz olduğunuzda herşey gayet yolunda ilerliyormu?sizi dinleyebiliyormu?kendinizi prenses gibi hissediyormusunuz?çevrenizdeki kötü evliliklerden etkilenmeniz çok doğal ama bardağın diğer tarafıda var bi bakın güzel giden evliliklerede,ama sakın ha sakın içinize sinmeyen bişey varsa ve bitirmek istiyorsanız başkaları ne der diye asla düşünmeyin[/QUOTcanım oooo
canım ooo senin bu sorduğun soruları cevaplarsak terketmemiz lazım erkekleri nişanlanmadan önce ne prensesi kraliçe hissediyordum ama şu an bir çoğumuz şu an külkedisiyiz galiba evlendikten sonrada pollyanna olmayız umarım sürekli mutluluk numaraları herşeye olumlu gibi gören amann millet çok mutlu zannetsin diye
ay hoşuma gidiyoo anlasana kızzz faanntaazii kuruyomm :jeyyar:
canım valla o kadar güzel anlatmşsınkii gerçekten haklısın. şu nikah olayını nasıl atlatacapımı bulursam herşey güzel olacak.
sağol canım sonuçlanırsa bende çok sevincem
kızlar çok az bir sürem kaldı ama nedense içimdeki heyecan söndü:sm_confused: ufak tefek sorunlar haricinde çözemiyecegimiz sorunlarımızda yok nişanlımıda cok seviyorum oda beni çok seviyor bundanda şüphem yok sorun ne bilmiyorum? acaba evliliktenmi korkmaya başladım çevremde kötü giden evlilikler mevcut hatta 3 ay önce ablam eşinden boşandı büyük problemler atlattık.babam olsun annem olsun bu sebepten dolayı hep çekimser davranıyolar sanki bende mutsuz olcakmısım gibi bunu gözlerinden anlıyorum :çok üzgünüm: neyapmalıyım bilmiyorum songünlerde içimden bişey yapmak gelmiyor sanki evlenen ben degilim bir başkası.yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar
hadiiiiiiiiiii kızlar ne oluyo size?bu dönemde sıkıntı yaşamanız normalde evlenmemelimiyim acaba diye düşünmek önemli bi ayrıntı...karşınızdaki adamdan eminmisiniz?onunla beraberken mutlumusunuz?ikiniz olduğunuzda herşey gayet yolunda ilerliyormu?sizi dinleyebiliyormu?kendinizi prenses gibi hissediyormusunuz?çevrenizdeki kötü evliliklerden etkilenmeniz çok doğal ama bardağın diğer tarafıda var bi bakın güzel giden evliliklerede,ama sakın ha sakın içinize sinmeyen bişey varsa ve bitirmek istiyorsanız başkaları ne der diye asla düşünmeyin
khenacım ex aşkın nerde bakayım bugün ikimizide aldatıp nikah işlemlerini yapmaya gitti bundan sonra en iyi aşkım sensin alçak yasminklava:
mutlu olacağınıza inanın bakın herşey nasıl güzel olacak
veee KHENA, noluyo sana kız ayrılmak falan, hepimiz bunalımdayız tamam arada aklımıza gelip gidiyor bu saçma düşünce ama olmaz seviyorsan keisnlikle olmaz. Elif sakinleşti sana bişiler oldu. Annenle da konuşsan masraflı oluyor ayrıca memuru gecikebiliyormuş o zaman düğün için vaktimiz kısalıyor flan diye anlatsan belkim anlar.
atladığım varmı bilmiyom aklımda kalanlar bunlar.
öncelilke çikolatadan başla ududub:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?