2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yatak odasını hala alamamış biri olark bayıldım çok güzel tatlı talı uyuyun inşallah
nerden aldın kaça aldın:CüvCüv:
Rasibacım, Ankara sitelerden Dilegno diye bir yerden.

Resimdeki dolap 2.40'lık bir dolap, onu 2,60'lık yaptırıyoruz, içinin tasarımını değiştiriyoruz. Dolabın içinden bir de boy aynası çıkacak şekilde bir mekanizma yapacaklar. Onun dışında şifonyerin üstüne bir parça daha aldık. Belki lazzonide falan gormussunuzdur, ne deniliyor bilmiyorum onlara, hani üstündeki kapak açılıyor, içinde ayna ve gizli bölmeli bir şey oluyor ya, ondan... Bir de yatağı bazalı yaptırdım, beyaz karyola yere kadar olacak, içi de baza... Bu hali ile 4000 lira. (1000 lira peşin verdik, teslimatta bir 1000 lira daha vereceğiz ve kalan 2000 lirayı 4 taksitle kredi kartından çektireceğiz.

canım farkındasındırki son günlerde hepimizin sorunları var hergün birimiz bişeylerden dolayı yaşadığımız sıkıntıyı anlatıyoruz tabi senin az kalmış olmanın verdiği stres yorgunluk sıkıntı bide aileden ayrılma yatağından evinden vs....ama bugün olmazsa bi gün evlencez değilmi o yüzden gerçekten sevdiğine inanıyorsan kendini üzme tadını çıkar bugünler geri gelmiyecek ayrıca ablan içinde üzüldüm ama boşanan insanlar kadar mutlu olanlarıda düşün karşılıklı saygı kaybaolmadığın sürece mutlu olmamak için neden yok yeterki dürüst olalım kendimize ve karşımızdaki nişanlımıza karşı.
senin bu yaşadığın duyguyu ben nişanlandığımdan beri yaşıyorum ve hep sanki hata yapıyormuşum geliyor.ama sizlerinden buna benzer duygular yaşaması biraz içimi rahatlatıyo sizler olmasanız belki ben sevmiyormuyum diye çoktan ayrılırdım.

hadiiiiiiiiiii kızlar ne oluyo size?bu dönemde sıkıntı yaşamanız normalde evlenmemelimiyim acaba diye düşünmek önemli bi ayrıntı...karşınızdaki adamdan eminmisiniz?onunla beraberken mutlumusunuz?ikiniz olduğunuzda herşey gayet yolunda ilerliyormu?sizi dinleyebiliyormu?kendinizi prenses gibi hissediyormusunuz?çevrenizdeki kötü evliliklerden etkilenmeniz çok doğal ama bardağın diğer tarafıda var bi bakın güzel giden evliliklerede,ama sakın ha sakın içinize sinmeyen bişey varsa ve bitirmek istiyorsanız başkaları ne der diye asla düşünmeyin

canım anlattığına göre çok güzel olacak ama benim için sadece yatak odası çin pahalı şu anda mobilyalar ucuzlamışken 2 milyarı geçmesin istiyorum.bende salon takımını ankara sitelerden almıştı

yaff hep böyle saçımı çekeceksen olmaski ama

ay hoşuma gidiyoo anlasana kızzz faanntaazii kuruyomm :jeyyar:

canım valla o kadar güzel anlatmşsınkii gerçekten haklısın. şu nikah olayını nasıl atlatacapımı bulursam herşey güzel olacak.

KHENA çok sevindim canımcım:))

sağol canım sonuçlanırsa bende çok sevincem

khenacım ex aşkın nerde bakayım bugün ikimizide aldatıp nikah işlemlerini yapmaya gitti bundan sonra en iyi aşkım sensin alçak yasminklava:

Bazen benden mutlusu yok bazende acaba yanlışmı yapıyorum daha erken mi evlenmek için düşündüğüm oluyor.nişanlım bir çok seyi benim istediğim gibi yapıyor ondan yana sıkıntım yok.tabi insanın hayalleri çok farklı maddi durumlar ona el vermiyor ama bunları düşünüpte sıkıntı yapmak istemiyorum ama olmuyor işte..sanırım evlilik stresine girdim nasıl çıkacam ben bundan yaaaaaaa

günaydın kızlar,

cumadan kaldığım yeden başladım ve sonunda okumayı bitirdim.

elif, sen beyaz eşya almıştın sanırım hayırlı olsun. yatak odası için neden kredi çekiyorsun taksitle alınca daha pahalıyamı geliyor.

rasiba, mutfak falan taadilat başlıyormuş üzerinden büyük bir yük kalkmıştır. toplam tutarda iyimiş arkadaşımda senin yeptırdığın gibi tadilat yaptırdı oda o civarda ödeme yaptı.

pinkgun, balayını halletmişsin canım ne güzel keyfili bir tatil geçirmenizi dilerim.

daisy, sanırım sen gelinlik almıştın hayırlı olsun.

burcecello, tüllerin geldimi ? davetiyeye karar verdinmi?

croiselle, gözün aydın vize işlemlerin olmuş.

felicity, evin çok şirinmiş hayırlısıyla oturun.

ududub, kına için çokfazla para istemişler, dükkan gibi bir yer falan baksan varsa etrafınızda daha uygun olur.

veee KHENA, noluyo sana kız ayrılmak falan, hepimiz bunalımdayız tamam arada aklımıza gelip gidiyor bu saçma düşünce ama olmaz seviyorsan keisnlikle olmaz. Elif sakinleşti sana bişiler oldu. Annenle da konuşsan masraflı oluyor ayrıca memuru gecikebiliyormuş o zaman düğün için vaktimiz kısalıyor flan diye anlatsan belkim anlar.

atladığım varmı bilmiyom aklımda kalanlar bunlar.

ay aynen valla benimde çevremde hiç mutlu evlilik yok hep ayrı insanlar doğru düzgün bir aile hayatım yok. düzenli ailelere çok özeniyorum. İnşallah Allah ayrılığı hiç birimize göstermez ilk ve son evliliğimiz olur ve ömür boyu mutlu sürer...

ay yine sen ve yine haklı düşünceler. valla ben onun yanında çok mutluyum 3. bir kişi ile ilgili kavga etmediğimiz sürece büyük bir sorunumuz yok. ama aynı düşünceleri bende düşünüyorum tabii ayrılmalımızıyım acaba evlenince bu evlilik yürüyecekmi, ya durmadan kavga edersek ya mutlu olamazsam gibi düşünüyorum sonra onun yanındayken kendimden utanıyorum onun hakkında nasıl böyle düşünebildim die

khenacım ex aşkın nerde bakayım bugün ikimizide aldatıp nikah işlemlerini yapmaya gitti bundan sonra en iyi aşkım sensin alçak yasminklava:

ay sorma kızzz terketti giittii biziii :çok üzgünüm:
ama az önce aradı bende beni özledi sandım mutlu mutlu açtım telefonu..
meğer bi telefon nosu lazımmış internetten aramamı istedi. netten bulamadım 118 i aradım. neyse bi numara verdim ama doğru değildi galiba kaydirigubbakcemile3
aman bee özlemezse özlemesin :dilcikar:
gel rasiba cımm öpiimmm Şeniz

mutlu olacağınıza inanın bakın herşey nasıl güzel olacak

ne kadar pozitifsin seviyorum seniii bennn kaydirigubbakcemile Şeniz
benim özel psikoloğum olurmusun sengözlerimebaksanab

geceyimben, seni görünce atladığım aklıma geldi canım. yatka odan hayırlı olsun. Dolap öyle siyahmı olucak.

made, sen nasılsın ?

şeker, ev tuttunuzmu ?

ay tubis cim konuştum annemle çok masraflı oluyo dedim. ama olmaz diyo başka bişi demiyoo..salonda olmazsa gelmem diyo bide..
neyse tubiş zaten dün yeterince gerildim bugün den sonra bir müddet kimseye bişi söylemicem bakalım sonuç ne olacak nisanın 1.2. haftası gidicem belediyeye o zaman çözülecek mecbur

khena, o zaman nişanlın kabul edecek canım yani böyle bir şeyde inat yapılmaz ki, aileler en önemli kişiler hayatımızda her ne kadar bize çok karışsalarda onlarsız olmaz.

şeker-leblebi sensin şekerim.

Ben geldimmm kimler var?
ışlerimin yoğunluğu nedeniyl birkaç gündür gündüz saatlerinde fazla gelemiyorum canlar.Bilgilerinize

Sevgili made avatarındaki resmi dün farkettim ve onca yorgunluğumun üzerine gülümsedim.Eşimle benim için özel sevimli bir görüntü.Nerden buldun rica etsem adres verir misin cnm?Dün geceyarısı eşime gösterdim epeyce nette aradık ama bulamadık:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…