2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne bilim daldan dala-daldan dala yapıyosss delikafadulden

tabi canım ne demek yazılar sana kurban olsunnnn :1hug:[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim şimdi alıyorum o zaman :)

Tubiş gelinliğin ne oldu geri götürmüştün sonrasından haberim yok atlamış olabilirimm.

şşşşşşttttt aile varrr :mymeka:

nocelk ya görmeyiverin, zati pek denk gelemiyoruz.

Tubiş gelinliğin ne oldu geri götürmüştün sonrasından haberim yok atlamış olabilirimm.

alt kısmı yeniden yapılıyor. öğlen konuştum bu hafta görücem tekrardan.

birde size bişi sorcam, dantel eldiven istiyorum. arkadaşın görümcesine yapmışlar çok güzel duruyor. gelinliğin üzerindeki dantelden yapılmış. benim ki yapamıyor, onun yaptırdığını düşündüğüm yerle konuştum o da yapamayız dedi. Sizde bi gelinlikçilerinize sorsanız yaparmı diye. a.s.

Kızlar mali müşaviriniz geldi..hemen bu soruya cevap vererek başlıyayım, yine kıdem ihbar tazminatlarınızla ilgili birşey olursa hesaplarız yerimseniben

Gececim, resmi nikah tarihinden itibaren 1 sene içinde iş yerinden evlilik nedeniyle ayrılırsan kıdem, ihbar sürelerine uyarık mesela 4 hafta önceden yazılı dilekçe halinde insan kaynaklarına ya da patronuna dilekçeni verirsen de (daha emin olsun diyorsan noter kanalıyla) ihbar tazminatını da alırsın..kıdem tazminatı çalıştığın sene*aldığın son brüt maaş (fazla mesai varsa dahil edilmez, yol yemek vs yardımlar dahil edilir) Evlilik nedeniyle işten çıkınca işsizlik maaşı alamazsınız..ama patronla anlaşırsınız, kıdem ihbar vs verir ve sizi işten atmış gibi gösterirse geriye dönük 600 gün ssk nız yatmışsa 10 ay asgari ücretin max %80 i kadar da işsizlik maaşı alabilirsiniz..bu da işin cinlik yönü yerimseniben

hayır canım yok, evlilik nedeni ile çıkış kıdem tazminatı almaya hak nedenir..

Canım ben onu yalayıp yuttum, sosyal güvenlik kanunu tazminatları düzenlemez, iş kanunu düzenler ki iş kanunu da değişmedi ben her ay bi tazminat hesaplıyorum, mevzuata hakimim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…