2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar girdim ama sadece okuyorum kusura bakmayın olur mu.

elifim neyin var canın mı sıkkın gerçi daha geçmişi okuyamadım tam olarak ama

Duşumu aldım geri geldim.

Burcuözgecim yaptığın plan gayet mantıklı görünüyor cnm.

Elifcim hadi gel katıl ama.

Bu burcucello nereye gitti hani ayakkabı.

Pinkgun hoşgeldin.

hoşbulduk canım sıhhatler olsun a.s.

yaaa pink yaaaaaaaa
iyiki yazdık içimizden gelenler heee:roflol:
potansiyelimiz yüksekse suçmu yani:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa inanmıyorum ya valla sıyırıcam şimdi.bugün bi müşteri sarkmıştı bende tersledim.sen adam git patrona bide beni bana kötü davranıyo diye şikayet et.deliricem ramak kaldı offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

burcu kız nasıl oldu mücverin merak ettim bak cokacimcoook

hee doğru 3,5 saat miş. ya o kadar saat napıcazz. off ben hiç kına gecesine gitmedim napıcaklar bana orda bilmiyorum çok korkuyorum senağlama

:roflol: :roflol: ay bu nasıl bir soru khena,"napıcaklar bana orda" :roflol: merak etme çok kötü şeyler yapıcaklarını sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

gelinlik ayakkabımın resmini koyayım mı??? DDDDDDDDDD

ben gördüm ki zaten he he delikafadulden

burcu sende koyacaksan koy şu ayakkabıları yoksa benden temiz bi dayak yicen haaaaa :mymeka:

anaaam burcu kız çabuk ekle resimleri çabuuuuuuuuk :mymeka: kaydirigubbakcemile3

elifcim sakin ol lütfen,bazen herşeyin üstüste geldiği böyle kötü günler olabiliyor az daha sabret,tut kendini sabaha daha iyi hissedersin zaten,mesain kaçta bitcek

allah allahhhhhhÇok üzgünüm çoook

sizin işinde bu kötü yanları var birde ahh canım yaaa çok zor işin çokkkkkk:teselli:

allah allahhhhhhÇok üzgünüm çoook

sizin işinde bu kötü yanları var birde ahh canım yaaa çok zor işin çokkkkkk:teselli:

sevin beni başımı okşayın.ilgiye ve ağlayacak bi dost omzuna ihtiyacım var bugün senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

benim evim ayrı olcak...inş.
ben yatak odamı kırmızı ağırlıklı istiom...sizce kırmızı duvar rengi nasıl olurr

canım herşeyin kırmızı olursa bence oda çok boğulur, ben olsam ya bir tek yatak başının olduğu duvarı kırmızı yapardım,ya da içinde kırmızı renkleri de barındıran sade bir duvar kağıdı kullanırdım

elifcim tabi az kalınca düğüne normal tartışmalarınız, bak ne güzel kendi yuvanızı döşüyorsunuz aslında en keyifli günleriniz bunlar, sen de tabi bir yandan hazırlıklar, bir yandan düğün stresi,yepyeni bir hayata başlamanın verdiği korku belkide,bir yandan işyeri,bir yandan parasal şeyler ... vs vs bunalıyorsun ki bu hepimizin başında olan şeyler,ben evlenince tüm bu tartışmalarınızın geçeceğine inanıyorum,alacak verecek kalmayacak çünkü, biraz daha alttan alın birbirinizi ya da o anda yapamıyorsanız siniriniz geçince fazla uzatmadan konuşup sorunlarınızı çözün bence tatlım

isauracım hayırlı olsun nişan resimlerini bekliyor olacağız hihoyyyt

evet pinkcimm çok cici oldu mücverim vallahi parmaklarımızıda beraberinde yedik....

eline sağlık arkadaşım yerimseniben ama ayıp oluyo biri yer biri bakar olmaz ama cokacimcoook

seni çok relax gördüm bugün :dilcikar:

sevin beni başımı okşayın.ilgiye ve ağlayacak bi dost omzuna ihtiyacım var bugün senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ahhh kıyamam ben bitanecik üzgün sevilmeye muhtaç hem çok sevimli hem de bir yandan dünyalar cadısı arkadaşımaaaaa :teselli: :1hug: herşey düzelcek elifcim eminim ben aysun demişti dersin evlenince :içelim:

yaaaaaaaaa ama ben de artık balayımızı ayarlamak istiyoruummmm.........

kızlaaar doğtaşın yeni özel serisini gördünüz mü az önce sitesine bakıyordum yeni ürünleri gelmiş
hepsi çok güzel yaa
mobilya almayanlar bi baksın bence

:1shok::mymeka:

anaaa dövecek walla

ay sizinde cekyatları taşıma problem oldu demek.. biz de aşşagı tasıyacaktık,gözümüz yemedi.cekyatlar da duruyo,yeni gelenler de duruyo salonda.depo gibi oldu.

canım hiç boşuna sinirlenme,boşu boşuna yıpratıyosun kendini.

aysuncum hoşgeldin.lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…