kızlar girdim ama sadece okuyorum kusura bakmayın olur mu.
Duşumu aldım geri geldim.
Burcuözgecim yaptığın plan gayet mantıklı görünüyor cnm.
Elifcim hadi gel katıl ama.
Bu burcucello nereye gitti hani ayakkabı.
Pinkgun hoşgeldin.
yaaa pink yaaaaaaaa
iyiki yazdık içimizden gelenler heee:roflol:
potansiyelimiz yüksekse suçmu yani:roflol:
tubiş işte buldum canım sen burdan bakk
bende hayatımın ilk mücver denemesini yapmak üzere paçaları kolları sıvayıp mutfağa doğru yol alayım...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...larini-yazalim-dersiniz-1352.html#post5629975
hee doğru 3,5 saat miş. ya o kadar saat napıcazz. off ben hiç kına gecesine gitmedim napıcaklar bana orda bilmiyorum çok korkuyorum senağlama
gelinlik ayakkabımın resmini koyayım mı???DDDDDDDDDD
burcu sende koyacaksan koy şu ayakkabıları yoksa benden temiz bi dayak yicen haaaaa :mymeka:
yaa inanmıyorum ya valla sıyırıcam şimdi.bugün bi müşteri sarkmıştı bende tersledim.sen adam git patrona bide beni bana kötü davranıyo diye şikayet et.deliricem ramak kaldı offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yaa inanmıyorum ya valla sıyırıcam şimdi.bugün bi müşteri sarkmıştı bende tersledim.sen adam git patrona bide beni bana kötü davranıyo diye şikayet et.deliricem ramak kaldı offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
elifcim sakin ol lütfen,bazen herşeyin üstüste geldiği böyle kötü günler olabiliyor az daha sabret,tut kendini sabaha daha iyi hissedersin zaten,mesain kaçta bitcek
allah allahhhhhhÇok üzgünüm çoook
sizin işinde bu kötü yanları var birde ahh canım yaaa çok zor işin çokkkkkk:teselli:
benim evim ayrı olcak...inş.
ben yatak odamı kırmızı ağırlıklı istiom...sizce kırmızı duvar rengi nasıl olurr
ya canım bilmiyorum.bugün beyaz eşyalar ve ikili koltuğumuz gelecekti.bizde nişanlımla onun salonda olan çekyatı arka odaya taşıyacaktık.koltuğu kaldırdık ve ne oldu nasıl oldu anlamadım ama o bana bağırıyo ben ona anlamadım sonra ben en son balkonda bitti bu iş diye böğüre böğüre ağlıyodum offf anlatamıcam daha fazla sanırsam
kızlar iyi akşamalr hepinizeee napıyonuz bakiiimmmm.. ben nişan elbisemi aldım çok mutluyum :)) nişan davetiyelerim de basılmış ohhh yük kalktı.. önceden nişanı olanlar daha şanslı galiba ben hem düğün hem nişan telaşı yaşadım bugünlerde...
evet pinkcimm çok cici oldu mücverim vallahi parmaklarımızıda beraberinde yedik....
seni çok relax gördüm bugün :dilcikar:
sevin beni başımı okşayın.ilgiye ve ağlayacak bi dost omzuna ihtiyacım var bugün senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
:1shok::mymeka:selam arkadaşlar.bugün hiç keyfim yok.sabah nişanlımla çok kötü kavga ettik.öğlen annemle kavga bikaç saat önce de patronumla kavga ettim.off sabahtan beri ağlamaktan gözlerim davul gibi şişti bu ne yaaaaa valla nasıl bi gün bu!!!!
burcu sende koyacaksan koy şu ayakkabıları yoksa benden temiz bi dayak yicen haaaaa :mymeka:
ya canım bilmiyorum.bugün beyaz eşyalar ve ikili koltuğumuz gelecekti.bizde nişanlımla onun salonda olan çekyatı arka odaya taşıyacaktık.koltuğu kaldırdık ve ne oldu nasıl oldu anlamadım ama o bana bağırıyo ben ona anlamadım sonra ben en son balkonda bitti bu iş diye böğüre böğüre ağlıyodum offf anlatamıcam daha fazla sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?