2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet gördüm ama bu kadar seksi görünmemişti gözüme o zaman :roflol:
neyse kızlar ben yatıyorum
yarın 6 da kalkcam yine offf

burcucum güle gülekullan ayakkabını çok tatlıymışş...
nese kızlar bnde kaçıorum yrn görüşürüzz
rüyanızda kocalarınızı görün delikafadulden Şeniz

Evet cnm çok iyi olur.Bakalım şimdilik bana iş görünmüyor ama çok halsizim tuşlara basarken yoruluyorum inan

günaydınnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

büyük stresli ve yorucu bi nikah işlemlerinin ardından işlemleri sorunsuz hallettik darısı yapmayanların başınaaa Şeniz

Günaydın gelin hanımlar, nasılsınız ?

hee doğru 3,5 saat miş. ya o kadar saat napıcazz. off ben hiç kına gecesine gitmedim napıcaklar bana orda bilmiyorum çok korkuyorum senağlama

seni oynatcaklar sonrada ortaya bir sandelye seni oturtcaklar ve kına yakcaklar hiç bişi olmuyor merak etme hihoyyyt

Elif, bugünlerde çok gerginsin 1-2 hafta öncesi bende senin gibi sürekli sinirleniyordum. Sonra geçiyor canım üzme kendini bu kadar.

Astroloğumuz Mısra sağol şekerim bilgilendirmelerin için. Burçlar yok bu hafta.

burcu, düzenleyci var tatlım. Bende 2-3 gün önce olmaya başladım tam düğün günü olucak sanırım. Arakdaşım dr gitmişti ayn durumdaydı dr verdi. Geciktiriciler iyi değilmiş.

burcucello, ayakabbın çok güzelmiş benimkide neredeyse aynı gibi önü kapalı ve üstündeki fiyonk değişik.

made, işi gücü bıraktın sen şekerim.

Evet cnm çok iyi olur.Bakalım şimdilik bana iş görünmüyor ama çok halsizim tuşlara basarken yoruluyorum inan

mısra neyin var. uyumadınmı akşam. Nasıl uykusuz duruyorsun zati şaşıyorum sana :1shok:

yasmin, hayırlı olsun. Nikah salondamı olucak.

Gunaydın herkese... Biz de dün evi derleyip toplamaya başladık boyacı gelmeden önce... Ay ne çok şey varmış adamın evinde. Hırsız girmis gibi oldu ev... Biz de Elif gibi, nişanlımın bekarlıktan kalan koltuklarını salondan içerki odaya taşıdık. Ay hiç olmadı! Cok biçimsiz oldu. Koltuklar yeni, seraydan kaliteli... Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor... Kılıfları için Seray 1000 lira istedi üstelik. Sanırım az daha para ekleyip üzerine yataştan falan bir corner takım alacağız. Ben de çok yorgunum yani... Nişanlımın evi olması çok güzel bişey de, valla dün boş eve taşınanları kıskandım...

tubis valla ya iş çıkmasa diye bakıyorum:))geceyimben allah kolaylık versin canım en az 3 gün uğraşırsınız evle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…