yaa kızlar beni şimdi bir telaş aldı bizimde nikah salonda olacak ben işlemler için gittiğimde memura dedim tel alabilirmiyim diye sordum oda bana gerek yok merak etme ben zamanında orda olurum dedi ben şimdi neyapacam yaa YARDIMMMMMMsenağlama
günaydınnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
büyük stresli ve yorucu bi nikah işlemlerinin ardından işlemleri sorunsuz hallettik darısı yapmayanların başınaaa Şeniz
canım hayırlı olsun anlatsana nasıl yaptınız nerler oldu nerelere gittiniz kaçpara harcadınız yer sorununuz oldumu mermur gelmem dedimi sizmi alacaksınız memuru kaçpara verilecek memura tahiller nasıl geçti nerde yaptırtınız çok canınız acıdımı tahlillerde sorun çıktımı siz evelenemezsiniz dedimi
not:istediğin sorudan başlıyabilirsin:jeyyar:
sevin beni başımı okşayın.ilgiye ve ağlayacak bi dost omzuna ihtiyacım var bugün senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
hayatım ayakkabın çok şık da neden bu kadar topuklu aldın senin boyun zaten uzun hayatımma.s.[/IMG]
ayy ben kıyamam ki sanaaaŞenizbu evlilik yordu seni annemmmm :1hug:Evet cnm çok iyi olur.Bakalım şimdilik bana iş görünmüyor ama çok halsizim tuşlara basarken yoruluyorum inan
Günaydın gelin hanımlar, nasılsınız ?
seni oynatcaklar sonrada ortaya bir sandelye seni oturtcaklar ve kına yakcaklar hiç bişi olmuyor merak etme hihoyyyt
burcu, düzenleyci var tatlım. Bende 2-3 gün önce olmaya başladım tam düğün günü olucak sanırım. Arakdaşım dr gitmişti ayn durumdaydı dr verdi. Geciktiriciler iyi değilmiş.
canım hayırlı olsun anlatsana nasıl yaptınız nerler oldu nerelere gittiniz kaçpara harcadınız yer sorununuz oldumu mermur gelmem dedimi sizmi alacaksınız memuru kaçpara verilecek memura tahiller nasıl geçti nerde yaptırtınız çok canınız acıdımı tahlillerde sorun çıktımı siz evelenemezsiniz dedimi
:roflol: :roflol: :roflol:
hazır ol başlıyorum...
önce muhtara gittik ikematgah ve nufus cuzdan sureti aldık orda 10 milyon falan para çekildik ordan sağlık ocağına gittik rapor almak için ama yapmıyoruz biz dediler. bu arada fotoğraf çekildik tabiki. sonra sağlık ocağı bizi özel hastaneye yönlendirdi 100 milyon falan kişi başı para istediler maltepe bölge hastanesnde 75 milyona yaptırdık benim canım çok acıdı 1 tüp kan aldılar :dilcikar: 2 saat sonra gelin dediler. o arada biz nufus müdürlüğüne gittik ordanda bi evrak aldık .. sonra raporları almaya gittik o raporları onaylatmak için sağlık ocağına tekrar gidiyorrsun onaylattık evlenmenizde bi mani yoktur dediler dosyası imzaladılar.o evrakla gülşah düğün salonuna gittik çünkü işlemler orda yapılılıyo memurlar orda bi odada oturuyo dedik biz salonda evlenmek istiyoruz tarihe baktılar adam çok yoğun bi gün ancak saat 21de kıyarım salonda nikahınızı takı merasimi başlar yarıda kesersiniz ben gelirim nikahınızı kıyarım devam edersiniz dedi senağlama çok üzüldük olmaz dedik sonra bizi küçükyalıda yeni açılan nikah salonuna yönlendirdi gidip bide ordaki memurlara sorun dedi gittik orda memur boştaydı tamam 8de gelir kıyarım dedi 100 milyon resmi olark para yatırdık 35 milyon cüzdan parası aldılar 100 tl de evlenirken memurun cebine koyarsınız dedi senağlama toplamda 300 milyon para harcadık + 100 de memura verces 400 tlklava: bu arada 4 temmuzda nikah memurunu çağıaraksanız işiniz çok zor her iki yerdede sayfalar full doluydu adam çok geç kalmışsınız zaten dedi anca 21.00 22.00 de gelip nikahı kıyıyolar oda bize uymuyo
aaaaaayyyyyyyyyyy bu kadar anlamadığın yer varsa sorr:roflol:
[/IMG]
nasıl 4 temmuz 5 temmuz yapmadınızmı siz düğün tarihini :uhm:
EVET BİZİM 5 tmmuz ben 4 temmuzda evlenecekler için bilgi olsun diye yazdım 4 temmuzun defterlerinede baktım yanii
:roflol: :roflol: :roflol:
hazır ol başlıyorum...
önce muhtara gittik ikematgah ve nufus cuzdan sureti aldık orda 10 milyon falan para çekildik ordan sağlık ocağına gittik rapor almak için ama yapmıyoruz biz dediler. bu arada fotoğraf çekildik tabiki. sonra sağlık ocağı bizi özel hastaneye yönlendirdi 100 milyon falan kişi başı para istediler maltepe bölge hastanesnde 75 milyona yaptırdık benim canım çok acıdı 1 tüp kan aldılar :dilcikar: 2 saat sonra gelin dediler. o arada biz nufus müdürlüğüne gittik ordanda bi evrak aldık .. sonra raporları almaya gittik o raporları onaylatmak için sağlık ocağına tekrar gidiyorrsun onaylattık evlenmenizde bi mani yoktur dediler dosyası imzaladılar.o evrakla gülşah düğün salonuna gittik çünkü işlemler orda yapılılıyo memurlar orda bi odada oturuyo dedik biz salonda evlenmek istiyoruz tarihe baktılar adam çok yoğun bi gün ancak saat 21de kıyarım salonda nikahınızı takı merasimi başlar yarıda kesersiniz ben gelirim nikahınızı kıyarım devam edersiniz dedi senağlama çok üzüldük olmaz dedik sonra bizi küçükyalıda yeni açılan nikah salonuna yönlendirdi gidip bide ordaki memurlara sorun dedi gittik orda memur boştaydı tamam 8de gelir kıyarım dedi 100 milyon resmi olark para yatırdık 35 milyon cüzdan parası aldılar 100 tl de evlenirken memurun cebine koyarsınız dedi senağlama toplamda 300 milyon para harcadık + 100 de memura verces 400 tlklava: bu arada 4 temmuzda nikah memurunu çağıaraksanız işiniz çok zor her iki yerdede sayfalar full doluydu adam çok geç kalmışsınız zaten dedi anca 21.00 22.00 de gelip nikahı kıyıyolar oda bize uymuyo
aaaaaayyyyyyyyyyy bu kadar anlamadığın yer varsa sorr:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?