2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar herkese merhabaaa

ay geçmişi okudum öldümm

aslında hep burdayım yazmıyorum ama sizleri okuamk daha eğlenceli geliyor kaydirigubbakcemile5

mısracım teşekkürler burçlar için

burcu cello ayakkabın harikaa ama bana topuklu ayakkabı göstermeyin yaaa malum nişanlımla aramda çok bir fark yok babet giycem ben (süslü püslü birşey bulurum inşallah benide teselli edin yaaa senağlama

nikah işlemleri için 400 ytl mi yuh yani ama yaa :bbo:

desene biz yandık...kesin arıza çıkarıcak memur gelemem diye biz bide işlemleri kadıköyde yaptırıp maltepeye izin kağıdı vrecekler offfff offff imam nikahı neyime yetmiyo acaba

MALTEPE ANCAK 21den sonra gelip kıyıyo salonda nikahı 1 temmuzdan 15 ağustosa kadar adamlar full dolu allah yardımcınız olsun

[

nikah işlemleri için 400 ytl mi yuh yani ama yaa :bbo:[/QUOTE]

ewet dün tam 300 tl verdik 100 de düğün günü memurun cebine koycakmışızz klava: cebi batasıcaa

[

nikah işlemleri için 400 ytl mi yuh yani ama yaa :bbo:

ewet dün tam 300 tl verdik 100 de düğün günü memurun cebine koycakmışızz klava: cebi batasıcaa[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yasmincim çok canım sıkıldı yaa nişanlıma kızdım biz niye şimdiye kadar gitmedik diye oda sen gidelim dedinde gitmedikmi dedi bende ben niye ayarlıyrum senin söyleyip ayarlaman lazım dedi kavga ettik ya gelmezse memur dedim hep senin yüzünden falan dedim
anlıyacağın şidettli bir kavgaya neden oldun kuşum şimdi barıştır hadi bizi

anammm keşke anlatmasaydımm ama öyle oluyo kuşum yaa biz demessek onların hiç hadi diyeceği yok benimkine kalsa 5 temmuzda düğün 3 temmuzda hadi gidelim derdi . nişan kıyafeti için gömleğini bile nişan günü ayarlayan birinden ne beklenirki hoş klava: klava:

ahh bu erkekler ahhh :dilcikar:

AAAAA niye gelmesin nikah memuru böyle şeylere takılmayın lütfen.Neticede resmi görevli gelmek zorunda ama tel no alırsanız değişiklikler konusunda bilginiz olur.

Bizim nikah günü de 5 nikah varmış arka arkaya,diğerleri birbirine yakınmış bir şehir merkezine uzak yerlerde.Bizimki tam şehrin göbeğinde olduğu için 9 olan nikah saati 8 olabilir mi diye rica ettiler.(15 dk önce)Allahtan biz erken gitmiştik ordaydık.Nikah memuru jet hızıyla nikahı kıydı koşarcasına kaçtı resmen :)

selam kızlar,
hiçbiriniz nikahtan sonra nikah memuruna para vermek zorunda değilsiniz,o bu iş için para alıyor zaten sizden aldığı parayı cebe indiriyor,hangimizin eşi yada babası bi günde bir milyarın üstünde para kazanıyor?

Mesai saatleri dışındaki tüm nikahlara para ödeniyor karşılığında makbuz alıyorsunuz.

hadi 20 mi falan verilir yol parası manasında hoş zaten aldırtıyorsunuz memuru ama 100 çokmuş gerçeketn

burcuözge, arkadaşıma sordum canım doğum kontrol hapı değilmiş. 10 gün içmiş onu içerisinde 10 adet varmış zaten bitince regli olmuş. Reglinin ilk günü de doğum kontrol hapına başlamış. Şimdi o da bıraktı haptan sonra sinir falan olmamış ama 4 kg almış.

ammannn bu nikah konusu çok zormuş neyse ya benim gibi yatak odasını almayn varmı ne zaman alcaz nerden alcaz kaça alcaz

selam kızlar bugün daha iyiyim.kafam dağılsın diye size aldığım fırınla buzdolabının resmini koyayım dedim.bakın bakalım beğenecek misiniz?

bu fırın profilo.550 tl hem turbo hem ızgarası var

Profilo Fırın- 4200 E (3200) Turbo + Grill beyaz fırın 3 gazlı, 1 elektrikli ocak gözü Düğmeden otomatik ateşleme Sıcak hava dolaşımı + üst ızgara Cam üst kapak Fırın içi aydınlatma Çekmece Ayarlanabilir...

tubişcim ilk seni yolluyoruz az kaldı bak şimdiden anlaşalım
1-düğüne 2 hafta kala veye 3 gün kalada olsa bizi ihmal etme çok mereak ediyo olcaz biliyorsun
2-hazırlıkların hakkında bizi bilgilendir
3-gelinliğin son halini ve resmini bize muhakkak göster
4-kına gecesi kına bittikten sonra resimleri buraya koyuyorsun hemen yok yorgunum yok uykum var mazeret kabul etmiyoruz
5- OLURDA ACİL BİŞEYE İHTİYACI OLURSAN MADDİ MANEVİ BİZ BURDAYIZ BİZE HEMEN YAZ.
not:ben bugün ne kadar uzun cümleler kuruyorum gerginlik çeneme pardon elime vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…