kıss eliiiifffff bu ne loooo ört totonu ayıp bak çeyizine don aldım pembiş pembiş bunu giyince daha iyi oldu sanki..
varmı ayparçasını görmek isteyen.şimdi çektim taze taze.oybirliği ile kabul edilirse eklicem hadin bakem cevapları bekliyommm
işttteee ggeeellldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
puuhhaaaa hadi oyları görelim millet.benimki kaymak gibi hatırlatırım.pinkgun ise ağdaya gitmeyi unutmuş bu ay galiba :roflol:
neyse kızlar ben bi duşa gircem döndüğümde burda olursunuz inşallah öptüm hepinizi
konuyu değiştirin artık beee
yicez damgaları bir bir
dua edin de nişanlılarımız görmesin yoksa 2009 yazı evde kalanları olcaz kimse almıcak bizi
hiii Çok üzgünüm çoook elif meğer bunlar bizi birbirimize düşürmeye çalışıyormuş,tamam canım kabul seninki daha pürüzsüzmüş senağlama ama ne bileyim doğal değil sanki bacım ya...neyse neyse uzatmıcam al yılın şeftalisi sensin :hooray: :hooray: :roflol:
neyse hadi bende itiraf edeyim bari.geçen ay liposoction yaptırtmıştım birazda yukarı kaldırtmıştım.bugünde solaryumdan çıktım.orijinal hali değil yani.biraz estetik var :roflol: :roflol:
neyse kızlar ben bi duşa gircem döndüğümde burda olursunuz inşallah öptüm hepinizi
konuyu değiştirin artık beee
yicez damgaları bir bir
dua edin de nişanlılarımız görmesin yoksa 2009 yazı evde kalanları olcaz kimse almıcak bizi
kızlar yarın kilitlenirsek 2009 kış gelinleri topiğinde buluşalım.tabi banlanmazsak kaydirigubbakcemile3
bahaneyle orasıda canlanmış olur biraz.
günaydın kızlarrr çok uykum var.dün akşam anadolu ateşinin gösterisne gittik süperdi yaa
kızlarrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnn:))
burcucello kız nerelerde gördüm seni yaaa :)
çok şaşırdımm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?