2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

varmı ayparçasını görmek isteyen.şimdi çektim taze taze.oybirliği ile kabul edilirse eklicem hadin bakem cevapları bekliyommm

işttteee ggeeellldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

puuhhaaaa hadi oyları görelim millet.benimki kaymak gibi hatırlatırım.pinkgun ise ağdaya gitmeyi unutmuş bu ay galiba :roflol:

ben aha bir şey demiyorum sizee hatunlarrrrr:roflol: gidiyorum bende duş alıcam sonra tumba yatak....Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol: öyle bi topic olursa ekip aynen ordan devam edecek desene

öyle valla bu sefer gittim hadi görüşürüzzz 2009 evde kalmışlar topiğinde görüşmek üzüere:roflol::roflol::roflol:

kızlar yarın kilitlenirsek 2009 kış gelinleri topiğinde buluşalım.tabi banlanmazsak kaydirigubbakcemile3
bahaneyle orasıda canlanmış olur biraz.

kızlar yarın kilitlenirsek 2009 kış gelinleri topiğinde buluşalım.tabi banlanmazsak kaydirigubbakcemile3
bahaneyle orasıda canlanmış olur biraz.

banlanırsak hemen hemen herkes birbirinin adını biliyo facebook msn falan allah ne verdiyse arama tarama yapar buluruz birbirimizi

günaydın kızlarrr çok uykum var.dün akşam anadolu ateşinin gösterisne gittik süperdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…