Off bilmem, senin derdinide okudum canim, ama zaten gecen seferde demistim, birtürlü ortayi bulman lazim senin. Bunu nasil yapacan mi? Senden baskasi bunu bilemez. Biraz naz, biraz seksapeal filan iste :jeyyar:niye sana ne olduuu :teselli:
moralin niye bozuk tatlıcım yaa
bi nargile iç keyfin yerine gelir kaydirigubbakcemile3
Nişanlın ne mezunuydu canım ?
benim nişanlım dediğim gibi hem master yapıyor hemde finansal bir kuruluşta çalışıyor bir de orayı deneyin diycektim eğer istersen verebilirim şirketin ismini
Off bilmem, senin derdinide okudum canim, ama zaten gecen seferde demistim, birtürlü ortayi bulman lazim senin. Bunu nasil yapacan mi? Senden baskasi bunu bilemez. Biraz naz, biraz seksapeal filan iste :jeyyar:
Bende bugün bir yerden ret geldi, is icin. Naapicam, issiz mi gezem? Nisanlimda daha is bulamadi. Kim dügünü filan ödeyecek o zaman mirmirmirmirmirmirmirmir
Bide hava kötü burada, birde kardesimle kavga ettim sormayin. Benimle konusmuyo...
KOCA TİPLERİ
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.
Kocadan Kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor......... (İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)
kızlar yaa idaa oynamaya başladım umarım tutar para lazım düğün yapcaz hala yatak odasını alamadık
selam kızlarr
dün apar topar hiçbişey demeden çıkıverdim,daha doğrusu çıkmak zorunda kaldımm...
büyükbaba rahatsızdı uzun zamandır ve dün kaybettik...iki gündür de telaşe işte...
hayat çok garip gerçekten. dün var, bugün yok...
hiçbirşey için üzülmeye,dert etmeye değmez bir kez daha hatırlattı büyükbaba bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?