2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

niye sana ne olduuu :teselli:
Off bilmem, senin derdinide okudum canim, ama zaten gecen seferde demistim, birtürlü ortayi bulman lazim senin. Bunu nasil yapacan mi? Senden baskasi bunu bilemez. Biraz naz, biraz seksapeal filan iste :jeyyar:

Bende bugün bir yerden ret geldi, is icin. Naapicam, issiz mi gezem? Nisanlimda daha is bulamadi. Kim dügünü filan ödeyecek o zaman mirmirmirmirmirmirmirmir
Bide hava kötü burada, birde kardesimle kavga ettim sormayin. Benimle konusmuyo...

Nişanlın ne mezunuydu canım ?

benim nişanlım dediğim gibi hem master yapıyor hemde finansal bir kuruluşta çalışıyor bir de orayı deneyin diycektim eğer istersen verebilirim şirketin ismini

Nişanlın ne mezunuydu canım ?

benim nişanlım dediğim gibi hem master yapıyor hemde finansal bir kuruluşta çalışıyor bir de orayı deneyin diycektim eğer istersen verebilirim şirketin ismini

Ikimizde Elektrik Elektronik Müh. üzere Masteri bitirdik nerdeyse canikom. Iste en fazla bir ayimiz kaldi. Senin nisanlin galiba baska birsey okuyordu degil mi?

evet canım o siyasal bilgiler gibi birşey üzerine master yapıyor aslında uluslarası iliş. mezunu
mesleğinden farklı bir alanda çalışıyor canım finans la ilgli bir şirkette kaydirigubbakcemile3

üzülme canım bu arada yaa

kardeşinle de kavga etme bak benim kardeşim evli ve çokkk özlüyorum onu eskiden saç saça başbaşaydık böllee hemde kaydirigubbakcemile

ay canımmm valla ortam o kadar kötükü bak yaseminlerin şirketten bir sürü kişi işsiz kaldı. 2 gün sonra bizimde başımıza gelmeyecği ne malüm tabi evlilik hazıelıklarında zor bir durum oluyor ama inşallah allah yüzümüze güler ne demişler. evlenene allah yardım eder..:teselli:

mısracım şimdi girebildim geç gördüm sorunu canım aslen orduluyuz biz
khenacım hiçde derdini bize açarak canımızı sıkmıyorsunuz bilakis böyle herkes açık olunca birbirimizden cesaret alıp daha çok açılıyoruz birbirimize
yasmincim şimdi nişanlıma soruyu sorcam ama şıkları okumucam bakalım o kendiliğinden ne cevap vercek sonucu bildiririm

benneyaptımki şıkları okumadan soruyusordum direk alırım ne olacak ki dedi.monotonlaşmışız biz şimdidenklava:klava:

kızlar yaa idaa oynamaya başladım umarım tutar para lazım düğün yapcaz hala yatak odasını alamadık

selam kızlarr

dün apar topar hiçbişey demeden çıkıverdim,daha doğrusu çıkmak zorunda kaldımm...

büyükbaba rahatsızdı uzun zamandır ve dün kaybettik...iki gündür de telaşe işte...

hayat çok garip gerçekten. dün var, bugün yok...

hiçbirşey için üzülmeye,dert etmeye değmez bir kez daha hatırlattı büyükbaba bize...

selaaaam
offff kızlar ne döktürmüşsünüz bu kadar oku oku bitiremiyorum gözlerim yoruldu :1shok:

kızlar yaa idaa oynamaya başladım umarım tutar para lazım düğün yapcaz hala yatak odasını alamadık

rasibacım sen bilirsin de ben de bir ara kaptırmıştım para lazım dur bakayım bi ögreneyim şu işi diye neyse öğrendim oynadım falan hatta tutturuyordum da ama gel gör ki küçük paralarla bu iş olmuyor ben bir keresinde 1'e 10 kazanmıştım ama 3 tl lik oynamıştım 30 aldım o da ne işime yarıyacak ki (ay bi an kendimi kumarbaz gibi hissettim kaydirigubbakcemile3) yani 100 tl yatırsan 1000 tl alırsın belki ama ya kaybedersen??? o yüzden hiç bulaşma derim ben ha büyük oynucam dersen oyna ama bir yatak odası parası kaybedersen oynaya oynaya onu bilemem kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerler,Aydii başın saolsun canım,allah sizlere sağlıklı ömür versin...
Hadi gelinde kaynatalım...

Son düzenleme:

canım başınız sağolsun çok zordur ölüm acısı allah sabır versin

günaydın kızlar yine soğuk yine yağmurlu bir istanbul sabahından yaa ben çok sıkıldım bu yağmurlardan soğuktan sabahları kalkıp üşümekten nr bulursam giyip çıkıyorum üşümekten ve yağmurdan giyinmekten bile zevk almıyorum.bide zaten çok kilo almışım kotum olmadı sinir oldum bugün rejime ciddi ciddi başladım.bana acil bir diyet listesi lütfen 55 kiloyum 50 olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…