2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

pinkgun mı gelinliğinin son provasına gidecekti bugün ben mi yanlış hatırlıyorum ,? CADIARZU

gunaydin hepinize,
Aydicim başın sağolsun.

20 kilo vermiş, sonra 10 kilo almış, sonra yine 5 kilo vermiş biri olarak, son 3 senem rejimle ve diyetisyenlerle geçti rasibacım. Sen sor ben söyleyeyim :))) Sakın deme,senin rejimlerin kilo aldırıyor diye... 10 kilo almam tamamen benim hatamdı, adamı buldum rahata erdim ya ondan :)) Ama şimdi biraz yoğunum, işleri toparlarım yazarım kendi listemi...

ay ne bileyim geceyim burda hava kapalı sıkıldım valla,haftanın son günü ya bide yorgun hissediyorum kendimi
İyi demek ki öğleden sonra geçecek depresyon o :) Gece de diyebilirsin bu arada bana.
Sevgili ankaralı arkadaşlar, dün ankamall'un ortasında salya sümük ağlayan birini gördüyseniz, işte aha da o benim... Azcık sinirlerim bozuk sanırım benim de...

sokaklarda ağlayan ağlayanaaa delikafadulden noldu canım yaaa

Günaydın kızlar Dün nişanlımla konuştum çok üyük bir yaygara koptu. herkes birbirine girdi önüne gelen ağlıyo zırlıyo. herkes birbirinin kalbini kırdı ama akşamın sonunda herkes mutlu barışmış. ve nikah olayı sorunu son bulmuş şekilde.. mutlu sonla bitti. tabi benim gözlerim pörtlek pörtlek şişti ama önemli olan hatice değil netice

Başın sağolsun canım allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..
deprasyondayım:çok üzgünüm:

ay sana ne olduuuu Şeniz

Kızlar süper bi fikrim var bence toplaşıp ağlama seansı düzenleyelim:))

valla ben dün gece sıramı savdım bu bana 2 ay yeter... :a015:

günaydın kızlar.aydicim başın saolsun Allah geride kalanlara sabır sağlık versin..
sanırım herkezde bir bunalım söz konusu içim daralıyooorrrrrrr.dokunsalar ağlıyacam sanırım:çok üzgünüm:

günaydın yaz gelinleri yarın evleniyorummm darısı hepinizin başına inşallah

anaaa sen yarınn evleniyorsun dimiii çok sevindik valla gözün aydın allah bir yastıkta kocatsınn..
heyecan nasıl ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…