günaydın yaz gelinleri yarın evleniyorummm darısı hepinizin başına inşallah
sağol canım bende çok sevindim nişanlımla annem barıştılar ben annemle barıştım kalbini kırmıştım biraz sorunda çözüldü oh yaa valla yüzüm sivilceden geçilmiyo sıkıntıdankhenacım cook sevindim herşeyin mutlu sonla tatlıya bağlanmasına mutlu bir haber bizim için hepimiz deprosyandayızda
Çatacak yer arıyordum dün zaten... Ciddi bişey yok. Ağlayasım varmış :) Yaw niye toplu ağlama seansı düzenliyoruz ki, gülelim eğlenelim...sokaklarda ağlayan ağlayanaaa delikafadulden noldu canım yaaa
Çatacak yer arıyordum dün zaten... Ciddi bişey yok. Ağlayasım varmış :) Yaw niye toplu ağlama seansı düzenliyoruz ki, gülelim eğlenelim...
Durun katalogta beğendiğim ama henüz gelikcim ile paylaşmadığım gelinlik fikirlerimi göstereyim size...
yakasını ve genel olarak modelini böyle düşünüyorum, bayılırım da damla yakaya. Eteğin o iç kısmı daha farklı olsun istiyorum ama, sevmedim o içindeki buruşuk şeyi... ne dersiniz?
gece
sen niye ağladın sana ne olduuuu benneyaptımki
sağol canım bende çok sevindim nişanlımla annem barıştılar ben annemle barıştım kalbini kırmıştım biraz sorunda çözüldü oh yaa valla yüzüm sivilceden geçilmiyo sıkıntıdan
:lepi:
Khena cok sevindim senin için, valla dün nişanlıma anlattım sizin durumunuzu (kızmamıssındır umarım) o da inatçı ya, naapsın bu kızcağız diye. Ama nişanlının tarafını tuttu valla.
Bu arada fark ettim ki, ankaralılar depresyonda. demek ki durum sadece havadan kaynaklanıyor, endişeye mahal yok :)
Yasmine, boyum cok uzun sayılmaz, 1,66... Ama topuklu ayakkabılar bugünler için değil mi? Boyumdan ziyade ben omuz ve sırt ölcülerim için endişeliyim, pehlivan gibi durmayayım da... Beğenmene sevindim canım :)
Dimpless, mutluluklar :)
ya ben çocuk yapayım bi ara zahmet olmazsa:))
gunaydin hepinize,
Aydicim başın sağolsun.
20 kilo vermiş, sonra 10 kilo almış, sonra yine 5 kilo vermiş biri olarak, son 3 senem rejimle ve diyetisyenlerle geçti rasibacım. Sen sor ben söyleyeyim :))) Sakın deme,senin rejimlerin kilo aldırıyor diye... 10 kilo almam tamamen benim hatamdı, adamı buldum rahata erdim ya ondan :)) Ama şimdi biraz yoğunum, işleri toparlarım yazarım kendi listemi...
ya ben çocuk yapayım bi ara zahmet olmazsa:))
hee üşeniyom zaten:))
canım çok sevinirm bilgilendirirsen kendimi çok ağır hissediyorum tam 5 kilo beni kendime getirecek listeni sabırsızlıkla bekliyorum bugün yürüyüşlerede başladım artık dışarı siparişlerini ben götürecem yürüyüş olsun diye ordanda yolu uzatıp yarım saat yürümüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?