• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bu arada ben siyah ile kırmızıyı çok seviyorum nevresimde falan.Çok romantik bana göre ama nişanlım siyaha kızıyor.Kırmızı saten nevresim takımı almayı düşünüyorum kullanışlı olmaz biliyorum ama belki de kırmızı nevresim takımı alırım ne yapıyım nevresimde seviyorum siyah ile kırmızıyı

kızlar bu arada ben siyah ile kırmızıyı çok seviyorum nevresimde falan.Çok romantik bana göre ama nişanlım siyaha kızıyor.Kırmızı saten nevresim takımı almayı düşünüyorum kullanışlı olmaz biliyorum ama belki de kırmızı nevresim takımı alırım ne yapıyım nevresimde seviyorum siyah ile kırmızıyı

bende bayılıyorummm.Çeyizimede 1 tane kırmızı saten nevresim takımı aldım.Kullanışlı olmuyor belki ama özel günlerde kullanırım :jeyyar:
bitanede siyah ve kırmızılı saten takım istiyorum sositososito.Doyamadım gitti nevresim takımına

kızlar sarev'in nevresim takımlarını incelediniz mi?
ben şunu aldım:delphin:

adsız.bmp

bende bayılıyorummm.Çeyizimede 1 tane kırmızı saten nevresim takımı aldım.Kullanışlı olmuyor belki ama özel günlerde kullanırım :jeyyar:
bitanede siyah ve kırmızılı saten takım istiyorum sositososito.Doyamadım gitti nevresim takımına

canım ben de alıyım 1 tane kırmızı saten nevresim dimi düz mü alsam boncuklular var ya onlardan mı alsam.Saten kaygan oluyor ya bayılıyorum işte

lıbra o yaprak dokuımundede cıkmıst o nevresım takımı deıl mı ayy bende ondan alcaktım ama burda var mı onun mağazası bılmıyom kac ytl aldın

lıbra o yaprak dokuımundede cıkmıst o nevresım takımı deıl mı ayy bende ondan alcaktım ama burda var mı onun mağazası bılmıyom kac ytl aldın

evet böcüğüm orada çıkanın ta kendisi ama ferhındeninki bir değişik rengi idi sanırım , bordolu lacivertli olanı..
sarev sarar markasının ev tekstil grubu..ürünleri çok kaliteli sateni yumuşacık..fiyatı 110 yetale..çok seksü , tavsiye olunur:utangac:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
ayyy çok güzel sarev nerelerde satılıyor ki hatırlayamadım ama çok güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sarev'in nevresim takımlarını incelediniz mi?
ben şunu aldım:delphin:

adsız.bmp

Canım ben bunun bordosun aldım bordo lacivert. Uğur Böcüğüm bu değildi çıkan bunun bordolusu yani benim aldığımdı Yaprak Dökümü'ndeki. Hatta dizide çıktıktan sonra her yerde zam geldi bu nevresim takımına, internette, mağazalarda falan. Ben bile bulamamıştım o ara. Sonra bizim burdaki Sarev mağazası getirtti bana.

canım ben de alıyım 1 tane kırmızı saten nevresim dimi düz mü alsam boncuklular var ya onlardan mı alsam.Saten kaygan oluyor ya bayılıyorum işte

benimki düz saten canım ama sana tavsiyem libra'nın gönderdiğinden alman.Çok şık duruyoooor.

ay çok şık mutlaka almak istiyorum baktım netten bayisini buldum kılzar kaça aldınız acaba içi saten sanırım değil mi

evet böcüğüm orada çıkanın ta kendisi ama ferhındeninki bir değişik rengi idi sanırım , bordolu lacivertli olanı..
sarev sarar markasının ev tekstil grubu..ürünleri çok kaliteli sateni yumuşacık..fiyatı 110 yetale..ben hepsiburada.com'dan aldım..çok seksü , tavsiye olunur:utangac:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Canım ben 90 ytl ye almıştım kaydirigubbakcemile4

ya ben dızı ızlemem tv hıc ızlemem oyuzdn duydum sadece dedım yoksa yaprak dokumunu ben ortaokulda okudum sonra kavak yellerı var sonra bıtanede daha dızı vardı oda aynı yazara aıt ben kıtapları okudm cok sevyom ozellıukle bı odam kutuphane yapcam

Back
X