Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alev bana dıyonn demı kız yok bı sıteden bakıyom cnm
pamuk uzulme olur cnm hepsı
Ben bi tane krem rengi yatak örtüsü aldım ama keşke kırmızı alsaydım diyorum.2 tane örtüde çok olur diye almak istemiyorum doğrusu.Kararsızım
ben de ayrıldığını biliyorum da o yüzden şaşırdım canım, ben de seneye baharda evlenicem diyorum ama arada ne söz var ne çeyiz var ne isteme var.... 10 senede anca evlenirim ben heralde senağlama
Günaydıııın canım a.s.
Kızlar ben kimseye puan veremiyorum nedense.Teraziye bastığımda sürekli bu yazı çıkıyor.
"You must spread some reputation around before giving it to ….. again"
Nedenini bilen var mı acaba ?
günaydın canım seni burda görmek ne güzel
cbell canım ben haftasonu nete giremiyorum.Şimdiden doğum gününü kutluyorum nice mutlu yıllar diliyorum canım benim.Şeniz
çeyiz için kendime bi kahve takımı alabildim sadece bi de geceliğim var :jeyyar:
işe gircemmm para kazanıcammm almaya başlıycammmm yemek takımım bile yok senağlama
ama essede bi takım beğendim süper bişeydi, 12 kişilik çılgın bişey, 1299 YTL idi senağlama
canım ben de krem rengi alıcam nasıl bir yatak örtüsü böyle kabarıklardan mı
turuncu nerdesin kiler markete mi gittin yoksasırnaşık şey
sıbelım doğun gunu cocuğu nezmn kız ben duymadım heccc bu hafta sonu muydu hade ıyıkı doğdun sıbellll ıyıkkıı doğdun sıbell alsana bıde ıngılızce happy bırtday to you
turuncu ıdare eder bee ama cok seksuu hee kırmızı neyım ne iş
iyi günlerde kullan canım benim kahverengi kremli bir model ama ben de tüllüleri seviyorum kullanışlı değil biliyorum ama belki biraz daha sade alırım ama senin anlattığın da çok şıktır gözümün önünde canlandırdım da kırmızı da güzel ama krem yeni gelin evinde çiçek gibi duru vallahi