bu varya sey reklamına benzedı ınternet reklamına hehehe:roflol:
hanı cocuk nette bırıyle tanısıo sonra evlenıo bı bakıo hamıle esı sonra cocugu oluo ya ıste o reklam sırnaşık şey
yasmine bayıldım kız süpermiş valla :roflol::roflol:
Baskalarini izlerken gorduklerimiz, baktigimiz pencerenin ne kadar temiz olduguna baglidir. Birini elestirmeden ve hemen yargilamaya davranmadan once zihin durumumuza bakmak ve 'iyi' olani gormeye hazir olup olmadigimizi farketmek guzel bir fikir olabilir ...[/B]
kızlar ya saka maka benim 1 ay 3 günüm kalmış uyyyy daa heyecan bastu uşağum -tatlicadiarzu-
Uyyy uşak perdeleruni ne diye gizliyursun nerden aldun didim,kaça aldın didim?????klava:
klava:
:ecrin_bebek:ne hamilesi ne çocuğu daha dünya turuna çıkacazklava:sabahlara kadar okey partileri yapcaz çağırdığımızda yok çocuğu bırakacak kimse yok çocuk hasta dinlemem ben klava:
yasmine bayıldım kız süpermiş valla :roflol::roflol:
minilya yazdıklarını okumamı istemiyonmu yoksa bi büyteçmi satın alayım yaa kör olacam senin yazılarını okurken ya rengini değiştir.yada ben senin yazdıkalrına tekrar yapacam anlaştıkmı kuşumkaydirigubbakcemile
ozaman yasmine yi meşhur tekirdağ köftesi yemeğe çağırırsın yanında promosyon olarak bende gelirimcokacimcoook
Rasiba tatlım hepiniz davetlim olun tabiiki de kaydirigubbakcemile5 ne demek
amma velakin rejim nolcak
bittim ben kilo veremiyorum habire yiyorum senağlama senağlama
uşağumm perdelerimi briallant aldım hepiciğini yatak odası ve salon fon yaptırdım oturma odası ve sinema odasını spor perde yaptırdım.mutfağımıda rustik yaptırdım canımcım.toplam hepsi 1360 tuttu nasıl fazlamı almışlar
minilya yazdıklarını okumamı istemiyonmu yoksa bi büyteçmi satın alayım yaa kör olacam senin yazılarını okurken ya rengini değiştir.yada ben senin yazdıkalrına tekrar yapacam anlaştıkmı kuşumkaydirigubbakcemile
bende ya bugün rejime başladım ama daha çok acıkıyorum elim ağzımdan çıkmıyo
canım yağsız kızartırırız köfteleri yanında da yeşillik ohhh süper süper
canım hayırlı olsun perdelerin a.s. bitmiş halini de görürüz inşallah a.s
kızlarrr günaydınnnn
hafta sonu gelinlik bakmaya gittim nihayet kaydirigubbakcemile2
kadın süper bişi çok becerikli ve zevkli birşeye benziyor
bindallı mı da o yapacak
bende ya bugün rejime başladım ama daha çok acıkıyorum elim ağzımdan çıkmıyo
canım yağsız kızartırırız köfteleri yanında da yeşillik ohhh süper süper
rasiba yanlış hatırlamıyorsam senin bir de kafen vardı dimi valla en zor senin işin olcak rejim konusunda :uhm: o kadar şey dibindeyken kendini tutmak cokacimcoook
ne varmıs benım yazı rengımde:1closedeyes:
rasiba yanlış hatırlamıyorsam senin bir de kafen vardı dimi valla en zor senin işin olcak rejim konusunda :uhm: o kadar şey dibindeyken kendini tutmak cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?