2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu varya sey reklamına benzedı ınternet reklamına hehehe:roflol:
hanı cocuk nette bırıyle tanısıo sonra evlenıo bı bakıo hamıle esı sonra cocugu oluo ya ıste o reklam sırnaşık şey

minilya yazdıklarını okumamı istemiyonmu yoksa bi büyteçmi satın alayım yaa kör olacam senin yazılarını okurken ya rengini değiştir.yada ben senin yazdıkalrına tekrar yapacam anlaştıkmı kuşumkaydirigubbakcemile

Rasiba tatlım hepiniz davetlim olun tabiiki de kaydirigubbakcemile5 ne demek

amma velakin rejim nolcak

bittim ben kilo veremiyorum habire yiyorum senağlama senağlama

kızlar ya saka maka benim 1 ay 3 günüm kalmış uyyyy daa heyecan bastu uşağum -tatlicadiarzu-

selam kızlar

yasmineciğim yolladğın hikaye çok hoşuma gitti sonuç kısmına da kesinlikle katılıyorum

bu arada herkese iyi rejimler ...

Uyyy uşak perdeleruni ne diye gizliyursun nerden aldun didim,kaça aldın didim?????klava:

uşağumm perdelerimi briallant aldım hepiciğini yatak odası ve salon fon yaptırdım oturma odası ve sinema odasını spor perde yaptırdım.mutfağımıda rustik yaptırdım canımcım.toplam hepsi 1360 tuttu nasıl fazlamı almışlar

klava:

:ecrin_bebek:ne hamilesi ne çocuğu daha dünya turuna çıkacazklava:sabahlara kadar okey partileri yapcaz çağırdığımızda yok çocuğu bırakacak kimse yok çocuk hasta dinlemem benklava:

:roflol: :roflol:

yasmine bayıldım kız süpermiş valla :roflol::roflol:

:teselli:

aynen valla yaaa

ozaman yasmine yi meşhur tekirdağ köftesi yemeğe çağırırsın yanında promosyon olarak bende gelirimcokacimcoook

aklın fikrin yemektee :roflol: :roflol:

Rasiba tatlım hepiniz davetlim olun tabiiki de kaydirigubbakcemile5 ne demek

amma velakin rejim nolcak

bittim ben kilo veremiyorum habire yiyorum senağlama senağlama

bende ya bugün rejime başladım ama daha çok acıkıyorum elim ağzımdan çıkmıyo
canım yağsız kızartırırız köfteleri yanında da yeşillik ohhh süper süper

canım hayırlı olsun perdelerin a.s. bitmiş halini de görürüz inşallah a.s

ne varmıs benım yazı rengımde:1closedeyes:

rasiba yanlış hatırlamıyorsam senin bir de kafen vardı dimi valla en zor senin işin olcak rejim konusunda :uhm: o kadar şey dibindeyken kendini tutmak cokacimcoook

mısracıımmmmmmmmmmm nereye koyboldun yahuu hem perdelerimi sordun hem cvp veymiyonbenneyaptımkisenağlama zaten stresteyim senağlama

kızlarrr günaydınnnn

hafta sonu gelinlik bakmaya gittim nihayet kaydirigubbakcemile2

kadın süper bişi çok becerikli ve zevkli birşeye benziyor

bindallı mı da o yapacak

hadi bakalım geçmiş olsun croisellecim gelinlik işine ucundan da olsa karar vermek insanı çok rahatlatıyo gönlüne göre olur umarım canım gelinliğin kaydirigubbakcemile5

valla kızartırız nolcak sanki bikereden bişi olmaz diye diye bu hale geldim zaten :roflol::roflol:

rasiba yanlış hatırlamıyorsam senin bir de kafen vardı dimi valla en zor senin işin olcak rejim konusunda :uhm: o kadar şey dibindeyken kendini tutmak cokacimcoook

anammm cafe mi
yaw ben mahvolurum cafe de olsam bütün gün gels,n pastlar gitsin kurabiyeler kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben çıkıyorum
bugün içimde anlatamayacağım bir sıkıntı var :1no2:
hepinizi öptüm

o yüzden elim ağzımdan çıkmıyo şu tatlı yeme huyuma bi dur desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…