2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

o halde senden aldığım cesaretle bende ertesi gün girmeye karar verdim. tşk ederim:lepi:

kız sen 7 ayı hatırlıon ben 10 ay kala yapmıstım suan 6 ay 24 gun Allaha sukur bu arada bende senın takvımıne gozumu dıktım haberın ola:)))):sm_cool:

hoşbulduk kıslarrr hafta sonu cook yoğun gecti evimin perdelerini halletik pazar günü gelip takacaklar

kız sen 7 ayı hatırlıon ben 10 ay kala yapmıstım suan 6 ay 24 gun Allaha sukur bu arada bende senın takvımıne gozumu dıktım haberın ola:)))):sm_cool:

oyarım gözünü valla bakk sengözlerimebaksanab :roflol: maşallah de arada yoksa fena bozuşuruzzz klava: klava:

oyarım gözünü valla bakk sengözlerimebaksanab :roflol: maşallah de arada yoksa fena bozuşuruzzz klava: klava:

tütütütüüüü tü 41 kere maşallahhhh

kıı senın takvımın ıns 19 a dussun emı benımkıde o zaman 3 ay 24 gun olucak ınsss ayy gorebılcekmıyım o gunlerı beeeahh

Kova

Sevgili Kovalar güne, 02:44-11:22 saatleri arasında devam edecek Ay gezegeninin boşluk etkisi altında adım atmaktasınız. Haftanın bu ilk iş gününde herkes kendi yaşam stili çerçevesinde yoğunluklarla uğraşmaya çalışırken daha yavaş hareket ettiğini farkedebilir. Boşluk zamanlarında bir işi çözüme kavuşturmak veya sorun çıkaran noktaları devre dışı bırakmak gerçekten zor olabilir. Böyle durumlarla karşılaştığınızda etrafınızdaki insanlardan sinirinizi çıkarmak veya daha çabuk hareket etmek için kendinizi yormak gayet yanlıştır. Elinizden geleni yapın fakat yüklenebileceğinizden fazlasının altına girmemeye çalışın. Çünkü bu durum daha sonra sizin için sakıncalı olabilir. Özellikle mesleki kariyerinizle alakalı mevzularda veya yeni iş başvurularında randevularınız bu saat dilimine rastlıyorsa, kendinizi ifade ederken seçtiğiniz sözcüklere fazlasıyla dikkat ediniz. Sabit fikirli hareket etmeyiniz. Durumları geniş bir açıdan görmeye çalışınız.

Saat 11:22 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, hemen harekete geçmeye hazır ve her işin üstesinden kolayca gelebileceğinize dair bir inanç sizi sarabilir. Sosyal hayatın içinde kendinizi ifade gücünüz oldukça yükselir. Çevrenizdeki insanlar sizin çekiciliğinizden etkilenebilir, sözlerinizle motive olabilirler. Neşeniz, konuk severliğiniz, arkadaşlarınızla olan irtibatınız ve cömertliğinizle ilgi uyandırabilirsiniz. ınancınız oldukça yüksektir. Hatta çözümlenmesi imkansız olan işlerde bile öyle konuşursunuz ki etrafınızda bulunan kişiler peşinizden kolayca gelebilirler.

Yengeç
Sevgili Yengeçler, 02:44-11:22 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, herhangi bir olayı değerlendirirken aşırı uçlarda düşünmemeli, duygusal konularda sert tepkiler vermemeli, esnek düşünmeye çalışmalısınız. Böyle bir enerji altında, güç ve kontrol arzusu kimi zaman farkında olmadan dürtülerinizin sizi esir alması demektir. Durum böyle olunca mantıklı düşünmek neredeyse zorlaşır. Her durum negatif tarafından görülmeye başlanabilir. Tabi ki bu durumda uzlaşma neredeyse imkansızdır. Güç oyunları ön plandadır. Kendinizi farklı göstermek arzusu yoğunlaşabilir. ıfadenizde tepkiselliğe açık olduğunuz için, aşk hayatınızla ilgili konularda kendi fikirlerinizin kabulünden yana düşünebilirsiniz. Yapılması gereken ortalama düşünmek, başkalarının görüşlerine değer vermektir. Tabi ki bu, onların dediklerini uygulayacaksınız anlamına gelmez. Sadece demokratik düşünmenizde fayda vardır.

Saat 11:22 sonrası Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, iş hayatınızın gündelik temposunda diplomatik davranmanın önemini göstermektedir. Aşırılık ve kimi zaman abartı ön planda olabilir. Örneğin her konuda kendinizi üstün görme veya tam tersine aşırı iyimser düşünmek gibi. Tabi ki her iki şekil de sakıncalı olduğundan dikkatli olmakta fayda vardır. Bu etki altında başarılı olma arzunuz yükselebilir. Çevrenizle olan ilişkinizde ne kadar cömert ve dürüst davranırsanız, o denli takdir görmeniz mümkündür. Yabancı kişilerle iş bağlantıları gündeme gelebilir. Bilgi ve tecrübelerinizden diğer insanların yararlanması için özverili davranabilirsiniz. Beslenmenize özel önem vermeniz yararlıdır. Bu enerji tat duygunuz üzerinde olumlu tesir yaratır. Fakat şişmanlatıcı gıdalardan uzak durmak lazımdır.

Terazi
Sevgili Teraziler yeni haftaya Ay gezegeninin saat 02:44 de başlayan boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Saat 11:22 dek sürecek bu oluşum, parasal konularda güçlü olmak arzunuzu yükselticidir. Keskin bir yargıyla hareket etmeniz halinde, maddi çıkarlarınızı daha iyi koruyabilir ve başkalarının sizin kazancınız üzerinde söz sahibi olmalarını engelleyebilirsiniz. Paranın, kişiye sağladığı konfor duygusu sizi oldukça çekebilir. Bu duygu nedeniyle daha hırslı çalışmanız mümkün olduğu gibi, tam tersine parayı insanlar üzerinde baskı aracı olarak kullanmanız da mümkündür. Yalnız tam bu noktada dikkat etmeniz gereken konu, geçmişte yaşanan maddi sorunlarınızı aklınızdan çıkarmadan ani kararlar vermeden, mantıklı bir şekilde düşünmeye çalışmanızdır.

Çünkü boşluk etkisi altında başlatacağınız bir eylem, daha sonra üzerinde tekrar düşünmenize neden olabilir. Yapılması gereken gerçekçi şekilde düşünmeniz ve beklemede kalmanızdır. Saat 11:22 sonrası Yay burcunda ilerleyecek Ay gezegeni, zihinsel açıdan pozitif düşünmenizi sağlayıcı ve etrafınızdaki dünya ile temaslarınızı güçlendiricidir. Yakınlarınızla irtibatınızda iyimserlik ve yardım severlik olgusu ön plandadır. ınandırıcı konuşmalarınızla ilgi odağı olabilir, çevrenize neşe ve coşku katabilirsiniz. Eğitim hayatında olanlar zihni kavramlar üzerinde daha fazla durabilir, detaylı çalışmalar yerine bütünü öğrenmekten yana olabilirler. Fırsatları iyi değerlendirebileceğiniz bugün, kutsal değerlerinize fazlasıyla verebilirsiniz. Küçüklerinize önerilerde bulunabilir, idealleriniz adına inançla mücadelede bulunabilirsiniz.

tütütütüüüü tü 41 kere maşallahhhh

kıı senın takvımın ıns 19 a dussun emı benımkıde o zaman 3 ay 24 gun olucak ınsss ayy gorebılcekmıyım o gunlerı beeeahh

bak benimki 19 a düşsün seninkide 3 aylara düşsün o arada zaten evlenenler çok olacak temmuzda yani.. biz evlenip döndüğümüzde maceralarımızı dinlerken siz zaman iice geçecek bi bakıcaz senin kalmış 1 ayınn hihoyyyt ben belki o arada :CüvCüv: hamile bile kalırımm :roflol: :roflol:

ya kızlar benim kafama takıldı ya. balayında hemen denize girmek sakıncalı yazıyo bazı yerlerde mikrop kapanlar olmuş. ne kadar süre beklemek lazım acaba aranızda bu konuyla ilgili bilimsel bilgisi olan var mı doktora eczaneye fln sormuş olan varsa paylaşabilir mi lütfen:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…