canımcım bildiğim kadarıyla ilk günden girmek evet sakıncalı
ama ben kızkardeşime sormuştum ertesi gün girdim hiç birşey olmadı demişti
açıkcası bende umursamıyorum kesin girerim ertesi gün denize :sm_cool: :sm_cool:
Hosgeldin ududub yerimseniben Ismin ne zor yaziliyormus yahu ;=) Gerci banada kimsi hosgeldin demedi ama...
kimse bana hoşgeldin dimiyomuuusenağlama
Hosgeldin ududub yerimseniben Ismin ne zor yaziliyormus yahu ;=) Gerci banada kimsi hosgeldin demedi ama...
evet canım çok çabuk geçiyo gerçekten ben takvimimin 7 ay 29 gün gösterdiği günü bile hatırlıyorum dün gibi 3 ay kalanlara imrenerek bakardım şimdi benim 3 aylara düştü ama şimdide gözüm takvimi 1 ayları gösterenlerde :roflol: :roflol: ayy çok fena oldum ben iicee
yasminnn ben zayıflamak istiyorum.
yarın sabah aç karınına evden çıkmadan tartılayım bakayım kaç kiloyum
kız sen 7 ayı hatırlıon ben 10 ay kala yapmıstım suan 6 ay 24 gun Allaha sukur bu arada bende senın takvımıne gozumu dıktım haberın ola:)))):sm_cool:
Günaydin kizlarrrr, misracim bugün falimiz nerde kaldi senağlama
oyarım gözünü valla bakk sengözlerimebaksanab :roflol: maşallah de arada yoksa fena bozuşuruzzzklava: klava:
Cnm sabahtan beri çokkk işim vardı daha şimdi rahatlıyorum.Yazın burçlarınızı göndereyim:1hug:
tütütütüüüü tü 41 kere maşallahhhh
kıı senın takvımın ıns 19 a dussun emı benımkıde o zaman 3 ay 24 gun olucak ınsss ayy gorebılcekmıyım o gunlerı beeeahh
hoşbulduk kıslarrr hafta sonu cook yoğun gecti evimin perdelerini halletik pazar günü gelip takacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?