en çok neye seviniyorum akşamları eve 5 dakika geç kalsam annem babam nerde kaldın ne ettin vallahi verdiğim taksi parasının hatti hesabı yok arkadaşlarla akşam yemeğe gittiğimizde ben hep yemein ortasında kalkarım eve geç kalıyorum diye en azından evlendiğimde ararım şu saatte gelcem şurdayım diye akşamları rahat rahat sinemaya tiyaytroya konsere gidecem artık
Hosgeldin ududub yerimseniben Ismin ne zor yaziliyormus yahu ;=) Gerci banada kimsi hosgeldin demedi ama...
hoşbulduk kıslarrr hafta sonu cook yoğun gecti evimin perdelerini halletik pazar günü gelip takacaklar
bak benimki 19 a düşsün seninkide 3 aylara düşsün o arada zaten evlenenler çok olacak temmuzda yani.. biz evlenip döndüğümüzde maceralarımızı dinlerken siz zaman iice geçecek bi bakıcaz senin kalmış 1 ayınn hihoyyyt ben belki o arada :CüvCüv: hamile bile kalırımm :roflol: :roflol:
bana bi cvp lütfen:çok üzgünüm: ya kimse denize girmicek yada kimse umursamıyo mikrop kapmayısenağlama
Kızlar merhabaaa
off off şöyle bi baktımda herkes kilolardan müzdarip((
bende öyle...
şurda ne kaldı gelinliğin dikilmeye başlamasına bende tık yok.
hiç umrumda değil gibi oturup yiyorum sanki ben değil başkası gelin olacak...
kardeşim ve annem zayıfladı vallahi ben öylee duruyorum çok üzülüyorum
strestenmidir nedr hep yiyesim geliyor..((((
offf offfff
aynı ben valla
nisanın 15 inde ölçülerimi alacak kadın ben ne zaman kilo vericem yaa bittim ben mahvoldum senağlama senağlama
insan azcık boğazını tutar demi yaa
ama annemde az değil hergün baklavalar börekler puffff
bittim ben made nerelerde yaa azcık gaz versin birileri bana yoksa patlıycam yerken senağlama
Hoşgeldin TURKSERÇE !!
valla eğer nişanlınla görücü usulu ile evlenmiyorsan yani birşeyleri paylaşabildiysen
sana uygun biri olduğunu düşünüyorsan evlilikten korkacak hiç birşey yok bence
hayırlı olsun canım
büyümüşte evlilikle ilgili akılda verirmiş :roflol:
senin saçlarını çekerim ben cimcime kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: :roflol:
canım benim Şeniz Şeniz
bak benimki 19 a düşsün seninkide 3 aylara düşsün o arada zaten evlenenler çok olacak temmuzda yani.. biz evlenip döndüğümüzde maceralarımızı dinlerken siz zaman iice geçecek bi bakıcaz senin kalmış 1 ayınn hihoyyyt ben belki o arada :CüvCüv: hamile bile kalırımm :roflol: :roflol:
bu varya sey reklamına benzedı ınternet reklamına hehehe:roflol:
hanı cocuk nette bırıyle tanısıo sonra evlenıo bı bakıo hamıle esı sonra cocugu oluo ya ıste o reklam sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?