2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

al benden de okadar canım

annemlere hep kızarım beni kısıtlıyorlar diye annemde hep '' evlenince görürsün hiç biyere gidemeyeceksin '' derdi
neyseki nişanlım dünyanın en anlayışlı ve sabırlı insanı
hem ben ondan ayrı biryere gitmek istemiyorum kii lülülülülülü

Hosgeldin ududub yerimseniben Ismin ne zor yaziliyormus yahu ;=) Gerci banada kimsi hosgeldin demedi ama...

Jüli cim napıyosun şekerim bugün tezin nasıl gidiyor iyi çalış birtanem

hoşbulduk kıslarrr hafta sonu cook yoğun gecti evimin perdelerini halletik pazar günü gelip takacaklar

hayırlı olsun tatlım yaa ben de o günleri görebilecekmiyim

.mısraacımmm teşekkürler canım yengeç için Şeniz

yavaşşş kaydirigubbakcemile2 :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar merhabaaa
off off şöyle bi baktımda herkes kilolardan müzdarip((
bende öyle...
şurda ne kaldı gelinliğin dikilmeye başlamasına bende tık yok.
hiç umrumda değil gibi oturup yiyorum sanki ben değil başkası gelin olacak...
kardeşim ve annem zayıfladı vallahi ben öylee duruyorum çok üzülüyorum
strestenmidir nedr hep yiyesim geliyor..((((
offf offfff

bana bi cvp lütfen:çok üzgünüm: ya kimse denize girmicek yada kimse umursamıyo mikrop kapmayısenağlama

canım balayına gitmişim herkes şapır şupur yüzüyorr vallahi bende dayanamam sankii CADIARZU
tam kesin fikrim olmadığından yorum yapmadım ama sen sorunca söyliyim dedim
havuza girmem kesin. denize girerim deniz mikrop tutmaz derler ya
birde ilk günü girmem ilk günü gezmeli bir program ayarlarım ocişimle. 10 günün her günü yüzmesekte olur diymi ama :roflol: artı mayomun ıslak kalmamasına dikkat ederimyerimseniben
sanırım alacağım önlemler bunlardan ibaret:1rolleyes:

aynı ben valla

nisanın 15 inde ölçülerimi alacak kadın ben ne zaman kilo vericem yaa bittim ben mahvoldum senağlama senağlama

insan azcık boğazını tutar demi yaa

ama annemde az değil hergün baklavalar börekler puffff

bittim ben made nerelerde yaa azcık gaz versin birileri bana yoksa patlıycam yerken senağlama

banada bir porsiyon gaz lütfen :çok üzgünüm:

Juli beni mi sordun tatlım sen arada?

kaçırmışım pardon ben iyyim canım kilo dışında başka derdim yok senağlama

Merhaba kizlar

Ben bu sitede yeniyim, bugun tesaduf gordum ve cok hosuma gitti. Aslinda tam olarak nasil oluyor bilmiorum ama denemekte fayda var.
Ben Danimarkada dogum buyudum, 23 yasindayim. Finans bolumunde egitim goruyorum. Dugunum temmuzda Turkiyede olacak, gun yaklastikca korkuda buyuyor.
Evlilik bana cok uzakti, hep korku vardi icimde ama kismet beyaz atli prens karsina cikinca korku morku gidiyor :)
Benim korkularim normalmi bilmiyorum ama cok ince dusunuyorum, ya soyle derse ben naparim sunu yaparsa ne derim evlenince degisirmi vs.
Ben ailenin tek kizi oldugum icin biraz ilgiyi cok gordum, o yuzden evlenince o ilgiyi esimden goremezsem nasil tepki veririm onlari dusunuyorum. Allaha sukurler olsun simdilik aramizda hic bir sorun yok hersey cok guzel.

Evli olan kizlar bana yardimci olabilirmi, beni rahatlatacak birseyler yazabilirmi?

Buarada turkcem cok iyi olmadigi icin belkide ne demek istedigimi anlatamiyorum, kusuruma bakmayin.

Hoşgeldin TURKSERÇE !!

valla eğer nişanlınla görücü usulu ile evlenmiyorsan yani birşeyleri paylaşabildiysen
sana uygun biri olduğunu düşünüyorsan evlilikten korkacak hiç birşey yok bence

hayırlı olsun canım

Evliliğin korktuğun kısmı fazla ilgi görüp göremeyeceğinle mi ilintili cnm?Mutlakaki karşıdan göreceğin ilgiyle ailenden gördüğün arasında farklılıklar olacaktır olmaması kaçınılmaz zaten.Bunu baştan kabullenerek evlilik yoluna gireceksin.

Sürekli tekrarlıyorum bunu tekrarlamaktanda vazgeçmeyeceğim.Evlilik çok büyük bir anlayış,sabır ve gerginlik ortamındada bir tarafın mutlaka ve mutlaka alttan almasını gerektiren bir kurum.

Yani düşünmen gereken çok daha önemli şeyler var cnm.

bu varya sey reklamına benzedı ınternet reklamına hehehe:roflol:
hanı cocuk nette bırıyle tanısıo sonra evlenıo bı bakıo hamıle esı sonra cocugu oluo ya ıste o reklam sırnaşık şey

küçük bi hikaye yolluyorum hoşuma gitti :dilcikar:

Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey soylememis, kahvaltisina devam etmis.

Kadin, komsusunun camasir astigini gordugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis.

Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu goren kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ogrendi sonunda, merak ediyorum, kim ogretti acaba ?'

'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis kocasi.

Hayat boyle degil midir ?

Baskalarini izlerken gorduklerimiz, baktigimiz pencerenin ne kadar temiz olduguna baglidir. Birini elestirmeden ve hemen yargilamaya davranmadan once zihin durumumuza bakmak ve 'iyi' olani gormeye hazir olup olmadigimizi farketmek guzel bir fikir olabilir ...

klava:
:ecrin_bebek:ne hamilesi ne çocuğu daha dünya turuna çıkacazklava:sabahlara kadar okey partileri yapcaz çağırdığımızda yok çocuğu bırakacak kimse yok çocuk hasta dinlemem benklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…