2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

elifcim evet bu ara yine yogun gecti.. giremedim.. ama çok ozledim sizleri.bu arada ne diyim gecmiş olsun.. çok sinir bozucu olmuş bu borc işi...

bugun beyaz esyalarım geldi,eve o kadar mobilya girdi montajı yapıldı,hiç biri 3 parça beyaz esya kadar evi batırmadı! bende anlamadım sebebini.yine bütün gün ev temizledim.sonra sıra denemeye yapmaya geldi.3 parti çamaşır yıkadım :)))) çokta memnun kaldım.
haa sonra buzdolabı çok zaman aldı. once buzdolabını temizledim,sonra malzemeleri tek tek temizleyerek içine yerleştirdim. işte zaman alıcı işler. bi de sinir oldugum başka bişey; siemens ürün teslimini kargo şirketiyle yapıyo,adamlar eskilerini dışarı çıkartmıyo!!!!!!! neyse bu işte bitti :)))

giremediğim başka zamanlar ne yaptım,salon için aksesuar aldım.hepsini metal aldım sectim.. modern büyük vazolar,kaseler,mumluk,cerceve ve konsol için ayna aldım. ama içime "cukk" diye oturdu o ayrı!!!!!!!!

günaydın Made günaydın kızlarrr

burcusello hayırlı olsun canım

ne güzel yaa evini yerleştiriyorsun ve yoruluyorsun ne güz:çok üzgünüm:el

Günaydınnnnnnnnnnnn şekerlerim.
Aydınlık birgün dilerim.

Burcucum ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum,bende evimi tek başıma yerleştirdiğim için.Eminim herşey çok uyumlu oldu cnm,evinin resimlerini heyecanla bekliyorum

Günaydın kızlar yavaş yavaş dökülüyoruz forumaaa kaydirigubbakcemile3

yasmine ne durumdasın cicim neler yaptın

kız ben zayıflıyorummmm :dilcikar:

gelinlik almaya gittiğimde yaklaşık 1 ay oldu kadın gerçek ölçülerimi sölemişti ve o ölçülere göre akşam annem ölçtü 6 cm belden 7 cm basenden incelmişim bide toplamda 4,5 kilo vermişimmmm çok mutluyum çokkk

günaydın kızlar.bakıyorumda herkezler arı gibi tıkır tıkır işliyorkaydirigubbakcemile2

vayy süper yaa nasıl başardın benim kilo sorunum yok ama işyerinde kilo problemi olan arkadaslara yardımcı olmak istiyorumda:1rolleyes:

Nasıl verdin çabuk söyle?

YOK KIZLAR yaa aç kalarak yapmadımm...

uzun zamandır yediklerime dikkat ediyorum.. 1 hafta lahana çorbası diyeti yaptım o oldukça toparladı midemi sonra bıraktım ekmek kola tatlı vs bunları tamamen çıkardım hayatımdan ((( mısra da bu konuda büyük destek verdi tabiii Şeniz )) bu arada akşamlarıda elimden geldiği kadar mekik çekiyorummm meselaa dizi seyrederken dizi reklama girdiğinde reklam boyunca spor yapıyorummm falan filannn ayyyyyyyyy çok mutluyummmmmmmm hihoyyyt

vayy süper yaa nasıl başardın benim kilo sorunum yok ama işyerinde kilo problemi olan arkadaslara yardımcı olmak istiyorumda:1rolleyes:

ududup mahjsus mu yapıyorsun güzelim
kilo problemi yokmuş hıh :dilcikar:

kız bende bu akşamdan itibaren başlıyorum mekik çekmeye

anamm yasmin verdi bende vermeliyim hu huhuhuuu:teytey:

yasmineeeeeeee herkesi zayıflatmak için motive dersin benin suçum neee beni niye gaza getirmiyon bir haftadır rejime bşlamaya çalışıyom ama akşam oldumu kendimi tutamıyom dünde bütün gün rejim yaptım akşam nişanlım çikolata getirince rejim püf olduuuuuuuu sözde bu sabah tartılacaktım onu bile unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…