benneyaptımkibeni sildiğiniz için çok uzgunum.
yasmine ne durumdasın cicim neler yaptın
kız ben zayıflıyorummmm :dilcikar:
gelinlik almaya gittiğimde yaklaşık 1 ay oldu kadın gerçek ölçülerimi sölemişti ve o ölçülere göre akşam annem ölçtü 6 cm belden 7 cm basenden incelmişim bide toplamda 4,5 kilo vermişimmmm çok mutluyum çokkk
kız ben zayıflıyorummmm :dilcikar:
gelinlik almaya gittiğimde yaklaşık 1 ay oldu kadın gerçek ölçülerimi sölemişti ve o ölçülere göre akşam annem ölçtü 6 cm belden 7 cm basenden incelmişim bide toplamda 4,5 kilo vermişimmmm çok mutluyum çokkk
günaydın kızlar.bakıyorumda herkezler arı gibi tıkır tıkır işliyorkaydirigubbakcemile2
Nasıl verdin çabuk söyle?
vayy süper yaa nasıl başardın benim kilo sorunum yok ama işyerinde kilo problemi olan arkadaslara yardımcı olmak istiyorumda:1rolleyes:
YOK KIZLAR yaa aç kalarak yapmadımm...
uzun zamandır yediklerime dikkat ediyorum.. 1 hafta lahana çorbası diyeti yaptım o oldukça toparladı midemi sonra bıraktım ekmek kola tatlı vs bunları tamamen çıkardım hayatımdan ((( mısra da bu konuda büyük destek verdi tabiii Şeniz )) bu arada akşamlarıda elimden geldiği kadar mekik çekiyorummm meselaa dizi seyrederken dizi reklama girdiğinde reklam boyunca spor yapıyorummm falan filannn ayyyyyyyyy çok mutluyummmmmmmm hihoyyyt
ududup mahjsus mu yapıyorsun güzelim
kilo problemi yokmuş hıh :dilcikar:
yok annemm yaa o anlamda dimedim ben inanıyorumm siz düğüne kadar cillop gibi olursunuz 2009 yılının güsell gelinleria.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?