2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız bende bu akşamdan itibaren başlıyorum mekik çekmeye

anamm yasmin verdi bende vermeliyim hu huhuhuuu:teytey:[/QUOTE]
kıskanç şey seni nolcekkkk :dilcikar: :dilcikar:

anacım ben seni gaza getirsem nolcak sen boğazını bi tut önce çikolata falan noluyo öylee klava:

safran çayının bana da faydası olurmu acaba

sen boğazını tutmazsan safran çayı falan sana bi işe yaramazz klava: al sana gaz veriyorum iştee hihoyyyt

slm yaz gelinleri
nasılsınııııııızzzzzzz

iyiyiz canım sen nasılsınnn

günaydınnn kızlarrrrrrr

günaydınn canımmm

ayy kızlarr

bi arada gelinlik resmimizi koyalım topiğinde hira gelinliğini koymuştu. o gelinliği kaydeden oldu mu aranızda:)))

sen boğazını tutmazsan safran çayı falan sana bi işe yaramazz klava: al sana gaz veriyorum iştee hihoyyyt

iyilik canım tşk

safran çayı ne işe yarıyo zayıflatıyormu
anlatın bakem nasıl bişeymiş
çıbık çıbık kaydirigubbakcemile

kız bende bu akşamdan itibaren başlıyorum mekik çekmeye

anamm yasmin verdi bende vermeliyim hu huhuhuuu:teytey:
kıskanç şey seni nolcekkkk :dilcikar: :dilcikar:

anacım ben seni gaza getirsem nolcak sen boğazını bi tut önce çikolata falan noluyo öylee klava:

günaydınn canımmm[/QUOTE]

safran çayıyla ilgili topic açılmış kimse pek memnun değil hem pahalıymış hemde tozununda içilmesi gerekiyormuş ben hayatta içemem çünkü bitki çaylarından nefret ederim.o kokuları öldürüyo beni ben yarın sabah bi tartılayım söz sana yarın başlıcam sabah akşam sana ne yediğimi rapaor edicem sende bei uyarırsın dur dersin ye dersn yoksa ben başka türlü yapamıcam birilerine hesap verirsem yaparımkaydirigubbakcemile5

nikah şahidinizi kim yapacaksınız ben haftalardır düşünüyorum bi türlü karar veremedim.çünkü ailemde buna layık olan çok insan var ve biliyorum hepsi benden teklif bekliyo kimsede kırılsın istemiyorum

bence ailenden değil dışardan birini yap kimse üzülmez böylece ben patronumu yapıcam mesela bende çok emeği varr

bence ailenden değil dışardan birini yap kimse üzülmez böylece ben patronumu yapıcam mesela bende çok emeği varr

canım ayıp olmazmı dayımın kızınınki ben olmuştum.abimin kızınınkide ben oldum.
en büyük abimin eşi büyüttü sayılır beni en çok onun hakkı ama teyzem var tanışmıştı oda hep yanımdaydı herzaman abimin kızı en yakınım o da bekler ailenin büyüğü olarak dayım da bekler, geçen yıl ölen dayım var aslında beni selçuğa o verdi nişanımızı o yaptı ama bi gece aniden öldü yaşasaydı o olacaktı şimdi onun yerine onun oğlunu yani kuzenimi yapsam yoksa diğer dayımımı offf

oh bee boşverin rejimi bari başka şey konuşalım ok ben varım hehehe

benim nikah şahidim en yakın kız arkadaşım olcak kankam yani

dayım da olabilir diye düşünmüştüm ama boşverdim sonra bütün kuzenlerimde şahitlik yaptı nasıl olsa :))

en yakın arkadaşın mesela

ayy aklıma ne geldi eğer ben düğün günümü değiştirmeseydim seninle birbirimize gelinliklerle şahit olurdukkkkkkkk senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…