slm yaz gelinleri
nasılsınııııııızzzzzzz
slm canım kimsecikler yok o yüzden herkesin adına cevap veriyorum iyiz çok şükür sorunu olan yok sen nasılsın
yasmineeeeeeee herkesi zayıflatmak için motive dersin benin suçum neee beni niye gaza getirmiyon bir haftadır rejime bşlamaya çalışıyom ama akşam oldumu kendimi tutamıyom dünde bütün gün rejim yaptım akşam nişanlım çikolata getirince rejim püf olduuuuuuuu sözde bu sabah tartılacaktım onu bile unuttum
safran çayının bana da faydası olurmu acaba
slm yaz gelinleri
nasılsınııııııızzzzzzz
günaydınnn kızlarrrrrrr
sen boğazını tutmazsan safran çayı falan sana bi işe yaramazzklava: al sana gaz veriyorum iştee hihoyyyt
iyiyiz canım sen nasılsınnn
kıskanç şey seni nolcekkkk :dilcikar: :dilcikar:kız bende bu akşamdan itibaren başlıyorum mekik çekmeye
anamm yasmin verdi bende vermeliyim hu huhuhuuu:teytey:
nikah şahidinizi kim yapacaksınız ben haftalardır düşünüyorum bi türlü karar veremedim.çünkü ailemde buna layık olan çok insan var ve biliyorum hepsi benden teklif bekliyo kimsede kırılsın istemiyorum
bence ailenden değil dışardan birini yap kimse üzülmez böylece ben patronumu yapıcam mesela bende çok emeği varr
ben sokaktan bulduğumu şahit yapıcam ahahhaha
nikah şahidinizi kim yapacaksınız ben haftalardır düşünüyorum bi türlü karar veremedim.çünkü ailemde buna layık olan çok insan var ve biliyorum hepsi benden teklif bekliyo kimsede kırılsın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?