Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,işlere ara vererek :)
ayy aklıma ne geldi eğer ben düğün günümü değiştirmeseydim seninle birbirimize gelinliklerle şahit olurdukkkkkkkk senağlama
nikah şahidinizi kim yapacaksınız ben haftalardır düşünüyorum bi türlü karar veremedim.çünkü ailemde buna layık olan çok insan var ve biliyorum hepsi benden teklif bekliyo kimsede kırılsın istemiyorum
elifcim evet bu ara yine yogun gecti.. giremedim.. ama çok ozledim sizleri.bu arada ne diyim gecmiş olsun.. çok sinir bozucu olmuş bu borc işi...
bugun beyaz esyalarım geldi,eve o kadar mobilya girdi montajı yapıldı,hiç biri 3 parça beyaz esya kadar evi batırmadı! bende anlamadım sebebini.yine bütün gün ev temizledim.sonra sıra denemeye yapmaya geldi.3 parti çamaşır yıkadım :)))) çokta memnun kaldım.
haa sonra buzdolabı çok zaman aldı. once buzdolabını temizledim,sonra malzemeleri tek tek temizleyerek içine yerleştirdim. işte zaman alıcı işler. bi de sinir oldugum başka bişey; siemens ürün teslimini kargo şirketiyle yapıyo,adamlar eskilerini dışarı çıkartmıyo!!!!!!! neyse bu işte bitti :)))
giremediğim başka zamanlar ne yaptım,salon için aksesuar aldım.hepsini metal aldım sectim.. modern büyük vazolar,kaseler,mumluk,cerceve ve konsol için ayna aldım. ama içime "cukk" diye oturdu o ayrı!!!!!!!!
kız ben zayıflıyorummmm :dilcikar:
gelinlik almaya gittiğimde yaklaşık 1 ay oldu kadın gerçek ölçülerimi sölemişti ve o ölçülere göre akşam annem ölçtü 6 cm belden 7 cm basenden incelmişim bide toplamda 4,5 kilo vermişimmmm çok mutluyum çokkk
yasminecim seni azminden dolayı tebrik ediyorum arkadaşım :içelim: çok güzel bi gelin olcaksın eminim a.s.
ya kızlar damatlığı halleden yok mu içinizde yada fiyat için fikir alan
:uhm:
yasmine zaten çok güzel hele bi gözleri var 5 km den farkedersin masmavi
ya kızlar damatlığı halleden yok mu içinizde yada fiyat için fikir alan
:uhm:
yasminecim seni azminden dolayı tebrik ediyorum arkadaşım :içelim: çok güzel bi gelin olcaksın eminim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?