2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

herkeseee merhabaaaaa

kızlar ya bişey sorcam size damatlık aldınız mı bu hafta bu işi halledelim diyoruz ama damatlık fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok tahmini ne kadar tutuyo hiç soruşturdunuz mu ya da satın aldıysanız kaça aldınız fisfisfis

canım biliyomusun şimdiye kadar bu konu hiç aklıma gelmemişti sen söyleyince farkettim doğru şahit lazım dimi bize delikafadulden

burcucuum hayırlı olsun canım aldıklarını güle güle kullan eminim hepsi çok güzel şeylerdir kaydirigubbakcemile5 ooo kızım sen yoru yarılamayı bırak bitirmişsin bile kaydirigubbakcemile3 darısı bizim başımıza artık

yasminecim seni azminden dolayı tebrik ediyorum arkadaşım :içelim: çok güzel bi gelin olcaksın eminim a.s.

Canım şayet bitmediyse hem Boyner de hem de Kığılı da kampanyalar vardı.Biz eşimin takımını Boynerden,yelek ve ata yaka gömleğini Kığılı dan almıştık.

pinkcim yok maalesef bziim daha bir şey

nişanlım da burada değil zaten biliyorsun az önce aradı sesimi özlemiş senağlama senağlama

ben damatlıkla ilgili çok para harcamayı düşünmüyorum aslında
normal bir takım elbise alırız yakasına saten kumaş diktirelim diye düşünüyorum
ceketin düğmeleri kumaş kaplama düğme , gömleğin düğmeleri ise siya taşlı düğme olabilir diye düşünüyorum
içine yelek falan giydirmiycem birde papyon tamamdır kaydirigubbakcemile2

ya kızlar damatlığı halleden yok mu içinizde yada fiyat için fikir alan
:uhm:

canım efor ve cacharel den bakabilirsiniz hem cook süper takımlar var hemde hepsi italyan kesim kaliteli ürünler tavsiye ederim biz ordan baktık düğüne 1 hafta kala gidip alacaz. bir arkadasın düğünü için nişanlıma yine ordan takım almıştık cook beğenmiştik

ya kızlar damatlığı halleden yok mu içinizde yada fiyat için fikir alan
:uhm:

canım biz sarar dan aldık.
takım elbise, yelek+flar+gömlek+kemer+ayakkabı =940 'tı
bonus karta 5 taksit ve indirimli 540 a aldık:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…