neyse senin için yeniden ekleyeyim bari.gelinliğim buna benziyor.bunun kosuzunu ve gövde bölümünü dantelli olduğunu düşün.bide kuyruksuz .
:roflol: walla aileler sağolsun yoksa para bizde ne gezer?? sadece aksesuarları ve plazmayı biz aldık.ama davetiyeyi,dusakabini,saç ve makyaj işimi para biriktirip biz halletmeye calısıcaz.güle güle kullanın burcucum.kızım siz banka falan mı soydunuz bu arada bakiim?habire bişeyler alıyosun batırcaksın adamı valla :roflol:
ya burcu bize de bırak biraz bee bitirdin herşeyi kaydirigubbakcemile
canım allah içine sindirsin güle güle kullanmak nasip etsin kaydirigubbakcemile5 bunlarda aradan çıkmış ne güzel
canım gelinliğin bunu andırıyorsa gayet hoş bence bende çok ucuza hallettim falan deyince 300tl ye gelinlikler var ya onlardan aldın sandım
neyse senin için yeniden ekleyeyim bari.gelinliğim buna benziyor.bunun kosuzunu ve gövde bölümünü dantelli olduğunu düşün.bide kuyruksuz .
kesin soymuşlar elif ya da devreden sayısal burculara çıktı :1ninca:
ama kullandığım doğum kontrol hapıyla 1 ay 29 gün sonra nadide sultanı geçicem kesin :)))
:1shok: o kadar da değil canımm yaa.o iğrenç gelinlikleri de denedim ama.çünkü gelinliğe verilen paraya çok acıyorum.antalyada çok lüks bi firma nilay houte coute diye kampanya yapmış kadın.kış boyu tüm sezon sonu gelinlikleri 500 tl.bizde ordan aldık.bunlar 2008 modeli ya elinde kalacakmış satamazsa öyle diyo.aldığım gelinliğin etiket fiyatı 2200 tl idi.yine ballı zamanıma den geldi anlayacağın :) :jeyyar:
nerdeeeeeeeeeeee..
50 milyon süper loto çıkmadı zaten,halbuki ne hayaller kurmustum.. dicektim ki"kızlar bana ozelden hesap numaralarınızı verin,sebebini sormayın" sonra bi bakıcaktınız hesaba 20.000 tl...
aaah ahh çıkmadı ama((
benim hayalimdeki gelinlik böyle bişeydi ama senağlama
aysun bugün balayında sarhoş olma muhabbetinden bahsetmiştik ya sana nişandanımdan bi kare göstereyim mi azıcık gül?
aysun bugün balayında sarhoş olma muhabbetinden bahsetmiştik ya sana nişandanımdan bi kare göstereyim mi azıcık gül?
niye sadece aysun diyosun da beni ekarte ettin şimdi onu anlamadım.. ben burda değil miyim?!! küstüm gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?