2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet roselin yok tubis yok bir de burcucello yok ne zamandır gerçi burcu var da ben denk gelemiyorum

ben böyle bi çiçeği nerden bulabilirim yaaa?antalyada bikaç gelinlikçiye baktım ama bulamadım kızlar.

yok canım gitmemiştim daha ama gitmek üzereydim seni gördüm :))sayfa açıktı başka şeyler araştırıyordum, bu arada gelinlikçine sordun mu çünkü bu çiçek ithal bir şeyse en azından nerden temin edileceğini bilirler

hahahahhahahahaha!

kızlar burdayııım ve yakaladım sizi! oleeyyyy DDD

ee napıyosunuz??

elif yok cnm gelinliğin resmi yok.almaya gittiğim de bir daha giyinir,foto cekersek eklerim :)

hahahahhahahahaha!

kızlar burdayııım ve yakaladım sizi! oleeyyyy DDD

ee napıyosunuz??

elif yok cnm gelinliğin resmi yok.almaya gittiğim de bir daha giyinir,foto cekersek eklerim :)

foto çekersek ne demek?çekilecek ve hemen buraya eklenecek te o kaa!!! :mymeka:

canım bence çok pahalı ama bütceniz iyiyse sen bilirsin..
burcucello yaa ev için aksesuarlarını nekadar aldın benim daha incik boncuğum yoooksenağlama
canım düşündüğümden daha fazla oldu diyim (( çok tutuyormus aksesuar işi..
çok çok begendim tam bizlik... çünkü bodruma benziyo
bu arada haberleri izlediniz mi kızlar?beyaz eşyada ötv indirimi olmuş vee 800 liralık mal 620 tl ye satılıyo artık.sinir oldum yaa.neden almak için beklemedim ki biraz daha
tatlısım zaten 3 aydır yok kdv,otv bazı beyaz esya markalarında ...
yetişir yetişir.. şanslısınki kendi eviniz var,böyle düşün bi de..

burcccccccuuuu yoksa ?? nayır nolamaz yoksa bu senmisin, nerlerdesin kuzum allasen mütemadiyen seni merak ettim kaydirigubbakcemile3
wallahi benim de aklımdaydın.
hatun yine bi göründü kaçtı aysun görüyo musun başımıza geleni benneyaptımki
kızım kaçmadım len burdayım.yakalamısım sizi bi yere gider miyim ? :)

bu arad kızlar hemen sorayım.çocuk işini ne zaman düşünüyosunuz.ben en az 2 sene yapmam diyodum ama annem 1 sene içinde hamile kalman lazım,doğurganlık yaşın geçiyo,30 undan sonra hamile kalmak zorlaşıyo dedi kafam karıştı.yaşım 29 daha benim.ben kendim daha çocuğum yawww :ecrin_bebek:

ya hani gelinliği fazla görmeyin sıkılırsınız diyolarmış ya
ben daha 2 kere görmekle sıkıldım sanki yaa size de oldu
mu

elifcim her ne kadar yakında fikriniiz değişcek dese de çevremizdekiler bizim şimdiki planlarımız arasında çocuk yapmak yok çok uzun bir süre yok hemde,yani belki de hiç yapmıcaz anlatmak istedğim o

ya hani gelinliği fazla görmeyin sıkılırsınız diyolarmış ya
ben daha 2 kere görmekle sıkıldım sanki yaa size de oldu
mu

ahh kıyamamm günahını almışım.aysuncum benim gelinlik zaten tam içime sinmediği için,düğüne kot-body ikilisiyle gitsemde farketmeyecekmiş gibi geliyo.istediğim tardan çok faklı bişey aldım fiyat yüzünden.o yüzden boşver kuşum.zaten bir kez giyip atıcaz baza altına.mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…