ayssssunnnnnnnn
eliiiifffffffff
orda mısınız?????????
yanlış mı goruyorum yoksa??
ayssssunnnnnnnn
eliiiifffffffff
orda mısınız?????????
yanlış mı goruyorum yoksa??
hahahahhahahahaha!
kızlar burdayııım ve yakaladım sizi! oleeyyyyDDD
ee napıyosunuz??
elif yok cnm gelinliğin resmi yok.almaya gittiğim de bir daha giyinir,foto cekersek eklerim :)
kızlar yaa bide akıl verin bana geçen mobilyalara göz atalım dedik swarowski taşlı yemek odası takımı gördük resmen vuruldummmmmmm aşık oldummmmm....
ama 10 milyardı sizce çok mu kızlarr...
bide aranızda ankaralı varsa bu tarz bişeyi ankara mobilyacılar sitesinden daha ucuza bulabilirmiyizzz senağlama
canım bence çok pahalı ama bütceniz iyiyse sen bilirsin..birde derili sadece dolapların çekmecelerinin kupları taşlı bi model vardı o da 5000 ytl. koltuklardan pahalı valla üzüldüm babacıma kıyamam kızlar yaa ama yinede konuşurum babamla evet alabilirim kızım derse alsın yok alamazsa hayallerimde kalsın ozaman fisfisfis
canım düşündüğümden daha fazla oldu diyimburcucello yaa ev için aksesuarlarını nekadar aldın benim daha incik boncuğum yoooksenağlama
çok çok begendim tam bizlik... çünkü bodruma benziyo
çoookk güzel
tatlısım zaten 3 aydır yok kdv,otv bazı beyaz esya markalarında ...bu arada haberleri izlediniz mi kızlar?beyaz eşyada ötv indirimi olmuş vee 800 liralık mal 620 tl ye satılıyo artık.sinir oldum yaa.neden almak için beklemedim ki biraz daha
yetişir yetişir.. şanslısınki kendi eviniz var,böyle düşün bi de..selam kızlarrrr
bizde işler tamamennn karıştıııı....
kiraya çıkmaktan vazgeçtik ve kendi evimizi yaptırmaya karar verdikkkk...zaman çok kısıtlı...herşey nasıl yetişecek hiç bilmiyorummm...
sanırım kafayı yicem artıkkkk........(
wallahi benim de aklımdaydın.burcccccccuuuu yoksa ?? nayır nolamaz yoksa bu senmisin, nerlerdesin kuzum allasen mütemadiyen seni merak ettim kaydirigubbakcemile3
kızım kaçmadım len burdayım.yakalamısım sizi bi yere gider miyim ? :)hatun yine bi göründü kaçtı aysun görüyo musun başımıza geleni benneyaptımki
ya hani gelinliği fazla görmeyin sıkılırsınız diyolarmış ya
ben daha 2 kere görmekle sıkıldım sanki yaa size de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?