elifcim su senin borc meselesi..
odemicem falan demişsin. cnm sakın boole bişii yapma... devlet bu o parayı soke soke alır :)
bi de 10 yıl ses cıkmaz... sonra bi çıkar karsına allah korusun 60000 olmuş(misal) o yuzden kredi falan cek ode canım bence
canım en erken 33 yasımda düşünüyorum,belki de hiç düşünmüyorum :))))) yine de büyük konuşmamak lazım..bu arad kızlar hemen sorayım.çocuk işini ne zaman düşünüyosunuz.ben en az 2 sene yapmam diyodum ama annem 1 sene içinde hamile kalman lazım,doğurganlık yaşın geçiyo,30 undan sonra hamile kalmak zorlaşıyo dedi kafam karıştı.yaşım 29 daha benim.ben kendim daha çocuğum yawww :ecrin_bebek:
oyle deme elif gelinliğin çok güzel bence.ahh kıyamamm günahını almışım.aysuncum benim gelinlik zaten tam içime sinmediği için,düğüne kot-body ikilisiyle gitsemde farketmeyecekmiş gibi geliyo.istediğim tardan çok faklı bişey aldım fiyat yüzünden.o yüzden boşver kuşum.zaten bir kez giyip atıcaz baza altına.mirmirmirmir
ya hani gelinliği fazla görmeyin sıkılırsınız diyolarmış ya
ben daha 2 kere görmekle sıkıldım sanki yaa size de oldu mu
ahh kıyamamm günahını almışım.aysuncum benim gelinlik zaten tam içime sinmediği için,düğüne kot-body ikilisiyle gitsemde farketmeyecekmiş gibi geliyo.istediğim tardan çok faklı bişey aldım fiyat yüzünden.o yüzden boşver kuşum.zaten bir kez giyip atıcaz baza altına.mirmirmirmir
valla şu anda ...ksen o parayı verecek durumum yok.bi bankaya zaten her ay 350 tl kredi borcu ödüyorum.bidaha kredi borcuna giremem şimdi
oyle deme elif gelinliğin çok güzel bence.
:roflol: naapsan naapsan :roflol: :roflol: of elifff güldürdün gecenin bu saatinde beni
kızlar ben çok kotu costum biri beni durdursunDDDDD
ne aldık biz bugun???????
(oyle bi gaza gelrim ki :)
127 ekran (lg 50pg1000) plazma tv.
bu da ev telefonu :))))))))))
gösterdim tabi gelinliği.görmedin mi sen :çok üzgünüm:
güle güle kullanın burcucum.kızım siz banka falan mı soydunuz bu arada bakiim?habire bişeyler alıyosun batırcaksın adamı valla :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?