2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

elifcim su senin borc meselesi..

odemicem falan demişsin. cnm sakın boole bişii yapma... devlet bu o parayı soke soke alır :)
bi de 10 yıl ses cıkmaz... sonra bi çıkar karsına allah korusun 60000 olmuş(misal) o yuzden kredi falan cek ode canım bence

ben bu arada yedim lahmacunu ve can simitlerim sanki araba lastiğine dönmüş gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3

valla şu anda ...ksen o parayı verecek durumum yok.bi bankaya zaten her ay 350 tl kredi borcu ödüyorum.bidaha kredi borcuna giremem şimdi

canım en erken 33 yasımda düşünüyorum,belki de hiç düşünmüyorum :))))) yine de büyük konuşmamak lazım..
oyle deme elif gelinliğin çok güzel bence.
ya hani gelinliği fazla görmeyin sıkılırsınız diyolarmış ya
ben daha 2 kere görmekle sıkıldım sanki yaa size de oldu
mu

vallahi bilmem bende 2 kere gordum ama sıkılmadım,eve gelince kesin sıkılırım ama :roflol::roflol:

canım yaa öyle deme hem bazen fazla özenmeden yapılan şeyler özenerek yapılan şeylerden çok daha güzel olur biliyorsun yerimseniben

kızlar ben çok kotu costum biri beni durdursun DDDDD

ne aldık biz bugun???????
(oyle bi gaza gelrim ki :)

bu arada hakkaten bi insanın kilo aldım moduna girmemesi lazımmış.kilo aldığını farkettikçe iştahı daha fazla açılıyo insanın.şimdide oturdum meyve suyu ve çikolata takılıyorum.bu saatte bu arada yarın okuyacaklara duyurulur saat 02.30

güle güle kullanın burcucum.kızım siz banka falan mı soydunuz bu arada bakiim?habire bişeyler alıyosun batırcaksın adamı valla :roflol:

ama nasıl odeyeceğiz bilmiyorum? DD

kampanyalı gorunce fiyatını dayanamadık! bi de son günüymüş bugun kampanyanın.. offff bende cagdasta acayip gaz insanlarız.. hadi hayırlısı..
zaten ev aksesuarlarını kendimiz aldık taksitle, plazmayı da 5 taksit aldık.
tel. de taksitle.. aksesuarlar ve telefon temmuzda son taksit,tv agustos son taksit.. tv için olmazsa altın bozdururuz D hatta olmazsa değil,kesin altın bozdururuz çünkü para yoookkk! :))

neyse senin için yeniden ekleyeyim bari.gelinliğim buna benziyor.bunun kosuzunu ve gövde bölümünü dantelli olduğunu düşün.bide kuyruksuz .

kolsuz demek istemiştim.bide göğüs dekoltesi yok.e tabi göğüs olmayınca dekolte giyersem adı değişir.iskelet dekoltesi olur ona da gerek yok hani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…