Özeniyoruz, umarız güzel olur.
Valla mısracım ben de gelinlik resmi arıyordum, yok üstü şu modelden, altı şöyle yanı böyle derken benim gelinlik neye benzeyecek ben de bilmiyorum. Hele yakası tam muamma, provalarda karar vereceğiz. Bulabilirsem bir benzerini koyarım.
canım ya ne sıkıntılı işler değilmi bizim evdede aynı işler var 1 AY SONRA BİTER DEDİ ustalar kartonpiyerle alçılar ancak kururmuş sende laminat yaptırıyon galiba bende heryeri laminat yaptırıyorum mutfak giriş odalar sadece banyo hariç bakalım nasıl olacak.bide daha duvar kağıtlarını nereye yaptırayım hangi duvarlara karar veremedim sen nasıl yaptın duvar kağıdı işini bide modeli
kızlar düğün bitecek balayına gidip geleceksiniz ve birden misafir yağmuru başlayacak akın akın:)
Günaydın kızlar, iki gün izinliydim, haftasonuyla 4 gün... Dinlendin mi?? Hayıır. Gelinliğimi hallettim, annemle bir dolu alışverişe çıktık, çoğu eksiğimi tamamladım. Evde ustalar vardı, boya, badana, duvar kagidi, banyolar bitti. Bir mutfak takılacak, bir de laminat yapılacak... Evim çok güzel oluyor kızlar :)
Geçmişi okuyamadım, 4 günde 100 sayfadan fazla olmuş.Herkes için herşey yolundaydı umarım.
yoğun istek üzerine nişan resimlerimi koydum kızlar
bakmak isteyenler bakabilirr kaydirigubbakcemile5
bunlarda benim nişan resimlerimmm :))))))))))))))))))))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar düğün bitecek balayına gidip geleceksiniz ve birden misafir yağmuru başlayacak akın akın:)
kızlar herkese günaydınnnn
yasmine kız ne güzelsin sen yaa Şeniz
mısram dün akşam yaprak sarması patlıcan ve pilav yaptım,ama yaprak sarması bugüne kalsın diye dünden hazırladım bugünde yanına çorbayı çaktımmı ohhhhh:)
Amanın hangi arada derede sardın o sarmayı becerikli hatun?
nastasia ben bir ara misafirden cinnet geçircektim diyarbakırdan,merzifondan,izmirden bile geldiler sen düşün artık...yatılı misafir çok daha zor oluyo..bi ara ben işe gidiyodum akşam onlar evde yemek falan hazırlamış oluyo olarak buluyodum:)
Kabul etmezsiniz olur biter,45 günlük evliyim hiçkimseyi kabul etmedik.Önümüzdeki hafta itibariylr başlayacağım almaya.
nastasia ben bir ara misafirden cinnet geçircektim diyarbakırdan,merzifondan,izmirden bile geldiler sen düşün artık...yatılı misafir çok daha zor oluyo..bi ara ben işe gidiyodum akşam onlar evde yemek falan hazırlamış oluyo olarak buluyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?