2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ya ne sıkıntılı işler değilmi bizim evdede aynı işler var 1 AY SONRA BİTER DEDİ ustalar kartonpiyerle alçılar ancak kururmuş sende laminat yaptırıyon galiba bende heryeri laminat yaptırıyorum mutfak giriş odalar sadece banyo hariç bakalım nasıl olacak.bide daha duvar kağıtlarını nereye yaptırayım hangi duvarlara karar veremedim sen nasıl yaptın duvar kağıdı işini bide modeli

Duvar kağıdını ben salonda tek duvara yaptırdım, modeli de internetten bulamadım, ama açık krem gibi bir rengin üzerine kahve tonlarında çiçekler. Önüne konsol gelecek o duvarın, üzerine de ayna...

Aklımda bir fikir var kızlar, diğer duvarlar normal boya ya... Duvar kağıdım da arttı. Evde tutarlılığı sağlamak için... Bir pano yapayım dedim. Bauhause gibi bir yerden ince uzun bir tuval ya da raf gibi birşey alacağım. Onu duvar kağıdı ile kaplayacağım. Üzerine yine çıta gibi bir malzemeden çerçeveler yapacağım. küçük küçük.... İçine de güzel fotolarımız (ama tabi kahve tonlarında) Bir de abajur kafası alıp onu da duvar kağıdı ile kaplayacağım... umarım becerebilirim.

Bu arada eğer kartonpiyerleri beyaza boyatıyorsan, ama salonun duvarları başka renkte olacaksa kartonpiyerin göbeğini de duvarın rengine boyat, gerçekten şık duruyor.

mısram dün akşam yaprak sarması patlıcan ve pilav yaptım,ama yaprak sarması bugüne kalsın diye dünden hazırladım bugünde yanına çorbayı çaktımmı ohhhhh:)

günaydıın kızlar nasılsınız:)))

geceyim ben hayırlı olsun canım, 4gün koşturmuşsun ama içine sinmiştir :)))) güle güle oturun:)))

kızlar düğün bitecek balayına gidip geleceksiniz ve birden misafir yağmuru başlayacak akın akın:)

off yaa şimdi de bunu mu düşünüp gerileyim yeterince geriliorum bi de aklıma sokmasına bunusenağlamakaydirigubbakcemile3
ztn çalıştıım için anca yazın gelirler ondan sonrada gelmezler die düşünüorum hahaha biz gideriz bol bol-tatlicadiarzu-

kızlar herkese günaydınnnn

gece tatlım çok sevindim hayırlı olsun inşallah

yoğun istek üzerine nişan resimlerimi koydum kızlar

bakmak isteyenler bakabilirr kaydirigubbakcemile5

bunlarda benim nişan resimlerimmm :))))))))))))))))))))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

yasmine kız ne güzelsin sen yaa Şeniz

kızlar düğün bitecek balayına gidip geleceksiniz ve birden misafir yağmuru başlayacak akın akın:)

yaaa kimse gelmesinn yalnız bıraksınlar bizi şöyle 5-6 ayy işimiz gücümüz varr :roflol:

kızlar herkese günaydınnnn

yasmine kız ne güzelsin sen yaa Şeniz

teşekkür ederim canımmm Şeniz zayıflayınca daha güzel olcam inşallahhh :dilcikar:

nastasia ben bir ara misafirden cinnet geçircektim diyarbakırdan,merzifondan,izmirden bile geldiler sen düşün artık...yatılı misafir çok daha zor oluyo..bi ara ben işe gidiyodum akşam onlar evde yemek falan hazırlamış oluyo olarak buluyodum:)

ozaman en şanslı benim herhalde
almanya da olacağım için kimse kolay kolay gelemez :lepi:

gerçi nişanlımın akrabaları var almanya da ama biz onlardan uzak ev tutacağız oleyyyyy hihoyyyt

bizimde işimiz güvcümüz var canım aaaaaa gelmesin kimse şöleee 1 sene kadar :lepi:

hazır yemeğe geliomuşun daha ne istiosuun nankör kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

yaa Allahtan öle yatılı gelecek misafirimiz yok iki tarafında ailesi ankda:))) uzakta bikaç akraba var onlarda okdr ev warken bizde kalmazlar sanırım...sengözlerimebaksanab

kızlar inanmayacaksınız ama yatılı gelen bir kişi bile akrabamız değil,hepsi eşimin arkadaşları yada benim arkadaşlarım:)

aman bize de gelir kesin öle arkadaşlar:))) gelsinler ztn çok eğlenceli olur bence:))))
kesin gelecekler hatta bi tanesi abartıp fazla odalı tutun evi bana çilek genç odası alın orada kalacam dedi hahahaha:))))hiç çıkmayacaklar sanırım hahaha
aman onlardan misafir olma eğleniriz işte ne güsel gelsinlerrr:)

bncede harika olur:)))
ben söyleyim bizim nasıl olacaını erkekler pes oynarlar bir kenarda kızlar habire yiyip dedikodu yaparlar... sonra kızlar ele geçirir ps3 ü veya wiiyi onlar oynamaya başlar erkekler dalga geçerler:)))sonra muhabbet sohbet... sonra herkes sızmaya başlar bi kenarda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…