2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

annem diyo zaten bu güne kadar seni besleyeceğime bi ayı besleseydim hiç olmazsa nesli tükenmeye yüz tutmuş bi türe katkım olurdu diye.sana yedirdik te ne oldu diyo kaydirigubbakcemile3 ayıptır söylemesi bi oturuşta bi ekmeği gömerim de hiç acımadan

:roflol: :roflol: annen sendende alemmiş varyaa koptum burdaaa kaydirigubbakcemile3

yok anacım yaaa 28 martta provam var kadın çamaşırı almadan gelme dedi ama 50 milyon dediler param bitti alamıyorummm senağlama

50 mi annem ucuzmuş valla.burda ben takım sordum 98 tl dedi hatun kafayı yedim.ulan do-sütyen bu yahuu kafayı yemişler.gerçi benim sorduğumda böyle bişeydi

masusu mankeni olmayan iç çamaşırı resmi buldum da koydum.mankeni görüpte moralimiz bozulmasın diye :roflol:

ben geçen hafta antalyadaki tüm iç çamaşırı mağazalarını gezdim böyle bi takım bulmak için.ama hepsinin göğüs kısmı bol geliyo.göğsüme oyuranında beden kısmı kapanmıyo :bbo: 2 seçeneğim var:ya acil kilo vercem ya da silikon taktırtıcam laelaelaelaelae

yok anacım yaaa 28 martta provam var kadın çamaşırı almadan gelme dedi ama 50 milyon dediler param bitti alamıyorummm senağlama

kız zaten iç çamaşırı erkek alır.al nişanlından para! ben senin için seksi iç çamaşırı alıcam de bak değil 50,250 tl yi hemen nasıl veriyo :roflol:

masusu mankeni olmayan iç çamaşırı resmi buldum da koydum.mankeni görüpte moralimiz bozulmasın diye :roflol:

iyi yapmışsın bacım efferim ne o öyle çırpı gibi :roflol:

benim herikisinide yapmam lazım hem kilo vercem hem silikon taktırcam

yaa üff tahta gibi göğüslerim yaaa senağlama

yaa üff tahta gibi göğüslerim yaaa senağlama[/QUOTE]

kız senin iyiymiş yine.tahtanın hiç olmazsa bi hacmi var yer kaplıyo dünyada.benimki soyut bişey ya ben napiim :roflol:

bu arad sağlık raporu alan var mı aranızda.ben yarın almaya gitcem de kan vermeye korkuyorum.iğneden çok tırsarım da -tatlicadiarzu- napıyolar bi anlatın bakem

bu arad sağlık raporu alan var mı aranızda.ben yarın almaya gitcem de kan vermeye korkuyorum.iğneden çok tırsarım da -tatlicadiarzu- napıyolar bi anlatın bakem

ben gittim çok korkuyorum kan vermekten tansiyonum düştü hatta :roflol: ama hiç acımadıı darısı ilk geceyee :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…